Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17373. sayfa)

17 Kayıtlı Üye (6 Mobil) ve 63 Misafir (18 Mobil) - 56 Masaüstü24 Mobil2 iOS
5 sn
347.462
Cevap
5.939
Favori
60.155.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1195 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Giriş

valla bende terremarın giriş versiyonu %30 ile getirirler diyordum :D doğus kaz buldumu yoluyor.

• masterap M kullanıcısına yanıt

öyle ölmez füze at hocam :)

• akenatons kullanıcısına yanıt

Bir de doğru söylese ah, ben nerede tonale övmüşüm ? Kendi ana konusunda bile öyle mesajım yok. Bana özelden onlarca mesaj geldi hem bmw hem de alfa romeo ile ilgili, herkese artısı eksisiyle anlatıp yardımcı olmaya çalıştım.

Bunun gibi biri daha var bu konuda theinventor mu ne, trollükten ileriye geçemezler. Captain bunlardan iyidir, en azından bir çizgisi var :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crastag C kullanıcısına yanıt

1.5 eHybrid (PHEV) 204 PS DSG Supreme 2790

bunu bmw gibi el atından 2150 gibi satabilirler.

• deepndark D kullanıcısına yanıt

el altından değil hocam doğrudan satacaklardır fakat benim hedefimde olan bir araç değil cuprayı cok yüksek fiyattan getiriyor doğus terramar almanyada phev modeli 2.30e den düşük fiyatta olmasına rağmen türkiye fiyatı 3.5 cıvarı olacak gibi gözüküyor.

• deepndark D kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen öyle olur ama VZ paketi ek opsiyonlarla 2200 civarına satıyorlar zaten. Doğuş phev araçları piyasaya sürerek benzinlileri öldürmeyecek diye yorumladım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ReisülKüttap R kullanıcısına yanıt

1700 değil ama 1850 civarına çıkabilirseniz grandland edition+konfor paketi öneririm.Hem en güncel çıkan c-suvlardan birisi hemde tank gibi araba.Donanımıda tatmin eder.

ahahahahaha bu mu yani beni vuracağın şey :D ne eziksin be kardeş…

masterap denen şahıs seni bir daha burada aldığın aracı överken görmeyeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 11 Mart 2025; 1:37:35 >
  • Bu konuyu takip edenler zaten durumun farkındadır ama yine de tekrar vurgulamakta fayda var.

Otomobil Günlüklerimyoutube
    Ayrıcalıklardan yararlanmak için bu kanala katılın: https://www.youtube.com/channel/UCozWuDDaYMaMUkIy5-NWGwQ/join Videoyu izledikten sonra Beğenmeyi , Kanala Abone Olmayı ve videoların altına Yorum bırakmayı lütfen unutmayın. Abone Olarak Destek Olabilirsiniz: https://www.youtube.com/c/ya%C5%9Famg... Web Sitemiz: https://www.otomobilgunluklerim.com Instagram: https://www.instagram.com/otomobilgun... Facebook: https://www.facebook.com/otomobilgunl... #otomobilgunluklerim
    https://www.youtube.com/watch?v=KMmMBdgtV4Y
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt

Chr'a köylü arabası diyip hava yastığı eksik clio'nla övündüğün mesajları da buldurtma bana :)

ahahaha evet aynen öyle dediğimin arkasındayım git eski mesajlarımı biraz daha karıştır hadi çöpçülüğü seversin :D

eski mesajlarımı karıştırırken x1 hibrit alınır mı vs yorumlarımı da bul senin gibi x1e gücü yetmeyip gidip honda jazzdan daha çirkin olan 230e alıp ölümüne övecek kadar ezik değilim :D

cliomla mutluyum senin o çingene işi 230undan daha yakışıklı emin ol ::))

Mesajların hepsi duruyor, hangisinde ölümüne övmüşüm bir göster bakalım ? Ben de merak ettim, o kadar profesyonel yalan söylüyorsun ki beni de inandırdın :)

Formentor'ünü tonale'sini satıp alan adamlara dert olmamış da clio'su olan adama dert olmuş tasarımı :)

ya ezik herif sen cliom var diye beni mi küçümsüyorsun şimdi :D

eski mesajlarımı bol bol okumuşsun, hatim etmişsin profilimi, azıcık ekonomik durumumu anlamışsındır bu sayede.

yorma kendini yani beni maddiyatla vuramazsın :)

bir insanı maddiyatıyla vurabileceğini düşünecek kadar da eziksin işte burada clioyu bile alamayan milyon insan var ama beyefendi küçük görüyor :))))

hayatında ilk kez bmw sahibi olmuşsun heyecanını anlıyoruz ama sus yeter artık 230e’ni de seni de görmek istemiyoruz bu konuda

Şu övdüğüm mesajları bi göster bakalım ? Ezik yazmak dışında bir halt bildiğin yok :) ergen tayfası basmış burayı

ahahaha “ışıklarda 230e ile yan yana gelmeyin üzer sizi” falan gibi yorumları zaten sen değil başkası yazıyor dimi :)

şimdi de ergen olduk ezikliğini yüzüne vurunca.

kardeşim sizler parası 230e’ye yeten insanlarsınız ama hayallerinizi x1 x3 gibi araçlar süslüyor. o hayallerinizi süsleyen araçlara da biz biniyoruz canımız isterse. canımız istemezse cliosundan şahinine ayağımızı yerden kesecek keyfi araçlar sürüyoruz.

sizin çingene işi 230e’nizi duymak görmek istemiyoruz artık

bmw x1i neden %30la borusanın satmak istemediğini şimdi anladım böyle şakirtler alacak yoksa aman aman %300 yapsınlar ötvyi

• quote:

Orijinalden alıntı: daywalker23

Skoda Kamiq 1.5 Premium Cam Tavan dahil için 1635 e anlaştım. Arayışta olan arkadaşlara kolaylık diliyorum
    Hayırlı olsun güle güle kullanın. Araç
    2024 model mi? Birde fiyatlar nasıl bayilerde? Çok değişken mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daywalker23 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun araç mavi renk mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Rampage kullanıcısına yanıt

Waq 1.5 150 bg 20 senedir aynı gücü satıyor yok bayi önüne gidip yazarkasa fırlatan…. normal vatandaş 326 bg bu paraya bulmuşken daha ne zaman binecek istiyorsa görüntüsü kurbağa olsun 1.2 130 bg 1.5 150 bg mahkûm edenler utansın BMW bu aracı adetli getirirse teslada olduğu gibi mecbur elektrikli yüzde 10 dan sattılar phev yüzde 30 bmw toplarsa öbürlerinde mecbur 2100 suv getirip satacak yüzde 60 a 2900 e çekip kazıkda atamıcaklar 2100 300 bg araba olunca 2. El diğer araçlarda düşer

• Tayron Life ve Elegance için fiyat teklifi alabilen var mı? Bu akşam liste fiyatına zam geldi ancak indirimli fiyatı sabit görünüyor. Kampanya ne kadar süre devam eder?

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

Neyi?

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.