Şimdi Ara

Sıfır Astra Classic 3 Aldım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
10.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mhmtr57

quote:

Orijinalden alıntı: henry_93

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar

Uzun zaman boyunca Renault Megane 3 1.5 dCi Expression ile Astra Classic 3 1.3 Cdti Easytronic Modeli arasında onlarca kez gidip geldiğimi söyleyebilirim .Sizlerinde fikirleri ve görüşlerini aldıktan sonra Astra Classic 3 Almaya karar verdim.Zaten almadan önce Renault un fiyat konusunda uyuzluk çıkartmasınında büyük bir etken olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca donanım seviyeleri arasında dağlar kadar fark olmasıda 2.bir etken. 46.000 TL gibi bir para veripte hala manuel klima kullanmak pekte cazip değil sizcede değilmi ? Bunun yanında Astra kıyasla donanım ciddi anlamda zayıf.Megana da full ve otomatik EDC denilen şanzımana cıktığınız zaman fiyat 56.000 TL gibi rakamlara geliyor.

Astra nın hem donanımlı olması hemde otomatik şanzıman olması büyük anlamda ilgimi cekti hemdeki meganın expression denilen versiyonundan daha ucuz bir fiyata aldım.

1.3 90 HP Essentia ( Konfor Paketli ) Easytronic Modelini 44.500 TLye aldım. Resimleri attım araca bakabilirsiniz.

Sizce yerinde bir karar olmuş mu fikirlerinizi bekliyorum.

Sıfır Astra Classic 3 Aldım

Hayırlı olsun hocam bende 1 aydır araştırıyordum bugün kapora verdim manuel viteslisi ni 40.000 tl ye anlaştık karter koruma cam filmi orjinal paspas hediye olarak aldım istanbul gedizlerden aldım ilk başta ciddi olmadan alıcı gibi fiyat sordum 41.500 e indiler sonra nakit parayı görünce 10 dakka pazarlıkla 40 bin liraya aldık :D 2012 liste fiyatı 42.900 dü 40 bine iyi aldığımı düşünüyorum :D olimpik beyaz rengini söyledim .

Hayırlı Olsun Arkadaşım Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin .Bu arada fiyatı epey uygun almışsın.Ben 44.500 e easytronic aldım.Teslim alınca seninkininde resimleri bekliyoruz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mhmtr57

quote:

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar

Uzun zaman boyunca Renault Megane 3 1.5 dCi Expression ile Astra Classic 3 1.3 Cdti Easytronic Modeli arasında onlarca kez gidip geldiğimi söyleyebilirim .Sizlerinde fikirleri ve görüşlerini aldıktan sonra Astra Classic 3 Almaya karar verdim.Zaten almadan önce Renault un fiyat konusunda uyuzluk çıkartmasınında büyük bir etken olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca donanım seviyeleri arasında dağlar kadar fark olmasıda 2.bir etken. 46.000 TL gibi bir para veripte hala manuel klima kullanmak pekte cazip değil sizcede değilmi ? Bunun yanında Astra kıyasla donanım ciddi anlamda zayıf.Megana da full ve otomatik EDC denilen şanzımana cıktığınız zaman fiyat 56.000 TL gibi rakamlara geliyor.

Astra nın hem donanımlı olması hemde otomatik şanzıman olması büyük anlamda ilgimi cekti hemdeki meganın expression denilen versiyonundan daha ucuz bir fiyata aldım.

1.3 90 HP Essentia ( Konfor Paketli ) Easytronic Modelini 44.500 TLye aldım. Resimleri attım araca bakabilirsiniz.

Sizce yerinde bir karar olmuş mu fikirlerinizi bekliyorum.

Hayırlı olsun hocam bende 1 aydır araştırıyordum bugün kapora verdim manuel viteslisi ni 40.000 tl ye anlaştık karter koruma cam filmi orjinal paspas hediye olarak aldım istanbul gedizlerden aldım ilk başta ciddi olmadan alıcı gibi fiyat sordum 41.500 e indiler sonra nakit parayı görünce 10 dakka pazarlıkla 40 bin liraya aldık :D 2012 liste fiyatı 42.900 dü 40 bine iyi aldığımı düşünüyorum :D olimpik beyaz rengini söyledim .

