Bunun yanına kia stonic te eklenir çünkü hem suv hemde aracın en boşunda dahi yok yok bence i20 den daha iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17377. sayfa)

-
-
O fiyata alıncak Stonicte carpisma Önleme Şerit Takip vs yok maalesef.
Bu donanımlar sadece 1.4 Prestigede ve 1.0 Plus donanımlarda mevcut
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2.30 e gerçekten çok çirkin bir araç . O kadar çirkin ki her baktığımda midem bulanır . Çirkin araçlara gelemem göz zevkimi bozan araclari sevmem ve boykot ederim. 2.30 e hem çirkin hemde kalitesiz . Kalitesizligini dijital ekranlar ile kapatmaya çalışmışlar. Logosu BMW olduğu için fahiş fiyatlara satmaya çalışıyorlar. Çok daha uyguna ve daha yakışıklı kamiq varken 2.30 e almak mantık işi değil.
1400 civarı nakitim var ikinci el pek gönlümü hoş eden araç olmadı sıfır faiz kampanyalardan araç bakıcam sizce 1.5 permiumkamiq mi alayım V2Togg mu ödeme konusunda sıkıntım olmayacak iksinde de evden şarj imkanım yok şehir içi kullanıcam ioniq 6 da aslında gönlüm kaldı da hem araç bulamadım hem de kasası değişecek diyorlar
Alıntı
metni:kamiq varken 2.30 e almak mantık işi değil. -
Kamiq Premium Cam Tavan 2025 model -> 1650 / 200k sıfır faiz kredi
Golf Life 2024 model -> 1680 civarında bugün teklif aldım.
Karar vermesi zor, eleye eleye buraya kadar geldik :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 yılda 21.000 km yapmışsınız. Bu gün hindistan arabası bile alsanız 21.000 km’de bir şey olmaz. Bu bir ölçü değil.
Çok doğru kamiq’in dengi 5.20dir. Gerçek arabacılar bunu bilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Demekki adamlar reklam olsun diye fiyatı düşük açıkladılar. Neticede uygun lansman fiyatı açıklanınca çok konuşuldu.
Oyle tabi
ama daha ulkeye yeni giren aracin lansmaninda boyle yapilmasi ayip.
ben ayirdigim araci direk iptal ettim, isteyenler bayiileri arasin, yeni sevkiyat ta gelmis iptal edenlerle birlikte silme tayron var bayiilerde.
Dalga mı geçiyorsunuz anlamadım ama kalite olarak Golf bariz üstün. Kamiq'te bagaj 400, Golf'te 380 litre.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İkisi de fiyat olarak birbirine yakın. Biri C hb diğeri Bsuv ben olsam gözüm kapalı Golf 8.5 alırdım eğer cam tavan isteğiniz yoksa.
sportage a zam gelmiş cool 2025 35 bin artmış
Kamiq'i C-Suv'a yakın bir B-Suv olarak hayal etmiştim hep. Algıdan ibaretmiş
carsized.com
Skoda Kamiq 2019-2024 vs. BMW-Series 2 2022-presenthttps://www.carsized.com/en/cars/compare/skoda-kamiq-2019-suv-vs-bmw-2-2022-5-door-minivan/rear -
Muson ile tanıştınız hayırlı olsun :)
Kamiq Ferrari düzeyinde premium (!) Bir araçtır bunu öğrenin
özeti alalım mı almayalım mı :)
Tabi hatta 7 serisi bile tras dimi
Şu an Skoda'ya verilen paranın ortalama 250 bin tlsi, yıl sonunda 30 maaş ikramiye olarak çalışanlara dönecektir.
BMW 1 M Sport 1.5 2025, 2.820 Tüm Renkler
BMW 2 M Sport 1.5 2025, 2.820 Tüm Renkler
BMW 2 M Sport 1.5 2024, 2.730 Brooklyn (Nardo Gri)
Mercedes A200 Sedan 1.3 Siyah 2.720 Siyah, Kahverengi Deri Döşeme
Mercedes CLA200 3.250 Burmester vs. Bir Kaç Opsiyon Vardı Detay Hatırlamıyorum.
-
Ya kardeşim bir süredir takip ediyorum da niye ısrarla provokasyon yapıyorsun ki? "O kadar çirkin ki her baktığımda midem bulanır" lafa bak. sen türkiye'de yaşıyorsun Türkiye'de yaşayan adamın bir arabaya bakarak midesi bulanması gibi bir lüksü yoktur. midemizi bulandıran eşik o kadar olmadı maalesef. o yüzden çok sırıtıyor lafların. tamamen milleti povoke etmek için özellikle seçiyorsun kelimelerini.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X