Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17288. sayfa)

5 sn
347.118
Cevap
5.934
Favori
60.086.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    R’ye geçmedi biraz daha zorla. Kendinizi kandırmaya siz devam edin, içi modern gayet. Seni alıntılayan elemanla siz başka araba alırsınız milletin aklını bulandırmayın. İç mekanda konsolda kullanılan malzeme de kaliteli bi oturun içine inceleyin yorum yapmadan önce.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emk7 kullanıcısına yanıt

Ankara bayileri, İstanbul bayilerine göre gerçekten acımasız bir fiyat politikası izliyor sanırım, İstanbul bayisinden clio alpine aracı 28 şubat faturalı 1240 liraya satın aldık, aynı araca sizin gittiğiniz bayi 1350 lira demiş. Zam gelse de maksimum %2-3 zam geleceğini ön görüyordu bayiler.

Sandero stepway için yanlış hatırlamıyorsam bayi kampanya olduğunu söyleyip cam tavanlı olanlar için 1180 gibi bir fiyat söylemişti diye hatırlıyorum. Mesafe sizin sorun olmayacaksa İstanbul bayilerinden de bir fiyat almanızı tavsiye ederim. Clio ararken istanbulda bize en iyi fiyatları, Demirkollar, çetaş bahçeşehir ve mais boğaziçi vermişti. He istanbul içinde bile aynı araca 1320-1340 fiyat veren bayiler de olmuştu tabii :)

• Bu fırsat wp grubunun linkini bana da atar mısın özelden falan. Araç değiştirme arefesindeyim belki iyi bir fırsat denk gelir.

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Hangi bayiden ulaştınız acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    0 derecede 23 e ayarladım gece 11 den sabah 7 ye %12 tüketti SR. %20 nin altına istesen de inemez zaten. Sürekli devreye giren ateş yakmalı motorun sarsıntısıyla sesiyle ben uyuyamam zaten.

• yivlik kullanıcısına yanıt
    Byd şubatta tam elektrikli çok az getirdi. Mart sonu ciddi sayıda elektrikli getirmeye başlıyor ve sonrasında da gelmeye devam edecekmiş. Muhtemelen mart nisan sonrası listede ilk 3 ten aşağı düşmez elektriklide

• Luuca L kullanıcısına yanıt

memnunuz hocam bende ioniq6 var eşime aldık countryman'i de. birbirini tamamlıyorlar, countryman daha konfor odaklı ve uzaktan bağlantıya sahip

countryman için

Eksileri :

- dogustan elektrikli degil

- 400v altyapi ( yine de 29 dkda doluyor gözüküyor, gayet iyi 400v için )

Artıları

- dogustan elektrikli olmamasina ragmen suvlar arasinda en verimlilerden, kisin menzil kaybi baya iyi (%11)

- uzaktan baglanti

- 2 yilda bir servis

- ozel bir ic tasarim ve ambiyansi

- almanya uretimi(ix1 ile ayni platform ve ayni fabrika)

- oldukca konforlu

- masajlı koltuk ( oldukça da iyi çalışıyor )

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr Thoth

memnunuz hocam bende ioniq6 var eşime aldık countryman'i de. birbirini tamamlıyorlar, countryman daha konfor odaklı ve uzaktan bağlantıya sahip

countryman için

Eksileri :

- dogustan elektrikli degil

- 400v altyapi ( yine de 29 dkda doluyor gözüküyor, gayet iyi 400v için )

Artıları

- dogustan elektrikli olmamasina ragmen suvlar arasinda en verimlilerden, kisin menzil kaybi baya iyi (%11)

- uzaktan baglanti

- 2 yilda bir servis

- ozel bir ic tasarim ve ambiyansi

- almanya uretimi(ix1 ile ayni platform ve ayni fabrika)

- oldukca konforlu

- masajlı koltuk ( oldukça da iyi çalışıyor )

Merhaba hocam menzil olarak ioniq 6 ile miniyi karşılaştırabilirmisiniz gerçek kullanıcı olarak şehiriçi ve dışı

• Mr Thoth kullanıcısına yanıt

tşkler yorum için benımde içime siniyor sanırım haftaya parayı ister teslim ederler ..

• Grandland fiyatı artmış sanırım 1850 den kapıyı açtılar

Ben de arıyorum da kime sorsam yok çekiyor
    Araya adam sokarak araba almaya çalışıyoruz

• DoğanGörünümlüToros kullanıcısına yanıt

cevap bile vermeyin bunlara,

Almasınlar elektrikli araç , çok artması bizler içinde iyi olmaz,

zaten ilginç olan elektrikli arac alanlar ortalama 10 yıl içten yanmalı kullanmıştır , aldığı elektrıklı aracı bulunduğu imkanlarla kıyaslar. Elektrıklı arac alanların cogunlugu da elektrıklı araca devam ediyor

ama bu vatandaş gibiler elektrıklı arac kullanmadan bklama derdinde ne dertlerı varsa artık

• realove19 kullanıcısına yanıt
    Kapıyı yüzlerine kapatıp çıksaydınız.

• bilgi forum B kullanıcısına yanıt
    Fiyatlar artmış göya

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt

Ben kendimi niye kandırayım dandik araba için :) alemsiniz valla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ishilra İ kullanıcısına yanıt

Borusan ankara. Ben listedeydim yalnız, 5 renk arasından seçtim. Direkt almak mümkün olur mu bilmiyorum

• Fiat 600, Jeep Avenger, Alfa romeo junior

Bu araçların hibrit versiyonları hakkında bilgisi olan, kullanıcısı olan var mıdır? 1.2 triger zincirli motorları olması nedeniyle dikkatimi çektiler

• İD.4 ile ilgilenen arkadaşlar için bilgi vereyim. 2025 Ocak ve Şubat aylarında VW/Doğuş İd.4 getirmedi. Mart ayında ise kotalara 2025 model id.4'ler girmeye başlamış. Liste fiyatlarında 2024 ve 2025 modeller arasında fark yok görünüyor. Öncesinde aracı ortalama 1.600-1.650 bandında sattılar. Bu ay gelen modeller için ise istenen rakam metalik renk + wallbox/smartbox (Almak zorunluymuş ve ortalama fiyatı 50.000 TL) 1.775 - 1.820 bandında. Ben bu aracı düşünüyordum ama mevcut 52 kWh batarya ile ve bu fiyatla bu arabayı tercih etmem. Ek olarak wallbox/smartbox zorunlu olması ayrı bir problem. id.4 ile ilgilenen ve takip eden arkadaşların dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoLKaN067 -- 4 Mart 2025; 15:49:9 >
  • Akasha_Ether kullanıcısına yanıt

Kasa tipini ve dış tasarımını sorun etmeyenler için güzel fırsat ancak araya çok fazla al satçı sızmış. Bu yüzden biniciye zor ulaşıyor. Benim görüştüğüm st bu konuda çok seçiciydi sağolsun

Anladım hocam teşekkür ederim. Ne zaman girmiştiniz sıraya? Ben de siradayim ama daha uzun sürer dediler.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.