Hayırlı Olsun Arkadaşım Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin .Bu arada fiyatı epey uygun almışsın.Ben 44.500 e easytronic aldım.Teslim alınca seninkininde resimleri bekliyoruz

3 hafta sonra kesinlikle eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Güle güle kazasız belasız kullan Henry.. Piyasada standart olarak bu kadar özellik sunup bu fiyata alınabilecek en iyi C sınıfı araç bana göre.

abimde aynısı 2011'i var haziran çıkışlı 9.000 Km'de 1.3 çekmez filan diye düşünme sonuçta torku az değil.Biz 5 kişi bilen bilir Gökova/Muğla arası Sakar Geçidi'nden bagajla yüklendik daha araç yeniydi bana mısın demedi.6-7 bin km'den sonra yakıtta da tasarrufa giriyor..

araçta belki çoğunuzun bildiği fakat benim yeni farkettiğim bir başka güzel özellik:

Örneğin araçta kalan yakıt 20,3 lt. Bunu max.depo kapasitesi olan 52'den çıkartıyorum benzinliğe girip depoyu fulluyorum; karşıma aynı hesap çıkıyor virgülü virgülüne tutuyor. Bir sapma yok yani.

Opel anasayfasında galerilerde görünen 5 kollu yıldız jantı veriyorlar mı?

Evet kesinlike alınabilecek en iyi araçtı.Adamlar benden bomboş megane 3 autentique 44.500 istediler.Aynı araç ablamda megane expression bile bence 47.000 tl para edicek bir araç değil samimiyetle söylüyorum.Hala manuel klima plastik kollar

Bu arada yakıt olarak şu anda 5.8 lt leri yakalamış durumdayım

• hocam hayırlı olsun güle güle bin. bende tam 1 ay önce sedan 1.3 ctdı aldım ofiyatı 47.400 dü 46 ya aldım ama şimdi 2 binlira düşmüş :( . aracı aldığımın ilk günü arıza kodu 119103 verdi. servise gittim södürdüler. sonra yine verdi ve motor sıcakken aracı kapatıp açtığımda ara ara stop etti tekrar servise gittim program güncellediler sorunlar ortadan kalktı. bu genelde bu modellerin çoğunda oluyormuş başınıza gelirse bilginiz olsun ne yapacağınızı bilin diye yazdım. araç güzel ama tek sevmediğim yanı yokuşta aracı kaldırmak çok sıkıntılı olabiliyor. devri 1500 ün altına düşürmemek için 3500 de 2. vitese atıyorum araç çok bağırıyor. gıcık bir durum. ama uzun yolda mükemmel performansa sahip. ben aracıma servisten hediye olarak zenon ve cam altı krom cıta taktırdım harika oldu ayrıca kapıların altındaki hafif eğim olan yere kendim metalik ince şerit çektim abartıya kaçmadan süper oldu tavsiye ederim. yakıt olarakta şuan 2000 km de ve şehir içi ortalama 9 lt gösteriyor bana çok geldi ama sivastayım ve termometre gece -10 larda geziyor. havaya yoruyorum inş. düşer. km ilerlerse yakıt düşer yorumu yazmışlar inş. doğrudur. tekrar hayırlı olsun cümlemize kazasız günler diliyorum bu arada kaskosunuda gurupamadan 900 tl ye yaptırdım siziler ne kadara yaptırdınız?

• hocam hayırlı olsun güle güle bin. bende tam 1 ay önce sedan 1.3 ctdı aldım ofiyatı 47.400 dü 46 ya aldım ama şimdi 2 binlira düşmüş :( . aracı aldığımın ilk günü arıza kodu 119103 verdi. servise gittim södürdüler. sonra yine verdi ve motor sıcakken aracı kapatıp açtığımda ara ara stop etti tekrar servise gittim program güncellediler sorunlar ortadan kalktı. bu genelde bu modellerin çoğunda oluyormuş başınıza gelirse bilginiz olsun ne yapacağınızı bilin diye yazdım. araç güzel ama tek sevmediğim yanı yokuşta aracı kaldırmak çok sıkıntılı olabiliyor. devri 1500 ün altına düşürmemek için 3500 de 2. vitese atıyorum araç çok bağırıyor. gıcık bir durum. ama uzun yolda mükemmel performansa sahip. ben aracıma servisten hediye olarak zenon ve cam altı krom cıta taktırdım harika oldu ayrıca kapıların altındaki hafif eğim olan yere kendim metalik ince şerit çektim abartıya kaçmadan süper oldu tavsiye ederim. yakıt olarakta şuan 2000 km de ve şehir içi ortalama 9 lt gösteriyor bana çok geldi ama sivastayım ve termometre gece -10 larda geziyor. havaya yoruyorum inş. düşer. km ilerlerse yakıt düşer yorumu yazmışlar inş. doğrudur. tekrar hayırlı olsun cümlemize kazasız günler diliyorum bu arada kaskosunuda gurupamadan 900 tl ye yaptırdım siziler ne kadara yaptırdınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: tirbik

