elektriklilerin batarya değişim fiyatları ne kadar bilen var mıdır, kia, hyundai, t10x, byd, countryman, psa grubu vb. için |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17392. sayfa)

-
-
doğuş oto istanbulda 200 bin tl 12 ay kredi varmış 260 bin tl 6 ay sıfır faiz dediler
-
Herkes ötv zammı geliyor demiş ama bem daha ziyade matrah güncellemesi olacağı düşüncesindeyim. Bu da bir nevi zam demek ama matrah ile daha fazla araç limite girip bazıları zam yerken bazıları fiyat düşürebilir. Sonunda Togg kredi ile kazanır yine de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bu milleti anlamak mümkün değil :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matrah güncellemesi olursa ix1 için birşeyler olabilir demişti borusan, ilgilenen varsa takipte kalsın
Bu fiyat iyi midir ki ateca için ? Yoksa daha düşer mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Togg a zam gelmez. Sıfır faizi düşürerek zam yaparlar.
Üretilecek olan elektrikli chr japonya üretimi yerli değil. Ayrıca Türkiye’ye gelmeyecek.
Batarya değişim maliyetleri yıllar sonrasının sorunu fiyatının o zaman ne kadar olacağını kimse bilemez. Kaldı ki o tarihte belki bu batarya eski teknoloji haline gelecek ve üretilmeyecek. Şimdiden bunlara kafa yormaya gerek yok.
tam elektrikli alma arifesindeydim, bu durum kafa karıştırdı, matrah artarsa ix1 ler %10'a girebilir, ama bu durum togg'u baltalayabilir, togg elinde güçlü kredi silahı varken diğer lektrikliler zam yapmaz diye düşünüyorum, bakalım.
-
Zaten matrah güncellemesi benzinli araçlar için de zorunlu oldu artık, %50,60,70lik dilimlerde araçlar olmak zorunda.
Manuel vitesli Duster 1515 olur mu ya
700 nakitle aylık 40 civarı taksitle tog almak mantıklı değil mi bu şartlarda.
mercedesten bahsediyoruz da ben mi kaçırdım?
belli kesim siyasi nedenlerle uzak durduğu diğer kesimin bev araç olduğu için acaba dediği togg. böyle bir kampanya yapsa şu an ki satışlarını dibine kadar katlar diyorum. senin için benim içini mi var neyini anlamıyorsun ve bu kadar ısrarcısın ?
yunan malı mı ki bu kadar düşmansınız. togg ve kampanya lafını duyunca tüyleriniz diken diken oluyor anlamıyorum senin gibi kafaları
-
Matematik kadar Türkçeniz de zayıf...
Kapasite o kadar değil diyorum neresini anlamıyorsunuz.. Konunun düşmanlıkla ne ilgisi var..
Önce bu iki eksiğinizi giderin, okuduğunuzu anlayın, 4 işlem yapacak seviyeye gelin.. Sonra tartışalım...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
acquelis denent atanamamış edebiyat öğretmeni sen önce benim dediğimi anla. kapasite kapasite diye türkü tutturmuş ne sanıyorsa sen satış patlamasını
öyle çaresizsin ki karşı cevabı bile okumamak için engelliyorsun zavallı zerzevat
-
onu bilemiyorum ki hocam Türkiye burası
-
fiyat ne kadar ki ateca nın
-
Bir bakımı 100 km geçen kullanıcıya 10 yıl garantiyi saymamış Toyota Türk tüketicisine gelince çükü Kalkan markalar Amerika’da 10 yıl paspas oluyor…
-
Denizli batı Cupra formentor vzline beyaz 2240 , doğuş oto vzline 2.233 TL .. Cuma zam geleceğini söylediler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X