< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17394. sayfa)

-
-
r line ne kadar ?
-
Alt dilimden geldiğinde ucuza mı satılacak sanıyorsunuz Doğuş güzelce zam yapar aradaki farkı cebine atar. Burası Türkiye, yok öyle.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sınır olacak, oraya kadar satar ancak, üst dilime geçerse kaç kişi alır zaten. Atıyorum sınır 2,5 milyon olsa, 2.2-2.3 milyona Tesla falan almaktansa 2,5'a Q4 alırım.
-
Sınır düşük olursa dediğiniz çalışır, sınır 2.6 olsa Tesla 2.1 ile gelirse Q4, X1 gibi araçlar düşündürür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bekleyip göreceğiz artık. Kilidi çözeceğini umduğumuz Resmi Gazete'yi beklemekten başka yapacak bir şey yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 12 Mart 2025; 16:5:32 > -
Ucuz bulduğunuz arabayı alın hepsine euro zammı geliyor. suvlar 2 milyonun altına kalmadı gibi bir şey. daha da zam gelecek gibi duruyor.
-
Türkiye'de neden enflasyon düzelmez adlı resim.. Önce ahlakın düzelmesi lazım maalesef.
-
Doğuş talep olmayınca çatır çatır indirim yapar talep olmayıncada 1 ayda bütün stoğu eritir geçer. Böyle bir anlayışı vardır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu ülkedeki insanların %70'inden fazlasının ahlakı maalesef değişmez, değişmeyecek.
Her neyse, güncel tüzel kredi kampanyalarından haberdar olan varsa aydınlatabilir mi?
-
Yokuşta kaydırdığına denk gelmedim henüz, yakıtı bir tık fazla evet ama tsi motor bunun kadar atik değil. 1000 km olmadan yolda bırakan patlak dsglerden bin kat iyidir.
-
7 tane vw grubu araç aldım bindim, her arabayla 10-40 bin arası km yaptım bir kere dsg sorunu başıma gelmedi biraz abartmadınız mı ? 1000km diye?
-
araç çok satılıp tecrübe çok olmadığı için bilinmiyor ama yurt dışı makalesi bile var sanırım and çetin de deneyimlenmiş. Kagıt üzerinde tsi motor daha atik arada HP farkı var zaten olmaması saçma olur. 2020 sonrası da 1000 km olmadan patlayan dsg abartı olmuş var mıdır bilemeyeceğim de 100 bin diyelim biz ona 👍
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
DSG artık tamamen sorunlarından arındırılmış mükemmel bir şanzıman . Eğer nasıl kullanacağınızı bilirseniz hiç bir sıkıntı yaşamazsiniz. Öyle 1000 km de falan dsg'ler patlamiyor yani . Hatta dsg li araçlar artık tercih sebebi . İkinci el de iyi prim yapıyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Buda abartı oldu hocam dq200 ile gelen her sanzıman'da 100 bin km üstünde sıkıntılar çıkabiliyor. Vw'nin cok sorunsuz dsg sanzımanları var ama türkiye'de bir çok model dq200 ile satılıyor yani sorunlu model ile.
-
Benim arkadaşımın kamiq'i 200 bini devirdi tek bir sıkıntı bile yaşamadı çünkü dsg li bir aracı nasıl kullanacağını iyi biliyordu .
"""öncelikle DSG araçları park ederken fren padeline ayağınız basılı iken N alın Ef freni (park fren) cekin ayağınız sonra ayağınızı fren padelinden cekin ve kasa yükünü fren sistemine bırakın en son p konumunu alın """
Araca her binip indiginiz de bu sıralamayı uygularsanız hiç bir sıkıntı olmaz.
parkederken D den N ye getirip ayağımı frenden çekip boşta sallandırıyorum aracı sonra tekrar frene basıp P yapıyorum.sanki böyle daha iyi oluyor.arona dsg
-
ahaha çok komik sorunsuz şanzımana bak . ara sıra da benzin kapağından sarımsak atalım mı bağışıklığı artsın :)
-
DSGnin tüm sorunları P modu ile ilgili mi, hatta hiçbir çift kavrama şanzımanın tek bir sorunu yoktur, sorun cikarabilecek o kadar çok parça var ki içinde, keşke tek sorun yokuşta Pye yük bindirmek olsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 12 Mart 2025; 16:56:16 >
Bir de dur kalk trafikte manuel kullanmak lazım 1-2 meselesinden ötürü. Sonra da adına otomatik vites deriz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X