Yok zaten amacım bir tane araç elektrikli iken diğerinde şarj derdim olmasın (arada sırada doldurmak çok dert değil gerçi) ama anladığım mesela x1 plug-in 245bg gözüküyor ama batarya dolmazsa elimizde sadece 1.5 benzinli motorun gücü kalıyor doğru mu? Bu durumda hem PHEV araçların getirdiği karmaşıklığı ve de ekstra ağırlığı kabullenip hem de düşük performans alıyor oluyoruz eğer devamlı batarya doldurmazsak? Ben öyle bir çıkarım yaptım. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17303. sayfa)

-
-
150 bin az mı :) Bence çok çocuklu aileler haricinde pek talep görmeyecek. Allspace'in de belli bir alıcı kitlesi vardı. Özellikle büyük şehirler için böyle cüsseli araçlar sıkıntılı.
-
Tiguan phev ne zaman gelecek fikri olan var mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
birde şöyle düşünün...eğer her gün kullanacaksınız ve günlük menzülünüz.. 80-90 km ise..ki tüm phevler bu mesafeyi elektrikli olarak yapar...hergün şehir içi bedavaya yakın gezeceksiniz..tabii her gün şarj etmek gerekecek..etmezseniz benzinli ile devam...tabii herkesin kullanım senaryosu değişik..mesela bana uyar..
-
7 koltuklu modeli gibi algilamayalim 5 koltuklu modelide var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu tayron icin 2 bayiyi aradim. Arac olmadigini soyluyorlar. Bulabilen oldu mu ? 2300 fiyattan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2.220 TL ye Cupra Formentor Vz Line 2025 almayi planliyorum. Benzer fiyat araligina onerileriniz varsa almak isterim.
Taygon life paket donanım tablosu yok hiç bi yerde
Tayronu bekle Vw al
2025 techno espirit austral için fiyat teklifi alan oldu mu yakın zamanda. En f/p suv gibi duruyor ama şanzımandan çekiniyorum. Şu an 2020 grandland kullanıyorum şanzımandan aşırı memnunum
-
Son çeyrek
şarj edersen arada full elektrikli gibi sıfır yakıtla da kullanabilirsin.
şarj edersen şehiriçinde tombul bir i8 performansıyla da kullanabilirsin.
şarj etmezsen toyotanın hybridi gibi de kullanabilirsin.
uzun yolda şarj etsen de etmesen de yanında yük taşıdığın için yakıt anlamında bir dezavantajı olacak. öyle yardır yardır sürekli 200 ile gidemeyeceksin ama sollamalarda vs trafikteki araçların %90'ından hızlı olmaya devam edecek.
sistemin karmaşıklığı, uzun vadedeki güvenilirliği vs bir yana bırakılırsa her şekilde tercih edilesi araçlar hele ki
%40 ötv si azken...
-
1500'e t-cross 2025 life paket mantıklı bir araç mı arkadaşlar ? kullanan var mı bu aracı ? (alternatif olarak psa grubu düşünülmüyor)
-
Lansmana özel Tiguan fiyatına satılacak.
Sitede donanımları biraz inceledim, yanlış bakmadıysam:
Matrix farlar tüm paketler için opsiyonel olmuş, Kör nokta (side assist) Life paket için de standart olmuş, DCC pro tüm paketler için opsiyonel olmuş. Elegance paketler 19 inç jant ile geliyor, diğer paketleri bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matmma -- 5 Mart 2025; 14:54:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. Konuyu uzun süredir takip ediyorum. Burdan gördüğüm fırsat üzerine bmw 230e için iki hafta önce kayıt yaptırdım. bugün aradılar beyaz renk araç geliyor ay sonunda dediler. bende siyah veya gri arıyorum herhangi bir bayide bildiğiniz araç var mı? gelecek olan dış renk siyah veya gri içi kahve
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z. Acar -- 5 Mart 2025; 14:56:23 >
Bataryayı şarz etmeseniz bile sadece benzinli motorla baş başa kalmıyorsunuz, ama ben otobana boş batarya ile çıkıp sürekli tamgaz giderim diyorsanız öyle bir durumda bir süre sonra elbette benzinli motorla baş başa kalırsınız.
10-15 gun sonra bayilere gelicek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cevap veren herkese teşekkürler. Hala tam karar veremedim 2. aracı tam benzinli mi alsam PHEV mi alsam ama X1 gibi tarz olarak içime sinen bir araç ÖTV de avantaj (kısacası %30 luk dilime girerse) sağlarsa PHEV alırım. Maalesef BMW X1 i sokmaz orası belli 2.30 da tarz olarak bana hitap etmiyor diğer markalardan da henüz cazip bir PHEV bulamadım. Hayırlısı artık.
-
Sİze özel mesaj attim siyah renk araç var. İlgili satış temsilcisinin numarasını ilettim
-
Doğuş Maslak beni aradı, Elegance paketi 2783 den veriyorlar, Life yokmuş ellerinde. Kime gidecek bakalım bu Life paketler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X