Şimdi Ara

Sıfır Araca Yapılması Gereken Koruma İşlemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese iyi günler. Konu başlığında dediğim gibi sıfır bir araç aldık ve araca en iyi şekilde bakmak istiyorum. Ancak ilk aracım olduğu için henüz tecrübesizim ne gibi işlemler yapılması lazım? Bundan ziyade bu işlemlerin nerede yapılması ve hangi sıklıkla yapılması lazım? Bu işin ehli insanlar bilgilendirirse sevinirim. (Araç lacivert, parliament mavisi denebilir.)
    Örneğin: Boya Koruma , Kaput Koruma, Motor Koruma, Wax, Ozonlama, Cam Filmi, Jant Koruma.
    Bu gibi işlemler kaça mâl olur ve sıfır araca hangileri uygulanmalıdır?

Teşekkürler

• Ankara'daysanız DBY Detailing'e götürmeniz yeterli. Fiyatı hakkında yorum yapamayacağım kullanılan malzemeye ve yapılan işlemlere göre değişiyor.
  • Eyvallah ama İstanbuldayım
  • araba nedir merak ettim
  • İstediğin özelliğe göre değişir nano korumaların fiyatları pahalıdır mesela 800 lira ve fazlası olabilir.
  • aracı bayiden yıkatmadan kendiniz güzelce eldivenle çizmeden yıkayıp kil ile yapışan pislikleri söküp üstüne soft 99 fusso yok nano yapmak isterim dersen gyeon primire alabilirsin
  • raraç a3 sedan. ilk aracım olduğu için kendim uygulayıp yanlış birşey yapmak istemşyorum bildiiğiniz bir yer varsa iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.