< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17287. sayfa)

-
-
Autogrup-Firsat araçlar wp grubunda insanlara 2.30e yi 2350 den fırsat diye itelemeye çalışıyorlar dikkat edin sevgili Forum üyeleri :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Esnaf fiyatiymis bir de 😀
Krediler 0 faizli mi?
Baykde 2140 yazanları da gruptan çıkardı :)
Demekki fırsat lafı hikayeymiş diğer araçlar da aynı şekilde muhtemelen
X1 xdirive 25e %60 ötv ile satılıyor. %30 ötv ile gelen 230
Bende megane tercih ederdim fakat 150 bin liram fazladan varsa. Ben Corolla daha iyi demedim. Bu fiyat mandinda en mantıklı arac corolla diyorum aksini iddia eden kendi aracına fazladan para vermiştir.
Zaten %10 dan gelmese kimse o tipsiz aracın yüzüne bakmaz kalkmış buradan konfor anlatıyor. Ne konforu katmış bir anlat bilelim. ? Anlat ama Tesla' nın diğerlerinden sunduğu ekstra özellikleri anlat. Birde dezavantajlarını.?
Sanki seni alıp 3 boyutlu evrene taşıyor. Yahu zaten diğer araçlarda da bir çok özellik var. Sen çık bakalım bir kış günü dağ yoluna kar , tipi göreyim senin konforunu.?
"Topluma ve foruma anlatmaktan yoruldum" kibir dolu cümleye bakar mısınız.? Sanki bir kendisi akıllı geriye kalan geri zekalı.
-
Ankara Arca, 2025 golf lifelar geliyor bu ay dediler, 1750 fiyat verdi. Impression Mart ayında gelmeyecek dedi, bayilere stok bildirilmemiş
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla BYD’ye %17 ek vergi var Almanya’da. %19+%17 yani vergi o 33k€’da. Bir de orada leasing satışlar var bizdeki peşin satış. Kısacası BYD pahalıya satıyor TR’de.
Ben de görmüştüm bunu yabancı forumlarda ama genellikle bu sorunun ağustos 2024 öncesi üretilen modellerde olduğu yazıyor, psa da bu yönde bir açıklama yapmış. Bu iş de triger işine dönecek gibi. Valla bu şanzıman alfadan tutta fiat, jeep’e kadar kullanılıyor.
ben çıktım ordan kimseye hayır gelmez belli oldu
-
tesla fiyatına, teslanın sunduğu özellikleri sunan 1 tane marka model önerir misiniz?
-
24 ay ise.. geri dönüşü 3200 tl.falan olur,
-
48 ay hocam aylık 54 bin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sadece bizim park yerinde 1 aydır 2-3 tane sıfır C-HR ortaya çıktı ben de diyorum neden arttı bu araba her yerde. ÖTV muafta alımabilecek tek mantıklı araç bu herhalde.
-
230E bekleyen varsa kotalar bugün atandı isim yazdıranlara dönüş yapıyorlar bilginize
-
Hocam bu çok çetrefilli bir konu. Birincisi bizdeki durum ne? Bizde teşvik belgesi ile tüm gümrük vergisinden mi muaf oldular yoksa sadece ek getirilen kısımdan mı? Eğer ikincisiyse %10 gümrük vergisi ödüyorlar Türkiye’de.
İkincisi mesela Norveç’te gümrük vergisi de kdv de yok 500 bin kron altındaki elektrikli araçlarda (AB üyesi olmadıkları için). Dolphin 300 bin krondan başlıyor. Bu hesaplama ile dolphin Türkiye’de aynı fiyata denk geliyor.
Almanya’da dediğiniz gibi %17 gümrük vergisi var, bu nedenle piyasada tutunabilmek için kar marjlarından feragat etmiş olabilirler (şu an burada chery’nin yaptığı gibi). Macaristan fabrikası açılana kadar bu şekilde devam etmek istiyor olabilirler. Yani bu şekilde ucuz pahalı karşılaştırması pek sağlıklı sonuç vermez bence.
Bmw 2.30e için bir önceki partiyi pas geçmiştim. Yeni araçlar belli olmuş, sparkling copper iç mocha 200bin tl kapora verdim. 15 güne teslim. Yaklaşık maliyet trafik sigortası dahil 2140
bende Autogrup-Firsat takı cakallara ınat bayıyı aradım arac var dedı aldım aynı renkten..
şuan arac var ellerınde ısteyen arasın hemen
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X