hocam hayırlı olsun güle güle bin. bende tam 1 ay önce sedan 1.3 ctdı aldım ofiyatı 47.400 dü 46 ya aldım ama şimdi 2 binlira düşmüş :( . aracı aldığımın ilk günü arıza kodu 119103 verdi. servise gittim södürdüler. sonra yine verdi ve motor sıcakken aracı kapatıp açtığımda ara ara stop etti tekrar servise gittim program güncellediler sorunlar ortadan kalktı. bu genelde bu modellerin çoğunda oluyormuş başınıza gelirse bilginiz olsun ne yapacağınızı bilin diye yazdım. araç güzel ama tek sevmediğim yanı yokuşta aracı kaldırmak çok sıkıntılı olabiliyor. devri 1500 ün altına düşürmemek için 3500 de 2. vitese atıyorum araç çok bağırıyor. gıcık bir durum. ama uzun yolda mükemmel performansa sahip. ben aracıma servisten hediye olarak zenon ve cam altı krom cıta taktırdım harika oldu ayrıca kapıların altındaki hafif eğim olan yere kendim metalik ince şerit çektim abartıya kaçmadan süper oldu tavsiye ederim. yakıt olarakta şuan 2000 km de ve şehir içi ortalama 9 lt gösteriyor bana çok geldi ama sivastayım ve termometre gece -10 larda geziyor. havaya yoruyorum inş. düşer. km ilerlerse yakıt düşer yorumu yazmışlar inş. doğrudur. tekrar hayırlı olsun cümlemize kazasız günler diliyorum bu arada kaskosunuda gurupamadan 900 tl ye yaptırdım siziler ne kadara yaptırdınız?

Yeni araç alan arkadaşların hepsine hayırlı uğurlu olsun,Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Opel fiat listesini 6 aralıkta güncellemiş. Şu anda eski fiat listesinde ClasicIII ün fiatını hatırlamıyorum.2000 tl indirim yapılmışmı?

• auris, megan ve astra. dizel otomatik. bu üçü arasında düşünüyorum bende.
    istediğim aursi. çünki arabam corolla dizel otomatik ve ilan verdim. satıyorum. sıfırlamak için. hiç sorun yaşamadığım için yine toyota istiyorum. corolla pahalı hiç yanına yaklaşılmıyor ama auris dizel otomatik 50 bin. megan da böyle.meganın tek avantajı edc.

astra dizel otomatiği şöyle 40 bine verseler hemen alacağım :) 44 bin istiyorlar. aurisle arasında 6 bin fark var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sakallıyan

Güle güle kazasız belasız kullan Henry.. Piyasada standart olarak bu kadar özellik sunup bu fiyata alınabilecek en iyi C sınıfı araç bana göre.

abimde aynısı 2011'i var haziran çıkışlı 9.000 Km'de 1.3 çekmez filan diye düşünme sonuçta torku az değil.Biz 5 kişi bilen bilir Gökova/Muğla arası Sakar Geçidi'nden bagajla yüklendik daha araç yeniydi bana mısın demedi.6-7 bin km'den sonra yakıtta da tasarrufa giriyor..

araçta belki çoğunuzun bildiği fakat benim yeni farkettiğim bir başka güzel özellik:

Örneğin araçta kalan yakıt 20,3 lt. Bunu max.depo kapasitesi olan 52'den çıkartıyorum benzinliğe girip depoyu fulluyorum; karşıma aynı hesap çıkıyor virgülü virgülüne tutuyor. Bir sapma yok yani.

Opel anasayfasında galerilerde görünen 5 kollu yıldız jantı veriyorlar mı?

Evet kesinlike alınabilecek en iyi araçtı.Adamlar benden bomboş megane 3 autentique 44.500 istediler.Aynı araç ablamda megane expression bile bence 47.000 tl para edicek bir araç değil samimiyetle söylüyorum.Hala manuel klima plastik kollar

Bu arada yakıt olarak şu anda 5.8 lt leri yakalamış durumdayım

Yazın teyzemin 1.2 corsasıyla sakarı 90 la çıktım. Araba bana mısın demiyor gerçekten.Ayrıca sen 1.3 ile daha rahat çıkmışsındır.

