< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17389. sayfa)

-
-
Yokuşta kaydıran çok yakan sorunlu şanzımanla rakip olamaz. motor güzel ama 1.5 tsi kadar verimli değil.
Değil çelik motors doğuş bile olsa xceed elentra gibi araçlar satılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprklt -- 12 Mart 2025; 11:3:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Faiz oranları çok yüksek
Sadece o değil, habere görequote:
Orijinalden alıntı: Araxes
2m limiti 2,5m mu oldu şimdi?
2.5m altı araçların %70 ine kadar 48 ay vade
2.5m-5m araçların %50 sine kadar 36 ay vade kredi diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önceki ve şimdi düzenleme oranlarını niye habere eklemezler anlamıyorum. Neyseki chatgbt var.
-
Turkiyede üretilen araçlar için yazıyor haberde
Turkiyede üretilen elektrik motorlu diyor. Aynen Togg fiyatı artacak belli kiquote:
Orijinalden alıntı: FunnyxD
Turkiyede üretilen araçlar için yazıyor haberde
Bu haber araç fiyatlarını yükseltecek
Türkiyede üretilen 5m üstü elektrikli araç var mı acaba? Haber yanlış olmasın?
-
%10 ötv matrah artmadan nasıl artacsk zaten sınırda
haberde türkiyede üretilen elektrik motorlu araç diyor arkadaşlar sakin olun. sadece togg'a özel bir kredi.togg uzun bir süre yine en çok satanlar listesinde yer alır, diğer sınıf araçların bir kısım talebi bile oraya kayabilir.megane'ın aylık kirası 40 bin lira iken togg'un taksiti 54 bin lira doluyor.400 bin peşinatla da aracı alabiliyorsunuz. çok mantıklı bir seçenek şu anda.
avrupada tesla boykotu sebebiyle tr'ye ye stok kaydırması yaparlarsa orda da fiyat artmaz ve kampanya gelebilir.
-
bugun skoda bayisi ile görüştüm skoda kamig 1.5 tsı premium 1680 tl fiyat verdiler buna 200 bin sıfır faizzsiz kredi veriyorlar cam tavanlı bilginiz olsun cuma kampanya bitiyormuş .skodaya birtek uğramamıştım hafta sonu şanssızlık belki faydalanmak isteyen olur
-
herhalde togg üstü dilime geçiyor onun hazılıgı diye anladım...
-
Çok ilginç bir milletiz gerçekten, haberi doğru dürüst okumadan hemen yorum yazmaya koşmuş bazı arkadaşlar.
1.0 yok dimi hocam? Birde Scalaya kampanya yapmışlar diyorlardı. İlgilenen arkadaşların bilgisinequote:
Orijinalden alıntı: north face34bugun skoda bayisi ile görüştüm skoda kamig 1.5 tsı premium 1680 tl fiyat verdiler buna 200 bin sıfır faizzsiz kredi veriyorlar cam tavanlı bilginiz olsun cuma kampanya bitiyormuş .skodaya birtek uğramamıştım hafta sonu şanssızlık belki faydalanmak isteyen olur
Türkiyede üretilen elektrik motorlu diyor, yüksek ihtimalle TOGG zam yiyecek.
-
Elektrikli alacaksanız bugünden fatura kestirin demek istiyorlar diye anladım. TOGG sipariş alırken "zamlı almaya razı mısınız" anlamına gelen bir buton koymuş dün itibariyle. Yani diğer araçlara zam gelmeyecek olsa bile T10X'e zam geleceği kesinlikle netleşmiş oldu. Aylardır f/p olan T10X bakalım yeni fiyatıyla hala en alınabilir araçlar arasında yerini koruyabilecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 12 Mart 2025; 11:27:30 > -
Togg'a özel bir kampanya olmuş, zam hayırlı olsun.
Togg'a zam gelmesi demek %10 elektrikli ötv sınırının da artması demek, yani diğer elektrikliler de Togg'un peşine takılır zam yaparlar.
-
Evet, dün Togg'un yerlilik oranı ile ilgili açıklamasından sonra ikinci adım da geldi anlaşılan. Büyük ihtimalle Togg fiyatına artış yapılacak, matrahlara o fiyata göre ince bir ayar çekilebilir. Togg için kullandırdıkları faizsiz kredi miktarı da açıklanan yeni fiyata göre %50 civarına kadarı artırılabilir veya 48 aya kadar faizle kullandırma imkanı doğar. Ama bu durum her şekilde o aralıktaki diğer elektriklilerin fiyatını yukarı çeker ve bu kredi imkanından onların faydalanma imkanı da yok. Bunlar sadece tahminlerimdir, beni bağlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X