Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17370. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 31 Misafir (4 Mobil) - 32 Masaüstü6 Mobil1 iOS
5 sn
347.462
Cevap
5.939
Favori
60.156.446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Antalya bayii verdi fiyatları, 6 var mıydı ellerinde hatırlamıyorum ama 5 ve kona farklı renk seçeneklerinde varmış.

• 2.30e nin fırsat aracı olduğunu düşünmekle birlikte tipi ve genişliği hitap etmediği için bana yakın gelmiyor, herkesin ihtiyaçları tabiki değişir büyükşehirde olduğumdan çok fazla trafiğe maruz kalıyorum elimde olsaydı 2.30 un performansını ne sıklıkta kullanma fırsatım olacaktı bilemiyorum ki bana 1 motor araçta verseniz trafikten çıkıp çıkabileceğim hız ve güç değişmiyor ama aracıma dıştan baktığımda veya sürerken keyif vermesi lazım içten kesinlikle o keyfi verir ama dıştan aynı heyecanı bana hissettirmez tabi bunlar benim kişisel görüşlerim zevkler değişkendir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu 2.30e muhabbeti artık baydı. alana beğenene hayırlı olsun bi şey diyemem.
    ama şahsen görüşüm, net çirkin bu araba. isterse 400 beygir olsun. tesla model y de çirkin bu da. Tesla biraz suv umsu hiç değilse.
    mpv dediğin sınıf hiç suv sınıfı ortada yokken bile tutmuyordu tr de. şimdi suv gerçeği varken bu araba tutmaz. Tasarıma çok takılmam alırım aile arabası kullanırım en az 5-7 sene binerim kaliteli araç diyen için uygun ama ben kapıya koymam. çirkin oğlu çirkin çünkü.
    BMW adı yeter desen kalite, sürüş ok. ama dışardan görünüm emekli 60 yaş durumu iyi ailedeki anneanne arabası bu. tasarımda sedandaki mesela 2 gran coupe sportifliği yok ya da suv x1 heybeti yok.

• FuatDoblo F kullanıcısına yanıt
    Net bankaci hesabını bilmiyorum sizin hesap biraz daha doğru gibi. Ama en nihayetinde 1.79 ayağına bilmeyen adamı uydurmaya çalışıyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siclatron kullanıcısına yanıt

forumda alanların çoğu ilerde %60 ötvye girerse satarım diyerek aldı. kimse bizi yemsesin şimdi :)

ama tabiki bu araç binicisi için fırsat. özellikle dünya gözüyle popomuz bmw görsün dienler için müthiş fırsat :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş ne muhabbet dönüyor saatlerdir. Ben 230 hakkında yorumumu yazmıştım ama yani alanda, almayanda, alamayanda yok tipsiz, yok trafikte kalkışta denk gelme 3999934 HP ile seni tokatlarım diye ergen ergen mesajlar.

Tamam kardeşim tokatın kralını atarsınız mpv aile aracı ile lafımız yok. Tip olarak hoş değil neden alınıyor herkes. İçide baya güzel ve performanslı araç ve bence dolu. Yani bunları söylerken güzel, tipine laf edince tukaka. Yani 2140 değilde 1800 civarı bir rakam olsa ilk burayı ben yıkardım bu araca laf edene 😂

• 2.30e bence de iyi fırsat,alanlara hayırlı olsun.
    Aracın çok iyi gücü var ve mtv si standart 1,6 motor kadar.Güçlü araç alayım ama mtv fazla gitmesin diyenlere iyi seçenek.
    Elektrikli araçlarda Çinliler le rekabette zorlanan ab tayfası sanki phev ler de daha iyi rekabet edecek gibi.Ara geçiş olarak düşünülen phev grubunun ömrünü uzatabilir ab grubu.

• bps B kullanıcısına yanıt
    sarı sitede 23 model temiz slinelar var 2.2 ye falan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • siclatron kullanıcısına yanıt

Çirkin deyip beğenmiyorsan almazsın. Beğenen de alır. Daha önce 2 Grantourer hikayem olmuştu. Keşke Grantourer olarak gelseydi. Ayrıca araba sadece bir araçtır. A noktasından B noktasına götüren bir araç. Bu araç da sizi yolda sağlam tutan, konfor sunan ve güven veren bir araç kullanmak isteyenler için bir fırsattır. Süslü ama güvensiz Çinlilere, şık ama ne zaman arıza çıkaracak korkusu veren Fransızların yanında nimettir. Yaşı 20 olanlara hitap etmeyebilir. Ama küçük aileler için biçilmiş kaftan. Aynı aracın düşük motorlusunu ama SUV olanını almak isteyen 1.200.000 daha verip X1 25e alabilir.

