Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17386. sayfa)

347.851
Cevap
5.947
Favori
60.228.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1198 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
1. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş
    Dostum yıllardır araba bakıyorsun. Birşey alabildin mi bu zaman diliminde merak ettim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • auto_man A kullanıcısına yanıt

4 ay ix1 kiraladım arabayı çok beğendim sürekli kıç atma sorunu dışında, bu memnuniyet sonrası alacaktım da ama sağa sola 1.9 milyona verdikleri arabaya 2.6 milyon tl ödemek aptal gibi hissettirdi son anda vazgeçtim.

daha sonra 2 ay mercedes eqb kiraladım, bu arabanın mercedes olduğuna inanmıyorum. opel falan bence ama mercedes logosu basmışlar galiba... rezalet ötesi. bmw ix1'den sonra dacia duster gibi geldi 0 abartı :) (not: arkada oturanlar eqb'yi ix1'den daha çok beğendi)

2025 clio alpine aldım 1.200'e, satması kolay olur diye. şehir içi kullanımı için on numara araba, hatta tasarımı da cidden müthiş turuncu renk aldım siyah jant ile acayip güzel duruyor, dönüp dönüp bakıyorum resmen ama renault logosunu görünce tüm o beğeni duygularım yok oluyor :D clio sonuçta...

x1 hibriti kovalıyorum işte ama 45 bin euroluk arabaya 90 bin euro vermek hiç mantıklı gelmiyor ve ötv indirimi muhabbetinden dolayı korkutuyor. parayı kolay kazanmıyoruz.

galiba tesla çıkarsa 2-3 aya, clioyu satıp tesla alır ve bu konuyu kapatırım gibi geliyor.

allah herkese istediği aracı almayı nasip etsin, kazasız belasız sürüşler herkese

• irf1603 kullanıcısına yanıt

XCeedin getir götürünü yapar Kamig tartışmasız XCeed her açıdan.

• Emre.35 kullanıcısına yanıt

2024 full paketleri 1900 den veriyorlardı geçen haftaya kadar

• Emre.35 kullanıcısına yanıt

benim tanıdık bayi 2025 araçları için daha fiyat veremez kimse çünkü araçlar bize faturalanmadı gemide vs gibi bişey demişti.

2024 son bi araç vardı 1.880e sattılar

bu arada çok fazla suv araç kullandım hiçbiri beni austral kadar etkilemedi iç tasarım olarak. müthiş yapmışlar müthiş...

• boras06 kullanıcısına yanıt

Benim tercihim 1200 e bayon olurdu hem otomatik hemde uygun fiyatlı düşük yakıt tüketimi ile zaten sınıfında iyi bir araç olup hepey piyasa yaptı son zamanlarda,mtv avantajini da uyutmayalim hatta bu fiyatlara kredi imkanı olan bayilerde varmış ,300 bin fazla vermek yerine kredi çeker cebimde 300 daha bırakırım 600 bin TL ile güzel bir yatırım yapıp bayonuda kullanırdım derim tabiki son karar sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wirm kullanıcısına yanıt
    Euro.dan dolayı gelmesi zor artık

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

Polo 1954 iyi fiyat mis 😁🚴‍♂️

• irf1603 kullanıcısına yanıt

Bomboş paket 1.0 motorlu 115ps kamiq, XCeed'e rakip olamaz bile. 4 silindir 140hp sorunsuz motoru bile XCeed için tercih sebebi. Dsg faktöründen bahsetmiyorum bile. Hep aynı aracı görmekten bıkanlar, heyecan ve yenilik arayanlar, dikkat çekmek isteyenler için XCeed biçilmiş kaftan. 3 aydır kullanıyorum ben de, taş gibi araba. Yollarda görebileceğiniz en karizmatik araçlardan.

Bilinmemesinin ve piyasada çok az olmasının tek sebebi Çelik Motors denen distribütör firmanın beceriksizliğidir. Doğru düzgün bi firma şu aracın reklamını biraz yapsaydı satış rekorları kırardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Angelo -- 12 Mart 2025; 1:4:28 >
  • Tüzel kredilerde güncel kampanya olan marka var mı ?

