Arkadaşlar, 1.200-1.300 bandında alınacak en mantıklı B Hatchback araç nedir? Otomatik ve en az yakan model nedir? B sınıfı küçük bir araç alıp 9-10 litre tüketim görmek istemiyorum. |
SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2024 (17382. sayfa)

-
-
Kusura bakmayın bu vw’nin bir yerlerini biz kaldırdık.. müthiş fiyat, çok ucuz derken böyle oldu.. halbuki bu fiyata phev getirmeleri gerekiyordu. Ne diyelim bize müstahak..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Fakirlikten kendini avutma yolu bulmussun :)
hocam o fiyata 80 bin daha ekleyin gidip mini countryman alin emin olun daha mutlu, daha dolu, daha güzel ve en önemlisi daha uzun menzil gidersiniz.
-
Satış rekoru gelebilir bu ay, ticari müşteriler için kredi koşulları çok cazipmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jazz ı alanlar o fiyata hibrit araç olmadığı için alıyorlar.
230e alanlar ise o fiyata başka bmw olmadığı için alıyorlar.
Yoksa iki araçta tasarım olarak herkese hitap etmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ben bugün tesadüf bir Volkswagen bayideydim ID4 metalik renk için 1770 fiyat verdiler. Bayi kiçükçekmece altur
Tesla dışındaki 2. el araç piyasası nasıldır. Elektrikli aracını satan arkadaşlar var mıdır. Talep var mı , satılıyor mu, alıcı neye dikkat ediyor, pazarlık marjı nedir vs..
quote:
Orijinalden alıntı: ebleksinHocam hangi bayiden aldınız. Id4 bakıyoruz buzul beyazı 2025 model araç için 1840K₺ fiyat verdiler. Uygun verebilecek bildiğiniz bayi varsa fiyat alır mısınız.
2 ay önce 1.550 civarına (yanlış hatırlamıyorsam) verdikleri aracı 300bin zamlı mı satıyorlar? Hem de elektrikli araçlar arasında batarya kapasitesi en kötü olan seçeneği? 77kw olsa anlayacağım ama bu gerçekten kan emicilik.
chery pusuda 😉
Hava yastıkları kapalı 3 taklalı 2016 Model Clio > 72 hava yastıklı, 100kmde 0.5 litre yakan 2028 Model Jazz
-
1750-1800 mü!
2015 208 im vardi 60.000 de bakımlı arac yag filtresi patladı yolda servise gelene kadar 20 kmde 1 litre yag ekledim baktılar kayistan parçalar dolmuş her yere sonuç motor yaptırdım 2 sene önce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 11 Mart 2025; 19:37:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: wwide1543
Chery 7 pro max almayı düşünüyorum full paket 1740 fiyat aldım. 300 bin kredi 348 geri ödeme imkanıda var ama Nisan ayına giricez halen 2024 model almak mantıksız geliyor. Yeni modellerde fiyat artışı olabilir. beklemeli mi sizce? Bu araç alınır mı?Dolar , Euro yükselmeye başlamışken araç için beklemek zarar ettirir bence. Kaldı ki Chery uzun süredir ağır vergilere rağmen zam yapmıyor.
Fabrika açılacak yakın zamanda, açılsa bile fiyatların düşeceğini sanmıyorum ben.
Verebileceğim tek tavsiye, 1740m vermişken mümkünse bütçeyi zorlayıp 8 promax'e yönelmeniz olur. 1.8'e int. paket için teklif alanları görmüştüm facebookta.
-
5 sene yağda kalınca sorun oluyor zaten
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ersoyesra -- 11 Mart 2025; 19:44:44 >
Tuzlukla koşan bu kadar çok olursa az bile yapmışlar.
-
Euro 40 değil 50 TL olsa ne olacak ?
2025 model C4x liste fiyatı 1.45 m
Togg, bakanlığa üretime başladığından beri ilk defa bir veri sunmuş ve yerlilik oranının %74,93 olduğunu açıklamış. Bu oran biraz ilginç gibi.
Şöyle ki; kısa süre sonra atıyorum bu oranı %75,02 gibi bir değere ulaştırıp, ardından elektrikli araçların asgari ÖTV'si yine atıyorum %30 yapılıp, ardından gümrük birliği yüzünden belli araçlara tanınamayan ayrıcalığı, mesela yerlilik oranı %75 ve üzeri olan araç alanlara başta ödedikleri ÖTV'nin bir kısmı şöyle böyle vergi iadesi yapılacak vb. gibi bir şekilde aşabilirler mi sizce?
x (formerly twitter)
Emre Özpeynirci (@eozpeynirci) on Xhttps://x.com/eozpeynirci/status/1899470271892828236
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 11 Mart 2025; 19:45:30 >
-
Şekli güzelden ziyade tok kapı sesi ve 2.el piyasasıyla avutuyorlar.
-
52 kw lik bomboş boşun boşu bir araca o para verilmez hocam 1500 e bile satsalar yanından gecmem aracın sürüşü konforlu ama dolusu gelmedi 77kw + full opsiyon 1920 ye gelseydi göz kapalı alınırdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X