Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17289. sayfa)

5 sn
347.111
Cevap
5.934
Favori
60.086.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

dediğim rakamlara geliyor. bu kadar teşviğe rağmen atto 3 bile 300 tanecik satmış. bakalım ilerideki aylar ne olacak? eğer ki stok olur ve hala 1000 lere çıkmazsa indirim mecbur olur.

• scorpit kullanıcısına yanıt

Ben olsam bmwye geçerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elcas kullanıcısına yanıt

Ocak ayilı ve Şubat dahil 2024 ellerinde olan araçları satıldı BYDnin, hatta Şubat ayı boyunca Dolphin yoktu, hatta herhangi bir NYD bayisini arayın, Mart ayı gelecek Dolphinler satılmış durumda, Nisan sonu için yardımcı olabiliiz diyolar.

Araç olsa hepsi de satılır, ne geliyorsa o kadar satılıyor, sonuçta fırında ekmek değil bu.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hocam hangi rengi sectiniz merak ettim

• KukL@ kullanıcısına yanıt

Dış sparkling copper, iç mocha kahve. Yeşil-kahve, beyaz-kahve, mavi-siyah ve dış siyah içini bilmediğim vardı

süper kombinasyon hocam. tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanın.

• An itibari ile pusuya yatıp juniper bekleyenler kulübünden çıkıp bmw 230e için kapora göndermiş bulunmaktayım. Borusan istinye 2140₺ gri renk mocha iç. 100k kapora gönderdim. En geç ay sonu teslim. Antalya bayisinden de mavi renk bulmuştum ama griyi tercih ettim

• Nerminator N kullanıcısına yanıt
    Sakıncası yoksa hangi bayi, benim aradiklarim 2100 üzeri fiyatlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konuya uzun zamandır girmiyordum.

Girdiğime ve 10 mesajdan neredeyse 6-7'sinin EV araçları olduğunu görmek mutlu etti SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

Nihayet inadı ve dirençi bırakıp aklın yolunu tutmaya başlıyoruz toplum olarak...

1 yıldır evde 2 tane araçla(Atto3, Torres EVX) en ufak sorun yaşamadık. İkisi de 10bin km'i devirdi.

Yakıt, bakım ıvır zıvır derdimiz bitti çok şükür. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

Torres EVX fiyatı ufak bir zam gördü.

2025 model 1.920 TL

Resmi var mi bu sparkling copperin merak ettim.

Hayirli olsun

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt

Sağol hocam, renk bu

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• Vardali V kullanıcısına yanıt

Ciddi olarak sorduğunuz için ciddi olarak cevap yazıyorum, yoksa sizden başka cevap veren ve ne demek istediğimi bile anlamayan zata ve onun şakşakçılarına cevap vermeyeceğim... Kendi adıma arabamı işyerimden şarj edebiliyorum, ayrıca son 3-4 yılda tamamı sıfır olmak üzere, Tucson, 3008, Formentor, B200, 408 gibi arabalar aldım yani hemen her gruptan arabayı sıfır olarak deneyimledim bunu da unutmayalım lütfen.

1)Bu aracın fiyatı 1.9m tl, Avrupa'da 45000 Euro. Avrupa'da 45000 Euro olan içten yanmalı araçlar Türkiye'de ne yazık ki 2.5-3m bandına satılıyor öncelikle bunu unutmayalım.

Bu araçtaki akıllı sistem sayesinde tüm şarj maliyetlerimi takip edebiliyorum. Yani evden şarj-dışarda şarj vs...

2) Ben aylık ortalama 1500 km şehir için 2-3 ayda birde uzun yol yapıyorum şu anda 8 ayda 18000 km devirdim. 18000 km boyunca elektriğe 10200 tl ödemişim. Ayrıca birde bakım yaptırmadım yani ortalama 8 ayda bana 8 litre ortalama yakan benzinli bir araca göre yakıt+bakım kabaca 60-65 bin tl bir tasarruf sağlatmış.

3)Ailecek kullanıyoruz bagaj ve yaşam alanı önemli 1020 litre bagaj ve 290 cm aks mesafesi var diğer detaylara girmiyorum.

4)218 hp motor 222 top speed var, 7.5 saniye 0-100 ayrıca 450 nm tork var ben özellikle tekken performanslı kullanmayı seven biriyim 204hp c200 amg'yi kalkışta da rollingde de geçebildim. Tabi Performans ve LR modellerinde farklı bir dünya oluyor.

5)Standart 2 woofer 1 subwoofer 3 tweeter ve 7 mide sahip bir ses sistemi var, bu sistemi standart olarak sunuyor.