• hayırlı olsun arkadaşım kazasız belasız sürüşler inşallah. bende yılbaşından sonra sedan cdti almayı düşünüyorum ve ilk günden çıkan arıza kodlarını falan görünce bayağı korkuyorum araba konusunda biraz pimpirikliyim galiba
  • astra H Classic tercih edenler asagidaki linki incelesinler:

http://forum.donanimhaber.com/m_45863822/mpage_2/key_/tm.htm

dikkatli olmakta fayda var...
  • Arkadaşım hayırlı olsun araban. Allah kaza bela vermesin. Maşallah'ı var kendini gösteriyor. Ben burdayım diye bağırıyor resmen.
    Darısı bizim başımıza artık.
    Vectra C kasa takip ediyorum uzun süredir.
    Opel konusunda çok ikileme düştüm diyebilirim herkes kafamı yedi.
    VW alayım diyorum fiyatları uçurdular onlarda ve en sonunda karar verdim OPEL alıcam en güzel tasarımı en rahat konforu BU FİYATA onlar yapıyor.
    Neyse yeniden hayırlı olsun arkadaşım. :)
    Cam filmi, Xenoni body kit aracını daha da yakışıklı yapacaktır yavaş yavaş yaparsın onlarıda şimdi biraz tadını çıkar :)
  • bende uzuuuuun bir araştırmadan sonra beyaz renk astra classic (1.3 cdti manuel vites) aldım. satın alma maceram şu linkte:

http://forum.donanimhaber.com/m_55382452/mpage_1/key_/tm.htm

aracı eşime aldım aslında. düz vites kullanabildiği için ve otomatikten daha seri olduğu için düz vitesi tercih ettim. renk olarak siyah çok hoştu ama bakamayız diye ikinci en beğendiğimiz renk olan beyazı tercih ettik.

aracı 40.000 tl'ye aldım. yanında hediye olarak amerikan güvenlikli cam film (1 numara ya da 50 numara da deniyor), boya koruma, motor koruma, koltuk koruma, kapı eşik ve bagaj eşik filmli koruma, kartel koruma gibi hediyelerde aldım. akşam teslim aldığım için açıkçası filmleri tam anlayamadım. önce sadece arka camları 2 numara yaptırayım dedim ama sonra vazgeçtim ve tüm camları 1 numara yaptırdım.

f/p olarak şu an için alınabilecek en iyi dizel araç olduğunu düşünüyorum. inş. kazasız belasız kullanırız.

fotolarını nazar değmesin diye bir müddet göndermicem, sonra gönderirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ByEG

Arkadaşım hayırlı olsun araban. Allah kaza bela vermesin. Maşallah'ı var kendini gösteriyor. Ben burdayım diye bağırıyor resmen.
    Darısı bizim başımıza artık.
    Vectra C kasa takip ediyorum uzun süredir.
    Opel konusunda çok ikileme düştüm diyebilirim herkes kafamı yedi.
    VW alayım diyorum fiyatları uçurdular onlarda ve en sonunda karar verdim OPEL alıcam en güzel tasarımı en rahat konforu BU FİYATA onlar yapıyor.
    Neyse yeniden hayırlı olsun arkadaşım. :)
    Cam filmi, Xenoni body kit aracını daha da yakışıklı yapacaktır yavaş yavaş yaparsın onlarıda şimdi biraz tadını çıkar :)

Sağolasın inşallah hepsini yapıcaz yavaş yavaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wind06

bende uzuuuuun bir araştırmadan sonra beyaz renk astra classic (1.3 cdti manuel vites) aldım. satın alma maceram şu linkte:

aracı eşime aldım aslında. düz vites kullanabildiği için ve otomatikten daha seri olduğu için düz vitesi tercih ettim. renk olarak siyah çok hoştu ama bakamayız diye ikinci en beğendiğimiz renk olan beyazı tercih ettik.

aracı 40.000 tl'ye aldım. yanında hediye olarak amerikan güvenlikli cam film (1 numara ya da 50 numara da deniyor), boya koruma, motor koruma, koltuk koruma, kapı eşik ve bagaj eşik filmli koruma, kartel koruma gibi hediyelerde aldım. akşam teslim aldığım için açıkçası filmleri tam anlayamadım. önce sadece arka camları 2 numara yaptırayım dedim ama sonra vazgeçtim ve tüm camları 1 numara yaptırdım.

f/p olarak şu an için alınabilecek en iyi dizel araç olduğunu düşünüyorum. inş. kazasız belasız kullanırız.

Seninkide hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan

• Hayırlı olsun
  • Hocam hayırlı olsun. Bende bu gün aynı araçtan aldım. Güzel günlerde binersiniz inşallah.
  • ARKADAŞLAR ARTIK BENİMDE ASTRA CLASSİĞİM VAR.
  • 39750 ye aldım.bu fiyata bu araba.fırsatı kaçırmayın derim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wind06

bende uzuuuuun bir araştırmadan sonra beyaz renk astra classic (1.3 cdti manuel vites) aldım. satın alma maceram şu linkte:

Seninkide hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan

teşekkürler! hepimiz inş. kazasız belasız kullanırız araçlarımızı, en önemlisi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

39750 ye aldım.bu fiyata bu araba.fırsatı kaçırmayın derim.

çok iyi fiyat. nereden, hangi bayiden aldınız ve hediye aldınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.