Şimdi Ara

Sıfır araca kapı döşemelerini söktürüp cam filmi taktırmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orhan1461

Sizin gibi sifir aracina dun cam cilmi taktiran arkadasi davet ediyorum. Bilgilendirecektir... Ilker kardesim saygilar

Eyvallah abi sağolasın saygılar benden ;

Arkadaşlar bende sıfır aracıma dün itibariyle cam filmi yaptırdım Trabzon da. Llumar marka.

Arkadaşlar servisi aradım onlar anlaşmalı oldukları yere yönlendirdiler. Gittim kendileriyle görüştüm. Markasız cam filmini döşemeleri sökerek yapıyorlarmış. 250 tl de fiyat söylediler. Kardeşim ben sıfır arabamı söktürmem hangi şartlarda nasıl çalışacaksınız dediğimde. Sizin aracınız ( kia ceed ) vw lerden daha sağlam elli kere sök tak biley olmaz ! dedi. Demekki vw olan arkadaşların dikkat etmesi lazım adama göre !!!
    Neyse ikinci yere gitti ( filmlerimi yaptırmış olduğum yere ). Konuştuk Llumar 400 tl 3m 500 tl dedi ön cam hariç. Neyse o can alıcı soruyu sordum. Döşeme sökecekmisiniz ? Aldığım cevap hayır oldu ve bu arkadaşlara yaptırmaya karar verdim.

Şimdi döşeme sökmeyen arkadaşlar diyorlarki ;
    Döşeme sökmek kesinlikle işin kolayına kaçmaktır. Sök döşemeyi kapla camı kolay sık iki tane vida tmm. Bizler işçiliğimize güveniyor ve döşeme sökmüyoruz emek veriyoruz.
    Döşeme söken arkadaşlar diyorlarki ;
    Cam filminde döşeme söküyoruz. Döşeme sökmez isek yarın ilerde camı açıp kaparken film kalkar sıkıntı yaşarsınız. Döşeme söktüğümüz araçlarda bugune kadar böyle bir sıkıntı yaşamadık.
    Dipnot düşeyim : ben daha önce 2 aracımıda döşeme sökemeden yaptırdım yıllarca kullandım hiç bir problem yaşamadım.

Sonuç olarak ; kendi düşüncem mademki araç döşemesi sökülmeden bu işlem yapılabiliyor. O zaman kesinlikle aracınızın döşemelerini sökmeyin. Hele hele sıfır aracınız var ise hiç düşünmeyin derim ben. Döşeme söken işletmeler kızabilir ama kusura bakmasınlar daha önce yaşanılmış olaylar var. Herkes bir değil tamam ama o döşemenin hangi şartlarda nasıl söküldüğünü kimse bilmiyor.

Ama yinede araç sizin, kara sizin, keyif sizin, karar sizin 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bukadar takma kafana hocam ya ayrıca cam filminde döşeme tamamen sokulmez cam fitillerini çıkarmak için biraz aciyorlar rahat ol sorun olmaz.Yani benim yaptırdığım yer oyleydi :) llumar marka yaptırdım bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fensinn -- 30 Haziran 2016; 13:48:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapı ici sökülmeden yapılan cam filmleri saglıksız olur ve uzun vadede sıkıntıya yok açar. 4 sene önce kapı iclerini söktürerek cam filmi yaptırdım. Sonucta cam tamamen cıkarılıyor ve hepsi filmle kaplanıyor. 4 senedir sıfır sıkıntı.

Arkadaş 2 sene önce yeni arabasına sökmeden taktırdı. Bir süre sonra cam ine kalka altlardan atmaya basladı. Sonucta camın tamamına uygulanmıyor. İlla ki bir süre sonra bir yerden kalkacak film. Ha bu süre 1 gun de olur 1 sene de. Sans isi.

Bu zamana kadar her aracıma cam filmi yaptırdım. Ve cam filminden dolayı kapılarla ilgili bir sıkıntı yasamadım. En son 500 tl ye yaptırdım. 4 sene gecti. Cıt yok.

Yani ne kadar ekmek o kadar köfte.

• quote:

Orijinalden alıntı: mawice

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Sizin gibi sifir aracina dun cam cilmi taktiran arkadasi davet ediyorum. Bilgilendirecektir... Ilker kardesim saygilar

Eyvallah abi sağolasın saygılar benden ;

Arkadaşlar bende sıfır aracıma dün itibariyle cam filmi yaptırdım Trabzon da. Llumar marka.