6)Uzaktan ısıtma dediğiniz şey aslında tam olarak öyle değil, uzaktan erişim sayesinde kışın koltuk-direksyon ısıtma, arabayı ısıtma ve buz eritme, yazın arabayı soğutma, tekin olmayan yere bırakınca güvenlik modu gibi özellikler var, sürüş sırasında atama yaparak istediğiniz an geriye dönük 15 dakikayı kayda alıp usbden kullanabiliyorsunuz, ben bu görüntülerle 3 kez emniyete işlem yaptırttım. Ayrıca araç şarjdaysa durumunu, anlık amper ve voltajı, aracın konumunu, araç başkasındaysa aracın konumunu hızını vs görebiliyorsunuz. uzaktan çalıştırma, cam arala vs gibi özellikler var.

7)Burası deneylimledikten sonra önemli servis için 3 kez kayıt açtım, ilki trim sesi, ikinci süspansiyondan gelen bir ses üçüncüsü ise koltuk ileri geri yaparken bir tıkırdama geliyordu, üçünde de ikame araç olarak P verdiler 1 lira para almadan sorunlarımı çözdüler.

8)Bir aile babası olarak bence en önemli madde bu, ADAS sistemleri olarak yaya-motosikletli hatta sokak hayvanlarını bile algılayıp gerekli uyarı ve müdahele yapması, park sırasında çarpışma engelleme sistemi çok iyi çalışıyor, dediğim gibi bu sistemlerin aslında benzerlerine sahip birçok araba kullandım ancak çalışması çok iyi.

9)Otopilot konusu, ben dur kalk trafik dahil otopilot kullanıyorum, FSD gelirse de direk alacağım, ancak şu an için otopilotta araç konumlandırması olsun, dur kalk olsun diğer markaların önünde.

10)premium üyelikle(ayda 150 tl), canlı trafik, spotify, youtube music kullanımı, araç P halindeyken tarayıcı, youtube, netflix oyunlar vs gibi artıları var. Ben Youtubedan podcast çok dinleyen biriyim sürüş halindeyken video oynatmadan aracın internetini kullanabiliyorum mesela podcastlerde.

Daha yazılsa yazılır.

Eksileri varmı tabii ki var sonuçta bu bir premium araba değil, sürümden kazanan bir marka, Kaportada işçilik hataları, direksiyon sertliği ve dönüş çapı, bazı malzemelerin kalitesizliği vs birsürü var.

Tiguan R line 3m, Tucson Elite 2.5m, Grandland gs+ultimate 2.45m, 5008 gt 2.6m iken bazı şeyleri düşünmek gerekiyor.

Son olarak tüm kıyasları fiyata göre yaptığımı belirtmek isterim. Bu araba %80 vergi ile 3m olsa bende tercih etmem. Ancak herşey fiyatına göre.

Ha şunu söylerim VW gibi markalar geçmişi satarken Tesla geleceği satıyor bunu unutmamak lazım

• Vosvosa 2025 modeller gelmiş,
    golf life 1760, taigo style 1650, doğuş st whatsapp durumunda paylaşmış.

• AwerlawK kullanıcısına yanıt

1500k altında kalırsa hibrit de düşünüyorum hocam ama orada da eat8 'den dct6 gibi bir şanzımana geçmiş olmaları korkutuyor. 6 ileri çift kavramalı yeni bir şanzıman ve henüz hiçbir modelde uzun dönem kullanım testi yok bildiğim kadarıyla.

bakalım bu hafta mart ayı fiyatlarını ve kampanyalarını netleştirmelerini bekliyorum.

• IsimsizTurk I kullanıcısına yanıt

Chery işi zor en az fiyatlara %20 indirim almalı

Byd nasıl satıyor anlamış değilim helal olsun

• oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.90 boyunda birisi için önerir misiniz bu aracı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • brutal55 kullanıcısına yanıt

o kadar uzun kullanmadık hocam, ancak ev-data sitesinden karşılaştırabilirsiniz. 110km/s hıza kadar olan kullanımda countryman daha iyi menzile sahip gözüküyor %10 civarı. çünkü net pil olarak countryman 60kwh, ioniq6 ise 50kwh net pile sahip. aradaki %20 farka rağmen ioniq6 daha cimri, aradaki farkı %10a kadar indiriyor.

bir tesla model y kadar iyi tüketime sahip değil countryman doğuştan elektrikli olmamasının da dezavantajıyla.

uzun vade kullanımda daha net bilgiler sunabilirim, aracı yeni aldık henüz şarj etme ihtiyacı duymadık

BMW BMW dir.hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

• Yrs123 Y kullanıcısına yanıt
    Ellerinde araç olsa daha da satacaklar. Byd seul u ev bugün sipariş geçsen Nisan ortası teslim, sıraya yazıyorlar. Phev’de de aynı durum var.

• Xedos. kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun siz hali hazırda almışsınız fakat almayı düşünenler için bir bilgi bırakayım. Ara sıra envantere araç düşüyor, telegramda bunu otomatik takip eden gruplar var. Sıfır kovalamak isteyen bunları takip edebilir, örneğin sabah çekilen bir video:

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024Yatırım & Hobiyoutube
    Yeni Model Y çıkana kadar bolca Eski Model Y satılacak gibi görünüyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=mqRtK1pWALg
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.