Şimdi Ara

Sıfır araca kapı döşemelerini söktürüp cam filmi taktırmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
7.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Cuma günü sıfır Seat Leon aracımı teslim alacağım. Cam filmi taktırmak istiyorum, ancak önceki aracımda yaşadığım kötü deneyimden dolayı bazı endişelerim var.

Cam filmi takarken kapı döşemelerini, cam mekanizmasını vs. tamamen söküyorlar, bunu sıfır araca yaptırmak konusunda tereddütlerim var.

Yer önerisi olan veya konuyla ilgili herhangi bir öneri verebilecek olan var mıdır?

• Gerek yok boyle ıslemlere. Duydum ancak sokup yapan gormedim. Standart islem yeterli olacaktir. Sokulurse trim sesi olusabilir. Cizikler olabilir. Hatta kirilmalar bile olusabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sökmeden takan yerler de var. Ben yaklaşık 1.5 yıl önce cam sökülmeden film yaptırdım ve herhangi bir hasar olmadı henüz.
  • Döşeme sökmeden de çok güzel uygulama yapılıyor hiç gerek yok hocam mühim olan ustasını bulmak, plazalarla anlaşan taşeron film uygulayanların çoğu kasap sıfır işçilikle işlem yapıyorlar..
  • İstanbul Avrupa tarafında daha önce yaptıran ve memnun kalan varsa benimle paylaşabilir mi acaba firmayı yada adresini?
  • quote:

Orijinalden alıntı: udeskota

İstanbul Avrupa tarafında daha önce yaptıran ve memnun kalan varsa benimle paylaşabilir mi acaba firmayı yada adresini?

Maslak Oto Sanayi - 21. Sk. OFC Film Center

Benim yaptırdığım yer burası. Yine aynı sokakta MTC Oto var orası tanıdıktı, onların tavsiyesi ile gittim buraya. Ön cam dahil toplam 6 cama film yaptırmıştım ama fiyatı tam hatırlamıyorum, zaten dediğim gibi 1.5 yıl geçti üzerinden. Herhangi bir çizilme, solma, renkte açılma kahverengileşme falan olmadı.

Fotoğrafları da ekledim, ön cam 1 numara en açık, yan camlar 2 numara. Arka kasa kapağına film yaptırmadım böyleydi zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diablo -- 30 Haziran 2016; 2:04:38 >

• Geçen sene Llumar Haramidere'de yaptırdık, 300-350 tl civarıydı, işçilikleri iyi, araç 2014 Skoda octavia, kapı içlerini tamamen sökmüyorlar sadece üst plastik kısmı kanırtarak çıkartıyorlardı sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KASKODAN ÖN CAM DEĞİŞİMİ
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkürler,

Araç baya hoş gözüküyor bu arada, kazasız belasız kullanın.
  • Abstraction kullanıcısına yanıt
    İşte o kanırtma olayı yüzünden Golf'te plastik kısımda bir miktar iz kalmıştı. Tereddütüm var, hiç söktürmeden yapılabiliyormuş, bu sefer öyle yaptırayım diyorum.

En kötü kısa zamanda yıpranır, yeniden yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: udeskota

Hocam teşekkürler,

Araç baya hoş gözüküyor bu arada, kazasız belasız kullanın.

Sağolun, sizin de yeni aracınız hayırlı olsun, güle güle binin.
  • ben olsam sıfır aracın kapı döşemeleri söktürmem.
  • Önce sorun, sokuyoruz derlerse çıkın gidin. Ha diyince kapı döşemesi sokulmez.

• bildiğim kadarıyla hiç sökmeden sıkkntı verir bir süre sonra, ziebart da sökmeden yapıyoruz diyor ancak kapı döşemesini biraz aralayarak yapıyorlar. sadece üst çıt çıtlardan biraz açıyorlar. ama ziebart farklı film takabiliyor unutmayın.

bu arada yakupluda beylikdüzü afm ve haramidere hars oto da yıkarıda bahsettiğiö gibi takıyor. hatta bir çok mahalle arası tuningcide. galiba artık komple sökme işi kalmadı

• Diablo kullanıcısına yanıt
    Cam filmini , camları söktürmeden yaptınız değil mi ?
  • Filmi döşemeyi sökerek takıldığını ilk defa burda duyuyorum BURSAdaysanız arr cam filmleri var tavsiye edilir 2 yıl garantili 100 tl.

• işinde usta olan sökmeden yapar zaten kanırtma felan tamamen kasaplık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Servisle konuştunuz mu nasıl yaptıklarını? Ben poloya serviste yaptırdım 0 araca, döşemeleri sökmeden taktılar. Sıkıntı yok.
  • 0 ataç alırken fiyat farkı verin fabrikasyon karartılmış cam alın böylelikle kesinlikle cezada yemessiniz.

• Sizin gibi sifir aracina dun cam cilmi taktiran arkadasi davet ediyorum. Bilgilendirecektir... Ilker kardesim saygilar

• Leon değilde Şubat ta 0 km Astra aldım. Geçen ay Bahçelievler Llumar da cam filmi yaptırdım ve gayet memnun kaldım. Bende sizin gibi endişeliydim ama işçilik iyi olduğu zaman sıkıntı olmuyor. Benim aracın ön camların fitilini arka camlar için kapı içlerini söktüler. Bir kaç defa sırf ses duymak için bozuk yola falan girdim hiçbir sıkıntı yok. Leonlar hassas araçlar forumundan takip ettiğim üzere trim sesi problemi çok. İşçiliği iyi bir yere götürmenizi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.