Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17379. sayfa)

5 sn
347.904
Cevap
5.948
Favori
60.243.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1198 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
7. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

Hem 2.30e hem kamiq in içine oturup da kamiq seçenin kendine saygısı yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

2.000.000-2.500.000 bandında D-suv veya gerçekten bagajı geniş (600+litre) C-suv veya fastback araçlar konusunda önerileriniz nelerdir?

Renault Rafale tasarım olarak hem tam hibrit yakıt tüketimi için cazip geliyor. Renault olduğu gerçeğini biliyorum ama dış görünüş ve kokpit görünüşü benim hoşuma gitti. 2.500.000+ gibi bir fiyat söylüyor bayiler.

VW Taygon giriş pakette 2.300.000 ve devasa boyutlar cezbediyor, ama VW iç ve dış görünüş beni etkilemiyor, çok standart geliyor Rafale gibi albenili hissettirmiyor bana.

Renault Austral fiyat mild-hibrit verrsiyonlarda uygun ama onda da tam hibrit olduğunda fiyat Rafale yaklaşıyor. Ayrıca bagaj 600 litrenin altında kalıyor.

Nissan Qashqai tasarım güzel yine 1.800.000 ama bagaj yine 600 litreden küçük.

Özetle Renault Rafale ve VW Taygon'a alternatif önerilere açığım 2-2.5M bandında.

Not: Ek olarak Cherry, BYD vs düşündüm ama dışarıdan o araçlarda beni etkilemiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FTHYF -- 11 Mart 2025; 15:5:36 >

• Merhaba chery tiggo 7 pro max kobi kampanyası detayı hakkında bilgisi olan var mı?

• FTHYF F kullanıcısına yanıt
    Rafale bende sordum 2600 den asagi veren yok eger cok fazla dusunmezsen renault ilerki yillarda devamini getirmez vs durumllarrini arac gercekten hoş ...vw tayron senin istedigin fiyata en bos paket start stop yok elektrikli bagaj yok jantlar ufak son tercih senin bende austral e cok niyetlendim fakat bir turlu isinamadim gerek iceri ses alma sorunu gerek tek kavramali cvt sanziman ve kullanici videolarinda aracin virajlarda savurdugundan bahsediyolardi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tayron için aradığım bayilerin hiçbiri lansman fiyatından vermiyor. Life paket zaten yok. Elegance için de en uygunu 3m teklif alabildim. Kampanya yalan olmuş bildiğin. İndirimli fiyattan bulamazsam Tiguan Elegance veya R-Line bakacağım gibi.

• Moueson kullanıcısına yanıt

Kamiq tipsizlikte 10 adım önde 230e nin. Ne ön tasarım ne arka tasarımda bütünlük var içeride oklava el freni pazarcı muşambası koltuk döşemesi leğen plastiğinden üretilmiş iç plastik aksam.

• DeBeers34 D kullanıcısına yanıt

Hocam arkadaş forumun kamiq cisi. 2 milyona kamiq bedava diyen birisidir. O yüzden yorumlarına o açıdan değer vermek gerek

• Tayron elegance ıstanbul dogus 3018 ; ankara dogus 3050..

Daha dun aksam 1750-1800 bandı teklıf veren bayılerın verdgı teklıflere bakın. Lansman adı altında dalga gecmek

• Elma kullanıcısına yanıt
    Tayron için lansman fiyatlarından anlaşıp kapora verenlerin bile siparişlerini iptal etmişler twitterda denk geldim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • masterap M kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALBAY -- 11 Mart 2025; 14:20:44 >

• Gozcupasa G kullanıcısına yanıt

Malzeme kalitesi Tata Indigo'dan bir tık üstün olan aracı BMW den üstün görmek nasıl bir hayranlıktır aklım almıyor.

• salley S kullanıcısına yanıt

Hocam austral için 1.980.000 tl, grandland ise 1.900.000 tl fiyat aldım

aslında cam tavan ve 1.3 motor ile austral tarafına yakınım

Opel in bir ayda 200.000 tl fiyat artırması hoşuma gitmedi açıkcası 1.2 motor test sürüşünde biraz sarsıntılı kalkıyor yakıt tüketiminde şikayet eden görmedim ama yüksek hızlarda ne kadar iyi motor+vites kombinasyonu emin olamadım

bu fiyat bandında donanım konfor ve kalite olarak hangisi tercih edilmeli sizce

• Luuca L kullanıcısına yanıt

hocam 1900000 opel grandland, 1980000 ise austral, reno clio ve megane dışında düzenli bir seri yapamadı ama iki araba arasından hangisi seçilmeli emin olamadım

• crastag C kullanıcısına yanıt

360 görüş 2025 model vzlineda var hocam. Kendim park ederim 700 bin fazla vereceğime aynı şekilde.

3 milyona 333bg olan 2.0 motorlu Vz modeli vermeleri gerekiyordu. 272bg phev olan ise 2.5m civarı olmalıydı.

• curry_30 kullanıcısına yanıt
    Hocam tabii ki austral her anlamda daha iyi

28 Şubat'ta 1700 fiyat almıştım Edition + konfor paket için

PSA grubu için şunu soyleyebilirim ay sonu kotaları doldurmak için çok iyi fiyatlar alabilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • siclatron kullanıcısına yanıt

Aşağıya sizin deyiminizle baş belası 1.2 yağlı kayış fotoğrafı koyuyorum hocam, fotoğraflardan ilki 57500km, ikincisi 78000km boyunca kızgın yağda dönen farklı araçlara ait kayışlar. peugeot 308 1.2 puretech motorun yağda dönen kayışı bu. ne zaman patlayacağı belli değil gerçekten de SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 

Güncellenmiş kayış ve doğru motor yağı kullanımıyla yağlı kayış problemi ortadan kalkmış gözüküyor.

57500 km'deki 1.2 puretech motorun yağlı kayışı:

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

78000 km'deki 1.2 puretech motorun yağlı kayışı:

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024

• curry_30 kullanıcısına yanıt

ikisi de güzel araba bence, cam tavan istiyorsanız maalesef grandlandın full+full versiyonunu almanız gerekiyor düşünmeden austral.

austral evet bence de seri yapmayacak, kadjar gibi o da isim değiştirir devam eder, mesela scenic gibi arabaları var vs.

grandland için yeni zam geldiği için fiyatı bir tık ta pahalı geldi, euro artışını doğrudan yansıtmışlar hatta bir tık ta fazla gibi. 2 hafta önce 45k€ civarına gelen güzel bir fiyatı vardı ama kampanyayı sürdürmediler.

• Wirm kullanıcısına yanıt

2.5m olamıyor hocam. Ya 2.6m olacak ya da 2.1m. 2.6m'nun da manası olmuyor bi kaç bin tl indirim yapınca 2.1'e iniyor.

• stddevbuff S kullanıcısına yanıt

Problemin o kısmını direkt yağlı kayıştan vazgeçerek yaptılar. Ayrıca puretech adı da kullanılmıyor zincirli revize motorda.

• quote:

Orijinalden alıntı: buraxx06

Hem 2.30e hem kamiq in içine oturup da kamiq seçenin kendine saygısı yoktur

Adam araba çirkin diyor almam diyor, üzerine de bir dünya yorum yapıyor. Sen almazsan alma, beğenen seven alır sana ne oluyor. Ne hırs yapmış anlamadım. Alanlara küfretmediği kalmış. :) Kamiq i beğeniyormuş. O da güzel araba. iMutluluklar dilerim kendisine.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.