Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17393. sayfa)

347.902
Cevap
5.948
Favori
60.241.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1198 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • Skoda çoğu bayide 1.5 premium kalmamış en uygun veren 1660 doğuş sanırım daha üç gün önce 1630a veriyorlardı ne ara bitti hem kampanya hem stok anlamadım
    Togg da kampanyaları yoğun ilgiden bitmiş sanırım
    Ne oldu bir günde anlamadım gerçekten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: north face34

Seat Ateca 1.5 EcoTSI ACT 150 PS DSG

Xperience Plus

gelicekmiş 1890 tl fiyatlı 2025 model cam tavan vs dolu araç kredi kampanyası da varmış sıfır faizli bilginiz olsun

Bir ara 1630'dan dağıttılar. Yine aynı fiyata düşerse değerlendirilir.
    Seat'ın kapanması gündemde. Ayrıca aracın 10 yıllık eski yüzüyle bu fiyattan satmaları zor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • north face34 N kullanıcısına yanıt

Kasası ilk çıktığı zamanda doğan çocuklar yakında ilkokuldan mezun olacak bir araba için fazla fiyat.

• Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt

Donanım farklı gibi

• Yakın zamanda ateca için fiyat alan var mı acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mc_delta_te kullanıcısına yanıt

2 mesaj üstünüzde..

• thracianvoiceman T kullanıcısına yanıt

gezerken hepsine uğradım kampanyalı araçlar bunlardı belki arayan arkadaşlar vardır

• ALBAY kullanıcısına yanıt
    Öyleymiş kusura bakmayın

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bddk matrah güncellemesini açıkladı işte daha neyin haberini bekleyeceğiz?

tesla juniper 2.5 milyon TL hayırlı olsun.

ID.7 2.5 milyon TL hayırlı olsun (zaten 2.5 milyon TL ama aradaki farkı doğuş alacak)

elektrikli araçlarda çok yüksek hacim olacak bu sene.

Edit: yani %10'luk dilim üst sınırı 1.850.000TL olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 12 Mart 2025; 15:5:23 >
  • Sektöre yakın bazı hesaplar elk. otoda matrahların %20-30 arasında arttırılabileceğinden bahsediyor. Yani ilk dilim (%10) üst limiti 2.200.000 civarına çıkabilir. Buda uzun süredir artmayan otomobil fiyatlarının enflasyona yakın bir oranlarda artacağı anlamına gelir.

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt

hocam id 7 160 kw değil maalesef mümkün gözükmüyor.

• atlantikbeyaz A kullanıcısına yanıt

3 aydır aynı muhabbti döndürüyorlar; araç satışları zaten düşük seyrediyor. Ve devlet petrole olan bağımlılığı-ithalatı- azaltmak için de elektrikli araçların yaygınlaşmasından yana.

şu durumda artış falan olmayacak.

olmamalı.

ha bu arada ; bir arada SUV larda ötv %110 -120 olacak diyenler vardı sağda-solda ne oldu ?

• atlantikbeyaz A kullanıcısına yanıt

Yani şimdi gerçekleri konuşmak lazım. Bu ülkede enflasyon denen bir gerçek var, araçların fiyatı sadece döviz kuru ile ölçülemez, çünkü döviz 1 yılda %15 arttı ama enflasyon bunun en az 3-4 katı kadar gerçekleşti. Bu %10 sınırı yüzünden bilinen bazı elektrikli araçlar 1 yıldır 1,9 milyonu geçemiyorlar. Togg bunu aşmamak için ses sistemi vb gibi donanımları çıkarmaya başlamış, Tesla desen beyazdan başka rengi satılmıyor artık. Bu nereye kadar gidebilir. Diğer araçlarla aralarında uçurum gibi fiyat farkı oluşmaya başladı, üst dilim ve benzinliler daha rahat hareket ediyor çünkü. Bunun da daha yumuşak olması için yüzde 10'luk oranı bahsettiğiniz bir yerlere getirmeleri gerek. Yoksa %40'a atlayacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Mart 2025; 15:36:17 >
  • Bu matrahlari vergi dilimleri gibi niye kademeli yapmiyorlar anlamıyorum. Boylece atlamalardan kurtulmus olunur

• Resmi gazete bekleme geceleri başladı galiba

LMAO analize bak

• crastag C kullanıcısına yanıt

VW Türkiye için alt dilime özel ID.7 üretecekmiş Ocak itibariyle. Gelişi 2026 Q1 diyorlar.

Türkiye'nin otomobil piyasası AB standartlarına ulaşmak üzere. 2 milyon sıfır araç satışı olacak bu yıldan itibaren. Bu neredeyse tam rekabet piyasası anlamına gelir. Vergi dilimiymiş, yakıt tipiymiş devlet bu sektörün karşısına geçmeyecek artık. 2 milyon sıfır araç satılan bir ülkede her şey tıkır tıkır işler. En ufak bir pazar kaybında çalışanlar işinden olur. Modeller portföyler sürekli güncellenir. Karaborsaya yer kalmaz. Acele etmeyin, arabadan para kazanma planlarınızı bitirin.

"bence"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 12 Mart 2025; 15:35:40 >
  • A3 Sedan icin teklif alan oldu mu ?.. En son dun Advance paket (comfort + premium) icin 2.400 fiyat almistim, satilmis arac...

• Ben gecen hafta 3 farkli bayi ile gorustum a3 sedan yok gibi bisey a3 sportback satmaya calisiyolar advanced pakete 2340 fiyat verdiler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Bu vergi dilimi yükseltilirse geçenlerde forumda bahsi geçen Audi Q4 40 e-tron da rahatça alt dilimden gelebilir. Birkaç aya gelecek deniliyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Mart 2025; 15:47:48 >
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.