< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17371. sayfa)

-
-
2.30 bavyeradaki genel merkezde bu kadar konuşulmamıştır eminim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adminn şu 230 mesajlarına müdahale etmeyi düşünüyor musun acaba aloooooo????
yeter yürüyün gidin kendinize 230 konusu açın whatsapp grubu kurun vs salın bizi tipsiz araba sevicisi şahıslar rica ediyoruz.
-
220 kasası sedan da var hatch back de şu active tourer denen tipte de var. Üretiliyor bayiide de var ama 218 in adı 220 oldu arkadaş onu anlatmaya çalışmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1800 e 320 bg araç verseler ülkede en çok satan araç olur 😂
Çok merak ettim hocam kullandığınız araç nedir ?
-
😂😁 Peki hadi öyle olsun sinirlenmeyin
Neden bir otomobil alan buraya gelip çıldırmış halde " fırsat, premium, biz demiştik, başka kalmadı vs ego masutbasyonu yapıyor.
Yahu tamam ağalar siz bu ülkenin en zeki, en ayrıcalıklı, en uyanık ve en başarılı adamlarsınız. Ülkede sadece birkaçyüz kişinin erişebildiği bir fırsata eriştiniz ve inanılmaz bir ticari hamle yaptınız.
Forumca sıraya girip cuma selamlığı düzeninde tek tek elinizi öpüp hayır duanızı mı alalım?
Salın şu konuyu artık sabah akşam yumurta kasa 230 yeter baydı...
masterap denen şahıs alfa romeosu varken sabah akşam alfa romeo överdi şimdi 230e aldı sabah akşam 230e konuşuyor
tamam kardeş yeter sus yeter kardeş anladık en güzel arabalar hep senin aldığın arabalar yeter!!
-
C4x Max opsiyonlu 1600 nakit, 1650 kredili
Opsiyonsız 1500 nakit, 1550 kredi.
Kredi 200 bin 12 ay 0 faiz
Yer: Bursa
Bende onu söyledim zaten. Tip falan dinlemem anında alırım. 2140 ne bileyim biraz daha SUV bakardım. Gündüz de yazdım, bu aracı alan asla zarar etmez çok mantıklı bir seçim. Benim gibi bir binici için düşündüren rakam. Ben araçta ultra BG bir şey aramıyorum. 120 üstüne çıkan biri değilim. Nadiren belli yollarda 160-170 ama kısa süre. Daha yazın şehirlerarası otoyolda 102 km hızdan ceza yedim. Tip olarak uğruna sıraya girecek bir tipte araç değil.
doğrudur üstadım, aynı kullanım koşullarında hangisi sounsuz ise onunla devam.
-
1430 falan mı yani fiyat. Şeytan dürtmüyor değil. Kardeşime Omoda 5 Luxury var. Acayip memnun. Bak şimdi cidden düşünmeye başladım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pro en fulu mu oluyor ?
Euro 40₺ olacak nerdeyse, tüm markalar fiyat güncellemesi yapar yakında.
Vision pakette kampanya yok, orta ve üst pakette var.
quote:
Orijinalden alıntı: Halkçı2013Galeriler bu arabayı alıp 50-100k para kazanmaya neden uğraşıyor.
Para bağladığına değer mi? Arabayı bir ay satamasa zarar etmiş olur finansal olarak
BMW 230e için diyorum. Araç zaten bir kaç hafta gecikmelide olsa bulunabiliyor. Mantığı ne bunların
acaba ötv üst dilime geçeceğine inanıyor olabilirler mi?
X1 phev gibi el altından verilir ve biter sandılar. Ancak borusan pandemi dönemi makarnacı moduna bağladı. 230E'ye boğacaklar ülkeyi.
-
Güncel kasa Audi a3 sedan s line kullanıyorum. kompakt yakışıklı sedan en azından. sportif bi yönü var.
daha önce babamın Tiguan ı da kullandım. O da en azından tr şartları için gerçek bi suv.
BMW nin çok güzel araçları var. Güncel 3 kasa çok iyi, yeni 2 gran coupe önceki çirkin tasarımdan kurtuldu. Güzel oldu.
Şu an aracım yeni ve daha çok para bağlayasım yok. Ama Tüm bunların içinde sırf BMW diye gidip 2.30 almam. 3-4 senede bir araç değiştiririm. Şu an gidip satsam kendi aracımı max 100 bin eklesem 2.30 e sıfır alırım. Ama dediğim gibi tercih etmem. mpv piyasası yok, phev güçlü ama soru işareti, dış görünüm balina gibi. çirkin.
1.900’e ağzına kadar dolu menzili de iyi araç veriyorlar, gt line pakette kalite de gayet iyi. Elektrikli düşünenler için gayet iyi bir araç. Tek soru işareti ICCU denilen bir devre var, çok sorunlu. Ioniqlerde de var, ABD’de araç geri çağrılması yapıldı. Türkiye’de sorun çıktıkça garantiden değişim yapıyorlar. Belki son dönemde üretilenlerde sorun yoktur bir bilgi bulamadım.
Her ne kadar menzil konusunda çok iyi olsa da premium fiyatına B suv almak istemeyen çok insan var. Countryman ve Tesla fiyatına ev3 tercih edenler boyut ve menzil önceliğiyse alıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X