Bu kapsama sadece Togg giriyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17391. sayfa)

-
-
Sadece yerli elektrikli otomobili kapsıyor. Togg için çıkarıldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Doğrudur hocam, bir de T10F sedan modeli için ön talep alınacaktı bu aylarda, bu düzenlemeye göre fiyatı kredi paketiyle beraber açıklayacaklar muhtemelen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
istanbul doğuş oto da var bir tane hızlı davranan alır ama güzel kampanya
-
Benim alış bu sabah gerceklesmedi hocam Kayadibi bayi.1 tane benim almadığım olabilir
mevcut oranlardan kredi çekmek yerine renault 12 alıp beklemek daha mantıklı 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çoğu bayide kalmamış zaten kısmet bende kaçırdım bugun haberim oldu yetişmem mümkün değil
-
Merhaba
Son zamanlarda taigo için fiyat teklifi alan ve vw kredi kampanyasıdan haberi olan varsa bilgilendirirseniz sevinirim
800bin 48 ay 0 faiz verirse togg siparişlerinde patlama yaşanır
-
Seat Ateca 1.5 EcoTSI ACT 150 PS DSG
Xperience Plus
gelicekmiş 1890 tl fiyatlı 2025 model cam tavan vs dolu araç kredi kampanyası da varmış sıfır faizli bilginiz olsun
-
Neden Corolla Cross dışındaki modellere yönelmeli? Hem fiyatı iyi, hem 10 yıl garantili hem de ikinci el piyasası geniş. Daha dayanıklı şanzıman, hibrit, yakıt cimrisi.
Tüm Türkiye togg alsın dertler bitsin diyeceğim ama öyle bir kapasite yok.. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bakalım 48 ay kredi sonrası fiyatlar ne olacak nasıl kampanyalar yapacaklar
-
Yaşanmaz. Öyle bir kapasite yok...
Ne üretiyorsa onu satabilir. Bu da maalesef limitli
T crossta style paket soran oldu mu hiç life için fiyat söylüyorlar ama
skoda scala için bilgisi olan varmı kullanan varsa rica etsem bilgi verebilir mi
-
neden yaşanmasın tesla gibi ara ara siparişe açar işte
-
Mesela Kapasite 5bin satış 5bin, buna satış patlaması diyorsak neden olmasın :).
Satış patlamasını nasıl tanımadığıniza göre değişir.
Benim satış patlamasından anladığım .en çok satılan otomobil olması olur.. Mümkün mü? Teknik olarak değil. O zaman benim için patlama değil.
Sizin dediğiniz "yok satar" terimin uyar.
Ürettiğini hemen satar sırada bekler insanlar..
Bu iki durum farklı kavramlar..
Zaten şu an kurumsal da yaptıkları kampanya, şarj imkanı olan ve menzil sorunu olmayan firmalar için üste para veriyor (şaka değil uste para veriyor faiz hesabı yaparsaniz).. Zaten bu bile kapasitenin tamamını satabilmesi için teorik olarak yeterli..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 12 Mart 2025; 13:3:17 >
hangi bayide ve kredi kampanyası nasılmış
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
elektriklilerin batarya değişim fiyatları ne kadar bilen var mıdır, kia, hyundai, t10x, byd, countryman, psa grubu vb. için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X