En az nakit kullanıp şirket kredisiyle araç arabileceğim bir araç arıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • akenatons kullanıcısına yanıt

Aslında aynı şeyi söylüyoruz, kayıştan zincire geçişte tamamen maliyet odaklı. Yeni 1.2 136 beygir mild hibrit motoru kayışla çıkartamazlardı. dediğiniz gibi kayış muhabbeti %70 parça değişimine uğrayan motorun ölü doğmasına neden olurdu. Bunun yerine 1.2 puretech 130 beygir motorlar için kayış güncellemesi yaptılar. Yeni 1.2 turbo 136 beygir motorlarda da kayış olayını komple kaldırdılar. Böylece kayış muhabbeti yüzünden düşen satışları toparlayıp yeni motor ile kârlılığı arttırmayı hedeflemiş olabilirler. dolayısıyla da yeni motor yatırımının maliyeti düşmüş olur.

Benim vurgulamak istediğim nokta şu: yeni motorda zincire geçildi, kayışlı motorlar kaderine terk edildi diye bir şey yok. Kayışlı motorların kayışları 2022 yılında güncellendi. Güncel kayışlarda şimdiye kadar(önceki mesajlarımda 78000kmdeki kayışın sağlam gözüktüğü fotoğrafları paylaştım.) bir problem kalmamış gibi gözüküyor. Bu motorların triger kayışlarının 90000kmde bir değiştirilmesi gerekiyor, ekstra maliyeti max 10-12bin TL.

• SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

Ford üretimi hala var yada yok diyenler vardı.

Ford tutkunları için üzücü haber ..! Artık FOCUS Modeli üretilmeyecek Avrupa'da.

Bence Ford firması ülkemizde ve Avrupa'da yıllar önce satış rekorları kıran FIESTA şimdide FOCUS modelinin üretimini durdurarak hata yaptı.

Bu modelleri günümüze uygun Tam yada yarı Hybrid motorlarlar ile geliştirseydi ve yeni güvenlik donanımlarını da ekleseydi yine iyi satış rakamları yakalardı ülkemizde.

Ülkemizde donanım fakiri suvcuklar ile ticariler vede yüksek ederli ( Pickup - Elektrikli - Arazi suvları ) otomobiller kaldı.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

O oran parça sayısına göre. Dikiz aynası ile batarya aynı ağırlığa (etki) sahip.

• Mr. Angelo kullanıcısına yanıt
    Xceed alacağıma gider tonale alırım az kullanılmış. İkisi de tutmuyor tr de en azından alfa ya biniyorum derim.

• CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt
    Bunların hiçbir önemi yok. Önemli olan bayiden alınan fiyatlar. Vag grupta hiçbir zaman liste fiyatından araç satılmadı. Bayiyi arayın sorun Polo 1.3 , t cross taigo life 1.5 civarı, golf life 1.65-1.7 civar

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Hani bir arkadaş vardı burda çok yorumcu galerici.
    Zam mam yok kimseye satamazlar diyordu.
    Paşa paşa zam geliyor
    Paşa paşa alıyoruz

• İstan34bul kullanıcısına yanıt

Almazsak zam değil indirim gelir. Fiyatı tüketici belirler.

• BMW de fiyatları arttırmış.2.925.000 olan ix1 2.984.000 e çıkmış. Euro artışı etkilemeye başlamış olabilir.

• civcivx C kullanıcısına yanıt

Yerli Millilik derken kaynaklar birilerine son sürat akarılıyor...

Kısaca olan bu....

• ronaldinho820 kullanıcısına yanıt

Bunun için en iyi seçenek TOGG sanıyorum, 48 ay 54.000 tl taksitle 1.500.000 veriyorlar.

T-Roc gibi arabaların kirası neredeyse 50.000 tl oldu bana bu rakam çok makul geliyor.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.