< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17383. sayfa)

-
-
C segment var mı? bu kadar az yakan. corolla cross hariç yok diye biliyorum.
-
corolla hybrid var, crosstan az yakar diye dusunuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Renault Duster 2025 1.0 Evulotion 1515000 olmuş, üstelik opsiyonlar hariç. Manuel vitesli
Bu saatten sonra Vergi Matrahları güncellenmeden araç fiyatları ucuzlamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende merak ediyorum bu durumu. 5 aydır babama araba almak için birikim yapıyoruz 1200 lere kredi ekleyerek bayon arona vs. almak yerine mesela elektrikli kona alsak diyorum 300 bin kredi desteği ile.
Hocam ben yeni tayrona bakmaya gittiğimde gördüm. Yoksa bende İD4 almayı düşünmüyorum. Teslayı bekliyorum ama o gelene kadar fiyatlar yükselip %10 vergi dilimine girmesi zor gibi. Torres EVX almayı düşünmüştüm ama o da ısı pompası olayında halen insanların kafasındaki sorulara tatmin edecek düzeyde cevap veremedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tesla Juniper ın yüzde 10 dan gelmesi hayalmi oluyor. Biraz daha artarsa euro TR ye özgü kırpılmış araç sunarlarmı. Matrah artmazsa işler yaş. Esasında bu iş Togg unn Çinlilerin işine geliyor. Kamu bankaları aracılığıyla 1 milyon faizsiz kredi verirlerse togg byd yüksek vergi diliminden finanse edilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkimore -- 11 Mart 2025; 20:52:38 >
Merhaba arkadaşlar Peugeot E 2008 için görüşlerinizini merak ediyorum . GT donanım 2023 model 1.400.000 alınır mı eşim kullanacak şehir içi .
Ya da bu fiyatlarda ne önerirsiniz . 2 aydır araba bulamıyorum uygun . Elektrikli deneyimlemek istiyorum 1.2 puratechten çekindiğim için Citroen Peugeot elektrikli almak istiyorum
Nasıl ne olacak? Euro 50 olunca?
Bi video vardı , ben ekmeği tl ile alıyorum dolar isterse 100 olsun banane:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realove19 -- 11 Mart 2025; 21:20:33 >
Benzinli motoruyla ilgili tereddütlerim, özellikle 1.2 PureTech’in uzun vadeli dayanıklılığıyla ilgili bazı geri bildirimlerden kaynaklanıyor. Elektrikli versiyon ise tamamen farklı bir teknolojiye sahip, yani içten yanmalı motor sorunlarıyla ilgisi yok. PSA’nın elektrikli platformu (eCMP) uzun süredir kullanılıyor ve genel olarak başarılı geri dönüşler alıyor. Ayrıca, elektrikli araçların daha az hareketli parçası olduğu için bakım maliyetleri ve arıza ihtimali daha düşük oluyor. Bu yüzden elektrikli versiyonunu değerlendirmek istiyorum.
Adınız mı Captur ?
-
Ben sıfır almanızı tavsiye ederim. Garantisi aldığınız gün başlar. Hemde ikinci elden daha ucuza geliyorlar.
Örneğin Sıfır km kona electric veya ev3 elegance alabilirsiniz.
İkiside 1500 lira civarinda, ancak Hyundai de 300 Kia da 200 bin sıfır faizli kredi var.
Eşiniz illa 2008 beğeniyor ve istiyorsa 2024 allure alın Peugeot bayilerinin ikinci el kısımlarında (goral da zabunoglunda falan vardı) sıfır gibi araçlar var 1300 liralara.
Dahada ucuza birşeyler bulunur mu derseniz sıfır gibi eC4 ve ec4x bakabilirsiniz 2023 model 1200 liralara bulunabilir.
Son olarak birde Muş bayisinde fiat 600e var 1340 yazmışlar ama kredi kartına vade farksız 6 taksit yapıyorlarmış (ilanda öyle yazıyor)
Geçen gün bu sınıfta ki araçlar için bir calisma yaptım verilerim taze, belki birilerinin işine yarar diye paylaşayım istedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otomobilci_x -- 11 Mart 2025; 21:45:6 >
Kamiq 1.5 premium grafit gri cam tavan 1680 TL alma arefesindeyim.200bin 0 faiz.troc baz model 1.5 1700 istediler peşin istediler.yorumunuz nedir acaba
hocam onu yapmak isteseler yerlilik yüzdesine takılmazlar ki zaten yaparlar.
ki yapacaklar %10 kaymağı bir süre sonra bitecek maalesef
-
800 bin kredi vererek yapıyor sübvansiyonu işte
Euro artıyor kısmına bence herkes çok fazla takılıyor.
Ağustos 2024’te Euro 38 idi.
40 da olsa 45 de olsa otomobil üreticilerinin büyük bir kar marjı var ve Türkiye’de zam yaparsan daha çok satarsın mevzusunu kavramış durumdalar.
BMW bu fiyata 230e satıyorsa hiçkimse Tiguan Phev’in maliyetler sevebiyle 2150’den yani %30’dan fazla ÖTV ile satılacağını söyleyemez.
Zaten satılmaz da, kimse almaz.
2790 dediğiniz aracın vergisiz fiyatı 1450 TL. 100bin daha indirseler (ki indirecekler) 1350 TL olunca %30 ötv dilimine düşüyor ve fiyatı otomatikman 2.1 milyon oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IsimsizTurk -- 11 Mart 2025; 22:3:6 >
C3x alacak :)
Hangi bayi troc için? Kredi veriyolar mı
Tayron daha gelmeden zam yedi. 2.309.000'dan 2.379.000'e geldi. Araç yok daha. Saçma sapan iş yaptılar ben anlamadım bu olayı. Biraz talep gördü diye böyle fiyatlandırmanın hiçbir anlamı yok. Fiyatları duyururken hatalı fiyatlandırma yaptılar farkına vardılar ama geç oldu. Bu fiyattan hiç çıkmaması lazımdı. Tiguan ile aynı paraya D segmenti araç mı olur? Olmaz dedik nitekim olmadı da. Stratejik hata yaptılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 11 Mart 2025; 22:7:8 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X