Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17374. sayfa)

5 sn
347.650
Cevap
5.943
Favori
60.189.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Cupra formentor etsi 1.5leri baya uyguna veriyorlar hepsini elden cıkarıp phevlerin fiyatını düşürebilirler.

• masterap M kullanıcısına yanıt

Hocam boşver, seni bilen biliyor.

Forumda insanlarla bilgi paylaşan üyelerdensin.

burada bir grup çok farklı motivasyonlarla, bilgi paylaşan insanları yıldırmaya çalışıyor.

kaale alma.

• siclatron kullanıcısına yanıt

Baydı deyip bi ton yorum yapmışsın.

• thecrowly T kullanıcısına yanıt

markalar icin 2 mlyon bandinda ki araclar icin secim yapma vakti geliyor, aradaki fark bariz olmayacagi icin birine yonelmek zorunda kalacaklar, phev tarafina erken yonelen kazanacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonra şişirilmiş fiyatına rağmen neden BYD bayilerinde kuyruk oluyor diyorlar, Duster gibi bir araç için 2 milyon istersen millet tabii ki de gider DM-i alır (en azından PHEV bir araç). Zaten birkaç seneye bir bakmışız ki bir zamanların benzinli mi dizel mi tartışması elektrikli mi PHEV mi olacak farkında bile olmayacağız.

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanyanın içi boş clio için sordum çks ve vergi levhası ile yapılan 100 bin TL bandındaki indirim uygulanırsa faizsiz kredi uygulanmıyor. Liste fiyatından alıyorsun yani 100 bin gibi fazla veriyorsun, o durumda Uygulansa da 6 ay 200 bin 12 ay 100 bin. Yani özünde faizsiz kredi söz konusu değil. Şöyle saçma bir durum oluyor 100 bin 12 ay 200 bin 6 ay kredi kullanmak için 100 bin gibi fazla ödeme yapman gerekiyor benim anladığım. Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuruk -- 11 Mart 2025; 9:21:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ne bu zam be kardeşim her ay zam geliyor alacağım araca yaklaşmam gerekirken uzaklaşıyorum :D clio bile 1.3m şaka gibi

• otomobilci_x kullanıcısına yanıt

Arabaya istediğini yazsınlar hocam, zaten artıları da var eksileri de ama kişiye karşı yalan ve iftiraya sessiz kalmam. Sadece kendime değil başkalarına da aynı şekilde

Teşekkür ederim bu arada bu şekilde intiba bıraktıysam ne mutlu

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt

326bg 4x4 bir araba ne kadar olmalı sence?

• Merhaba

%30 vergi ( ötv ) tüm phevleri kapsıyor mu?

Buna göre 1,4 milyon-1,5 milyon seviyesinde %30 vergili PHEV varmıdır.

Diğer bir ifade ile %30 ÖTV li araçlar listesi var mıdır?

• Mokka 2025 Edition için fiyat alan yok mu acaba kredili ?

• Halkçı2013 H kullanıcısına yanıt

Karşılamıyor hocam, emisyon ve menzil gibi kısıtlar var. Şu an %30'da sadece byd seal u dmi ve bmw 2.30e var. %60'da bmw x1 xdrive25e var. Bir de gelmesi beklenen araçlar var ama 1.5 milyona şimdilik sadece çinliler olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Halkçı2013

Merhaba

%30 vergi ( ötv ) tüm phevleri kapsıyor mu?

Buna göre 1,4 milyon-1,5 milyon seviyesinde %30 vergili PHEV varmıdır.

Diğer bir ifade ile %30 ÖTV li araçlar listesi var mıdır?

Kapsamiyor menzil 80km ustu olacak ve vergisiz fiyati 1350tl alti olacak,

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt

2025 içinde ötv indirimi için gerekli olan %40 yerlilik olanını sağlayacaklardır. Onun hazırlığı bu :))

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Bu açıklama BMW nin açıklaması değil. Biraz araştırdığımızda aynı forum sitesinin 2019 yılında da 2 serisi için benzer haberi yaptığını görüyoruz. MPV sınıfı Avrupa da kullanım kolaylığı, konforu ve aile yapısına uygunluğu nedeniyle hala tutuluyor. VW Touran üretimi devam ederken ID Buzz u çıkardı. 2 serisinin de üretiminin Mercedes B serisi üretimi devam ettikçe süreceği kanaatindeyim. Zaten devam etmese bile global dünyada artık parça sıkıntısı gibi bir durumun hele ki BMW de çok yaşanacağını düşünmüyorum. Değer kaybı konusuna gelirsek araç zaten bir yatırım aracı değil ama üretimi MPV olarak durmuş ve ülkemize getirilmeyen Scenic bile aileler tarafından tercih ediliyor. Bu aracın da mutlaka alıcısı olacaktır.

• Father Torque kullanıcısına yanıt

ABD ve Avrupa'da Phev satışları çok değil ve yıldan yıla artmıyor. EV (tamamen elektrikli) ve en çokta çeşitli hibrit teknolojilerini içeren HEV satışları yüksek ve yıldan yıla artıyor. Bizde Phev konusunun gündem olması vergi avantajından dolayı fiyatlarının diğer araçlara göre uygun kalmasından dolayı fırsat olarak görülüyor, o yüzden ilgi var.

Ekleme yapayım. Hem motor şanzıman içten yanmalı bileşenler hem de üstüne batarya elektrik motoru dönüştürücü elektrik bileşenleri kablolar vs. derken bakım arıza vs herşey x2. PHEV benim şahsi fikrim hiç mantıklı değil.

BYD seal u forumda hiç konuşulmuyor ama diğer markalarla kıyaslayınca gidip incelerseniz en alınası araba, ama elektriklisi mi alınır yoksa hibridi mi bilemiyorum. O yüzden sıra var.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi forum -- 11 Mart 2025; 9:50:58 >

• hafta sonu bayileri gezdim kafama uygun olursa araç değiştirme hevesi ile bakındım

aldığım fiyatlar

nissan qashqai 1890

opel granland yeni kasa başlangıç paket 1850 eski kasası 2024 model gs paket 1600 iki adet vardı

meraktan hyundai baktım i 10 full olanı 1090 tl tl 150 bin sıfır faiz kredi vardı

bu arada i10 ve picanto benzinli son partiler miş elektrikli olacakmış artık

toyota liste fiyatından 5 ile 10 arası iniyorlar

sonuç crosland aracım ile devam

saygılarr herkese

• opel corsa gs ya da clio alpine
    hangisini öneriyorsunuz?

• WinPeAcE kullanıcısına yanıt

opel corsa ile cilio arasında donanımsal dışında corsanın arkası çok dar ve basık clio daha ferah gibi

• north face34 N kullanıcısına yanıt

nissan qashqai 1890 sky pack mi ?_

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.