• 2 active tourer, cupra formentor boyut karşılaştırması.
    carsized.com
    BMW 2-Series 2022-present vs. Cupra Formentor 2024-present
    https://www.carsized.com/en/cars/compare/bmw-2-2022-5-door-minivan-vs-cupra-formentor-2024-suv

MPV tüh kaka dediğiniz araç formentor, bir önceki kasa 3008 ya da x1 ile hemen hemen aynı boyutlarda. Platform x1 ile aynı, İç kalitesi desen x1 ile bire bir aynı. Zaten yurt dışı fiyatları da x1 ile aynı. X1 fiyatı ülkemizde 25e bile 3.2m iken, 230e 2.1m e son yıllarda ülkeye gelmiş en fırsat araçlardan birisi.

3 milyona X1 phev 25e kovalarken aynı arabanın lacivertini hatta daha güçlüsünü 2.1 milyona bulmak piyango oldu. Ama %60 dilime girince satarız kafasında alanların hepsini zarara uğratacak. Birkaç ay sonra Vw grubu ardından psa phevleri yığınca kimse 230e ye 2.5 milyon vermez. Yine de 4 5 yıl binerim diyenler için bulunmaz fırsat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 10 Mart 2025; 23:3:13 >

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Galeride durduğu her ay 100 bin reel zarar yazar beklemek istemeyenler düz 2 milyon teklif edip kurtarsın galericileri ben de istediğim renk bulamazsam kurtaracam bir tanesini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay0651 -- 10 Mart 2025; 22:31:22 >
  • Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

6000 km olana kadar aracı kiralıyorlar.

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    Aracın heryeri takır takır plastik çünkü hele bir direksiyonu var ki evlere senlik ,90 model Corolla Avrupa kasanın direksiyonunu araca monte etmişler sanki :D Kalite olarak o parayı edecek bir kalite yok ama batarya büyük olduğu için kendini beğenmiş KİA bayileri liste fiyatından satış peşinde:)

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• Bmw 2.18 M sport için fiyat alan oldu mu arkadaşlar ? malum sitede 2024 model sıfır modelleri 2300 K satılıyor

• merhaba tucson 2025 n line gelecek mi gelecekse ne zaman?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ulaş72 U kullanıcısına yanıt
    218 kalmadı bayilerde 220 makyajlı var artık. Onun fiyatları da 320 parası oldu

• 2.30 yazildik ama arayan soran yok

• Ne dertlendiniz bu bmw 2.30 ile arkadaş .Arabanın ne tipsizliği kaldı, ne bmw bu arabayı satamadı size kakaladı kaldı. Bu araç çöp diyenler ,bedava verseler almam diyenler. Kimse araba çok kaliteli demedi burada ,alanların hiçbiri çok yakışıklı demedi. Ben formentorumü satıp anında aldım. Hepimiz buradayız , bu araç bir daha bu fiyatlardan satılmayacak. Euro 37 den bağlanan araçlar bunlar euro 40 liraya dayandı. Biz burada alabilen alsın dedik bilgi verdik biz en iyisini en ucuza aldık demedik herkese haber verdik alabilen alsın bu bir fırsattır dedik.

2140 liraya 4*4/326 beygir/477nm tork/90km saf elektrikli menzil üstüne çinli değil tüm dünyanın kabul ettiği premium bir marka. Yıllık Mtv si 10.000 lira, 1,6 motorla aynı. Biz bunları anlattık.

Bu konuda büyük bir kesim %80 ötv ile aldığı aracı bu araçla kıyaslamaya çalışıyor gerçekten çok komik. Verdiğin paranın %50 si havaya gitmiş üstüne o yüzde 50 nin kdvsinide ödemiş , hala gelip garip garip yorumlar. Sadece bu araç için değil %30 ötv ile alınabilecek tüm phev araçlar bir fırsattır. Şu an ki BYD hariç.

Kendi aldığı araç dışında her aracı aracı kötüleyen bir grup var burada gerçekten çok enteresan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepndark -- 10 Mart 2025; 22:35:1 >

• deepndark D kullanıcısına yanıt

Bakmayın millete ne zaman yazilmistiniz beim 1 ay olacak nereyse arayan yok sanirim kacirdik

• MrPazar M kullanıcısına yanıt

iyi de Bmw 220 de Bmw 230 kasasıyla aynı, Mpv yani, 2.18 ise sedan bir araç , kalmadı derken artık bu kasa üretilmeyecek mi yani ?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.