1.65 e Golf life bana bulur musun şuan acil almak istiyorum, yoksa işkembeden mi salladın |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17388. sayfa)

-
-
Tamam sen öyle de o zaman. Biri sıfır, biri 2. el arada fark var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
doğu 1.5 etsı 1700 vermekte
-
230 mevzusu nedir arkadaşlar kaç sayfa ileri gittim ne fiyat var ne bir şey, ucuz mu ? internet sitesinde de ucuz bir şey göremedim. fiyat ve araç linki atabilecek var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyildiz -- 12 Mart 2025; 10:25:55 > -
scala monte carlo 1700 tl
-
quote:
Orijinalden alıntı: irf1603hocam aynı fiyatlarda wv grubu kamiq 1.5 premium cam tavan.2.eli de daha güçlü olduğu için sanırım xceed almayacağım
2. el sizin için önemliyse vag grubu daha hareketli olabilir elbette. Bu arada kamiq 1.5 premium cam tavan ile 300k+ fiyat farkı olur. 2m civarıydı diye hatırlıyorum
2140 TL mtv + trafik dahil fiyat, 0-100 5.5sn bir araç yillik mtvsi sadece 10000 tlquote:
Orijinalden alıntı: yavuzyildiz230 mevzusu nedir arkadaşlar kaç sayfa ileri gittim ne fiyat var ne bir şey, ucuz mu ? internet sitesinde de ucuz bir şey göremedim. fiyat ve araç linki atabilecek var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nerde bu bizde alalım, hangi bayi 🤣 çok iyiymiş tam model nedir
Bayiye isim yazdiriyorsunuz ariyorlar, 230e aracin adi forum yıkıldı aratin zaten gunlerce bu konu konusuldu.quote:
Orijinalden alıntı: yavuzyildiz
Nerde bu bizde alalım, hangi bayi 🤣 çok iyiymiş tam model nedir
Geç kaldık heralde de bi arayalım bakalım
1680k fiyat aldım kayadibi cam tavanlı
-
Şubat sonu da 1703 Tl idi, kampanya denilecek bir fiyat değil.
-
Senin gibi fakirler de ağlayacak mı?
scala monte carlo camtavanlı 1625 fiyat aldım 0 faiz yok kayadibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irf1603 -- 12 Mart 2025; 10:42:27 > -
daha iyi olmuş konfor açısından
-
Burada herkes xceed över gerçekte kimse yüzüne bakmaz. Xceed madem bu kadar ultra süper bir araba neden yollarda hiç yok . İstanbul'da bile hiç görmüyorum neredeyse . Çünkü seneye üretimi bitecek demode ve ikinci el piyasası neredeyse hiç olmayan bir araç . Biz Avrupa da yaşamıyoruzki araç alırken ikinci el piyasasını hiç umursamayalim .
O yüzden burada ki leri hiç dinleme miss gibi kamiq'ini al geç arkadaşım . Liste fiyatı 2.2 milyon . Şuan çok daha uyguna satıyorlar değerini bilin .
38-40 arası az mı? %5 fark var. Piyasa katılımcıları anketini göz önünde bulundurduklarını düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni jantların tipi çok kötü ama bence
Xceed grubunda sallıyodun kimse takmayınca buraya yazmaya karar vermiş galiba :D. Ne ergen elemansın ya. Avrupa’yı da araya sıkıştırmadan duramıyo bi de tam bir anadolulu dayı :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 12 Mart 2025; 11:12:42 >
ekonomim
BDDK açıkladı: Taşıt kredilerinde yeni düzenlemehttps://www.ekonomim.com/ekonomi/bddk-acikladi-tasit-kredilerinde-yeni-duzenleme-haberi-805489
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X