< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17375. sayfa)

-
-
Clioda perde hava yastıkları eksik. 2024 polo bulabilirseniz fiyat olarak daha mantıklı gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3008 gt icin fiyat alan var mi ve yakit tuketimi nasil kullanan var mi
Corsa tavsiye ederim. Tam otomatik japon şanzıman var. Ara hızlanmaları çok iyi. Cam tavan seçeneği var ve ferah oluyor. Arka kapı küçük olduğu için yaşlılar ve iriler için inip binme biraz zorlayabilir.
-
teşekkürler kafa iyice karışıyor peki poloyla kıyasladığınızda satılabilirliği kolay şanzımanında ısınma..vs sorunu olmayan hangisi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Engelli muafiyeti ile alınabilen tek suv duster. Yerli firmalar her türlü satacak
Duster, ÖTV muafiyetinde değil.
-
Hocam Avrupa büyük bir pazar, her ne kadar her önüne gelen Avrupa'ya sallasa da ekonomileri için Euro'nun alım gücünün fazla olmasını isterler. Trump her zaman dışarıya daha kolay mal satabilmek için güçsüz dolar istemiştir. İlk döneminde geldiğinde Euro/dolar paritesi 1,03'ten 1,25'lere kadar çıktı. Şuan sürekli laf dalaşına girdiğine bakma, adam tüccar, her türlü Trump'ın olması parite anlamında Euro'ya yarayacaktır. € bazlı araçlar pahalanacaktır, biraz planlamayı bu duruma göre yapmak lazım.
-
Corsa ve ferahlık mı ? Ciddi misiniz gerçekten. araç ciddi dar hissettiriyor. üstüne 1.2 yağlı kayış baş belası ne zaman patlayacak belli değil. bi tek şanzıman iyi. o da artık dsg de gayet iyi reno da iyi. clio ya da Polo hangisi uygunsa alın geçin hocam corsa ben şahsen bu sınıfta tercih etmem.
Bu sınıfta el freni manuel olsa da kalite ve ferahlık algısı en yüksek araç Polo. kasa eskidi o dezavantaj sadece. Clio da tr de daima alıcısı olan sorunsuz bi araç. sadece Clio ergonomisi pek iyi değil. Kol dayama vs pozisyonuna çok alışamadım.
Hocam Polo da kullandım clio da. Bu araçlar arasında şu an en mantıklısı polo. Diğerlerinin fiyat avantajı da yok. Bir B segmenti hb araca göre sürüş dinamikleri konforu ile o tercih edilir.
Arkadaşlar max 1.000 - 1.100 arası bütçe ile ilk araç(otomatik) olarak ne önerirsiniz. 23-24 model çok az km de temiz clio ve corsalar var bu paraya değer mi sizce? Bu bütçe ile sıfır otomatik araç bulabilir miyiz?
-
1.3 DIG-T Mild Hybrid 158PS Auto Designpack için hatta şöyle oldu gittim fiyat aldım 1930 dediler sonra yeni liste geldi dediler dediğim fiyata indiler
-
Sıfır otomatik bi tek i10 picanto. bu paraya en mantıklı 1-2 senelik Clio. al geç uygun fiyatını bulduysan. başın ağrımaz. corsa ya bulaşılmaz. 1.2 yağlı kayış sıkıntılı 2.el hiç alınmaz.
Bir miktar bütçenizin üstüne sıfır clio evoulution bulunabilir zaten. Çks vergi levhası kullanma durumunuz varsa. 1150 civarı bir kaç gün önce paylaşılmıştı. İkinci ele yönelmeye gerek yok bence. Yine bir arkadaşımızın belirttiği gibi 0 İ20 de alınabilir aynı rakamlara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savuruk -- 11 Mart 2025; 10:55:35 >
corsayı tercih ederdim tork konvertörlü şanzımana sahip
-
biraz daha ekleyip clio veya i20 alabilirsiniz 0km
-
Bimmerpost'taki insider bilgiye (yazının en altında linki var) dayanan ve öteden beri var olan BMW blog sayfasının yazısını resmi açıklama değil diye dikkate almamak gerektiğini ifade etmişsiniz ama siz bu aracın geleceği ile ilgili BMW'nin kendisinden bile daha ayrıntılı bir vizyon öngörmüşsünüz.
Alacak olanlar kendileri en doğru değerlendirmeyi yapar.
yav neden laf kalabalığı yapıyorsunuz paylaştığınız sayfada doğrulanmış bilgi değildir diyor işte.. biterse bitsin çıkarsa çıksın arkadaş siz kesin bitecekmiş gibi ima ederken doğru bir noktaya parmak basmış iddia.
aisin şanzımanın sorunsuzluğunu 1.2 yağlı triger ile unutturuyor maalesef. patlamaya hazır bomba 1.2 puretech isterse BMW nin kullandığı zf ile gelsin.
Tayronlar gelmeden zam yedi, kapora verilen araclar direk etkilenmis artistan.
Bu noktadan sonra phev beklemek sart.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X