Arkadaşlar servisi aradım onlar anlaşmalı oldukları yere yönlendirdiler. Gittim kendileriyle görüştüm. Markasız cam filmini döşemeleri sökerek yapıyorlarmış. 250 tl de fiyat söylediler. Kardeşim ben sıfır arabamı söktürmem hangi şartlarda nasıl çalışacaksınız dediğimde. Sizin aracınız ( kia ceed ) vw lerden daha sağlam elli kere sök tak biley olmaz ! dedi. Demekki vw olan arkadaşların dikkat etmesi lazım adama göre !!!
    Neyse ikinci yere gitti ( filmlerimi yaptırmış olduğum yere ). Konuştuk Llumar 400 tl 3m 500 tl dedi ön cam hariç. Neyse o can alıcı soruyu sordum. Döşeme sökecekmisiniz ? Aldığım cevap hayır oldu ve bu arkadaşlara yaptırmaya karar verdim.

Şimdi döşeme sökmeyen arkadaşlar diyorlarki ;
    Döşeme sökmek kesinlikle işin kolayına kaçmaktır. Sök döşemeyi kapla camı kolay sık iki tane vida tmm. Bizler işçiliğimize güveniyor ve döşeme sökmüyoruz emek veriyoruz.
    Döşeme söken arkadaşlar diyorlarki ;
    Cam filminde döşeme söküyoruz. Döşeme sökmez isek yarın ilerde camı açıp kaparken film kalkar sıkıntı yaşarsınız. Döşeme söktüğümüz araçlarda bugune kadar böyle bir sıkıntı yaşamadık.
    Dipnot düşeyim : ben daha önce 2 aracımıda döşeme sökemeden yaptırdım yıllarca kullandım hiç bir problem yaşamadım.

Sonuç olarak ; kendi düşüncem mademki araç döşemesi sökülmeden bu işlem yapılabiliyor. O zaman kesinlikle aracınızın döşemelerini sökmeyin. Hele hele sıfır aracınız var ise hiç düşünmeyin derim ben. Döşeme söken işletmeler kızabilir ama kusura bakmasınlar daha önce yaşanılmış olaylar var. Herkes bir değil tamam ama o döşemenin hangi şartlarda nasıl söküldüğünü kimse bilmiyor.

Ama yinede araç sizin, kara sizin, keyif sizin, karar sizin 😊

Alıntıları Göster
    Döşeme sökme olayını abartmayın. Yaptırdığınız yer biraz profesyonel ile, sorunsuz camı çıkartıp takacaktır. Zaten 4-5 klips ve 2 vida tutuyor. Çıtaları çıkartıp takmak zarar vermez. Cam sökülürse daha iyi film çekilecektir, uç kısımları daha düzgün olur. Başında durabiliyorsanız, problem etmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

Döşeme sökme olayını abartmayın. Yaptırdığınız yer biraz profesyonel ile, sorunsuz camı çıkartıp takacaktır. Zaten 4-5 klips ve 2 vida tutuyor. Çıtaları çıkartıp takmak zarar vermez. Cam sökülürse daha iyi film çekilecektir, uç kısımları daha düzgün olur. Başında durabiliyorsanız, problem etmeyin.

Alıntıları Göster
    Aman ha söktürmeyin. Bir uyduruk cam filmi için arabadan soğursunuz.
  • Yazık günahtır yahu, içi gider insanın.

• pasa_ kullanıcısına yanıt
    Ne kadara yaptırdınız hocam ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: udeskota

İstanbul Avrupa tarafında daha önce yaptıran ve memnun kalan varsa benimle paylaşabilir mi acaba firmayı yada adresini?

https://www.google.com.tr/maps/@41.1194755,29.0209412,3a,75y,1.04h,74.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1sooTpMz_Qx9OrKplN00tnVw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Maslak Oto Sanayi - 21. Sk. OFC Film Center

Benim yaptırdığım yer burası. Yine aynı sokakta MTC Oto var orası tanıdıktı, onların tavsiyesi ile gittim buraya. Ön cam dahil toplam 6 cama film yaptırmıştım ama fiyatı tam hatırlamıyorum, zaten dediğim gibi 1.5 yıl geçti üzerinden. Herhangi bir çizilme, solma, renkte açılma kahverengileşme falan olmadı.

Fotoğrafları da ekledim, ön cam 1 numara en açık, yan camlar 2 numara. Arka kasa kapağına film yaptırmadım böyleydi zaten.

