Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17395. sayfa)

347.941
Cevap
5.951
Favori
60.250.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1198 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
  • 12.03.2025 tarihli aldığım fiyatlar (Pazarlıksız):

ARCA

VW

Golf Life Opak - 1.807

Golf Life Metallik - 1.837

Cupra

Formentor Supreme - 2.020

• thecrowly T kullanıcısına yanıt

Bunu alıp satmaya çalışan harbiden süzme salaktır. paranı faize koysan daha çok getiri olur. bu işle uğraşmazsın

nasıl bir salak allah bilir.

• cihanair kullanıcısına yanıt

Maalesef hocam Sahibinden piyasası aşırı garip bir yer bayide 1.8 olan cupra leon yeni kasa sarı sitede eski kasası 1.9lardan başlıyor. Bizim gibi bilinçli olmayan insanlar satın alabiliyor. Sarı site denetlense aslında ikinci el piyasası rahat %10 15 aşşağı gider.

En azindan Elegance paketmis Life degil, bayide sifir fiyati daha ucuzken bunu insan niye alir o da ayri tabi...

• endiku E kullanıcısına yanıt

Golf 2025 model muhtemelen, hemen zam yemiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keyn K kullanıcısına yanıt

Hocam life paket yok üretilmiyor. Sadece fiyat algısı yaptılar. Almanyada şu an için life paketin üretimi yok türkiyeye'de gelmesi beklenmiyor. Sadece elegance ve R line var.

• Nerminator N kullanıcısına yanıt

görselin alakayı anlayamadımSIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

• yigit+ Y kullanıcısına yanıt

Çok gerçekçi gibi gelmedi bana. Ozellikle büyük şirketler yarının ne olacağı belli olmayan bir ulkeye 1 yıl sonrasına yatırım yapmaz

• HRV liste fitaından alta veren varmı

• buraxx06 B kullanıcısına yanıt

hocam yatırım yapmayacak zaten 286 bg lik aynı motoru 218 bg düşürüp getirecek yazılımsal tamamiyle. o getirene kadar %10 dilim kalmaz emin olun.

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt

Çift kavrama kuru tip sıkışık trafikte şanzıman sıcak uyarısı alma ve ilerde kavrama değişme ihtimali yüksek bir şanzıman sahibi araç sahibinin DSG ye laf atması da çok komik olmuş.

• Bu hurda teşviki çıkarsa örneğin Bayon ne kadara düşer? Bilgisi olan var mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt

Hurda teşvigi çıkmaz.

halkın pazarlık tutkusundan hocam. notere gelinmiş satışı oluyor halen 1-2 bin tırtıklama derdinde olanlar var

• Facede paylaşılmış.

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hurda teşviki söz konusu değil, ne zaman seçim yaklaşır o zaman hurda teşviki gelir.

• Mr.Misterr kullanıcısına yanıt
    Bugünden sonra yeni gelenler bu fiyatlardan dediler bana da, geçen haftadan kalma life buz mavisi kalmış bir tane, ona kapora verdim bugün 1770 ‘e.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • endiku E kullanıcısına yanıt
    Zannediyolarki millet apar topar faizden çıkacak kosacak alacak

Yok öyle bisey

Kendileri çalıp kendileri oynarlar (zam yapanlar)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TOGG için yüzde 10 vergi olacak. kanun : yerli oranı en az yüzde 70 olan elektrikli araçlar diyecek. onun dışındakiler yüzde 30 - 50 diye gidecektir. ayrıca TOGG a zam gelecek gibi. çıkan kanuna göre ilk başta 100k zam gelebilir. yıl içinde 100k daha gelir. şu an sipariş verenler nisana kaldı.

euro tırmanışa başladığından ben de c4x siparişi verdim. 1 haftaya teslim.

• elcas kullanıcısına yanıt

gümrük birliği kanunu engel buna. yerliye ayrı vergi diyemiyorsun. gümrük birliğine üye olmayanlara ek gümrük vergisi koyabilirsin. yada yerli üretime 5 yıl beleş şarj diyebilirsin. öyle bi ihtimal olsa o kanun 50 defa çıkmıştı kredi ile subvanse ediyorlar çıkamadığı için.

Kredi haberini görüp matrah hayali kurmayin satışlar artsın diye haber pompalıyorlar. Aralıkta da benzer haberler çıktı faizdeki parayı bozup araba aldım.inanamayip devam etsem üst paket 2025 alıyordum cebimden para çıkmadan. Kredilerin amacı hyundai gibi tüm markalara gelin Turkiyede elektrikli üretin size deli gibi vergi kredi imkanı vereceğiz pazari domine edin demek. Togg da üst paket alt paket ayrımı artacak ve üst paketi %20/25 ötv'den verecek olabilirler. Ara bir dilim gibi herkes girmesin bu dilime diye. Ama matrah artarsa Tesla Bmw Psa ve Kore grubu sınırın çok az üstünde uzun menzilli çok araç var. Bu matrah farki onlara yarar Togun yüzüne bakan kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 12 Mart 2025; 20:10:44 >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.