Sıfır araca kapı döşemelerini söktürüp cam filmi taktırmak

tankınız güzelmiş hocam iyi günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

quote:

Orijinalden alıntı: udeskota

İstanbul Avrupa tarafında daha önce yaptıran ve memnun kalan varsa benimle paylaşabilir mi acaba firmayı yada adresini?

https://www.google.com.tr/maps/@41.1194755,29.0209412,3a,75y,1.04h,74.69t/data=!3m6!1e1!3m4!1sooTpMz_Qx9OrKplN00tnVw!2e0!7i13312!8i6656!6m1!1e1

Maslak Oto Sanayi - 21. Sk. OFC Film Center

Benim yaptırdığım yer burası. Yine aynı sokakta MTC Oto var orası tanıdıktı, onların tavsiyesi ile gittim buraya. Ön cam dahil toplam 6 cama film yaptırmıştım ama fiyatı tam hatırlamıyorum, zaten dediğim gibi 1.5 yıl geçti üzerinden. Herhangi bir çizilme, solma, renkte açılma kahverengileşme falan olmadı.

Fotoğrafları da ekledim, ön cam 1 numara en açık, yan camlar 2 numara. Arka kasa kapağına film yaptırmadım böyleydi zaten.

tankınız güzelmiş hocam iyi günlerde kullanın.

Alıntıları Göster
    Anlamadım döşeme neden sökülüyor ?

Bugüne kadar hiç yoktan 50 tane arabaya cam filmi yaptırmışımdır hiçbirinde döşeme filan sökülmedi.

Cam filmi konusunda çok fazla tecrübem var. Size önereceğim film LLumar ATR35 modeli olur. Hem dış görüntü,hem iç görüntü hem gece sürüşü, hem uv koruması her anlamda en optimum film bence ATR35 dir.

• Leon zaten trim sesi bol olan bir araç

• quote:

Orijinalden alıntı: -Columbia-

Leon zaten trim sesi bol olan bir araç
    bence bir süre sıfır aracına el sürdürtme ve aksesuar taktırtma.. araban biraz aşınsın ondan sonra bak derim.
  • Bende sifir araca cam filmi taktirmak istiyorum ama bu doseme sokulme olayindan ilk kez burada haberim oldu. Gerci servis ile disarisi hemen hemen ayni paraya takiyor o zaman servise taktirmak daha mantikli sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cazador1453

Cam filmini , camları söktürmeden yaptınız değil mi ?

Evet hocam ne cam ne döşeme hiçbirşeyi sökmeden yaptılar zaten başlarındaydım.

@Meticulous

Teşekkür ederim, kod adı panzer.
  • Cevaplar icin tesekkur ederim.

Yaptir super olur diyen kadar, aman sakin yaptirma diyen de var

Servisten fiyat alacagim, cok pahali degilse servis yapsin. Cok para isterlerse, dösemeleri söktürtmeden yaptiracagim, erken yipranirsa bi daha yaptiririz.

• raiser34 R kullanıcısına yanıt
    250

• Şaka mısın dostum sen. Böyle işlemlere gerek yok. İstanbul'da cam filmi dedin mi Llumar Ahmet abi ye gideceksin.
    Maslak Tanzer de olur. İkisi de işinin ustası gerçekten işini bilen kişilerdir.

Sanayide sokak aralarında cam filmi çekenlere arabayı bırakırsan kapıyı da sökerler bacayı da. Hatta şanzumanı bile değiştirirler farkında olmazsın. İşin BAŞINDA dur güvenmediğin sağlam olmayan "yeminle iş yapan" yerlerden uzak durun.

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Şaka mısın dostum sen. Böyle işlemlere gerek yok. İstanbul'da cam filmi dedin mi Llumar Ahmet abi ye gideceksin.
    Maslak Tanzer de olur. İkisi de işinin ustası gerçekten işini bilen kişilerdir.

Sanayide sokak aralarında cam filmi çekenlere arabayı bırakırsan kapıyı da sökerler bacayı da. Hatta şanzumanı bile değiştirirler farkında olmazsın. İşin BAŞINDA dur güvenmediğin sağlam olmayan "yeminle iş yapan" yerlerden uzak durun.
    Bende zamanında taktırırken camları söküp o şekilde yaptılar ve hiç sıkıntı yaşamadım. Önemli olan yapan yerin becerisi. Birde bana bahsettikleri birşey vardı. Eğer sökülerek yapılmazsa yarın en ufak kapkaçta cama vurdukları gibi kalıp gibi düşer dediler. Yalnız komple kaplanırsa camı patlatsalar bile aşağı indirmek için uğraşmaları gerek diye.

• Diablo kullanıcısına yanıt
    kamyonet diye mi geçiyor ruhsatta?

• quote:

Orijinalden alıntı: Meticulous

kamyonet diye mi geçiyor ruhsatta?

Evet çif kabin pikap, N1 sınıf kamyonet.
  • BUNU YAPTIRACAKSAN DA ARABA İLE BELLİ BİR SÜRE GEÇİRİP YAPMALISIN ORJİNALLİĞİ İLE 1 SENE SÜR BAKALIM ZAMAN İLERLEDİKÇE MODİFİYE DAHA DOĞRU OLUR.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.