Şimdi Ara

Sıfır Astra Classic 3 Aldım (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
10.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.yeni arabaya boya koruma yaptırmalı mıyım.ve boya koruma fiyatları ne kadar....
  • herkese selam... Çok şükür aracıma dün kavuştum. ilk izlenimlerim çok iyi gerçekten. aracı tam anlamıyla keşfetmem biraz zaman alacak gibi.... şu an 9,5 litre gösteriyor 100 km'ye. birde onun altında başka bir değer var ....km/h sanırım da saatteki ortalama yakıtı gösteriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep33

herkese selam... Çok şükür aracıma dün kavuştum. ilk izlenimlerim çok iyi gerçekten. aracı tam anlamıyla keşfetmem biraz zaman alacak gibi.... şu an 9,5 litre gösteriyor 100 km'ye. birde onun altında başka bir değer var ....km/h sanırım da saatteki ortalama yakıtı gösteriyor...

Hayırlı olsun arkadaşım. Güle kullanın aracınızı, darısı bizim başımıza artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zipirkagan

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.yeni arabaya boya koruma yaptırmalı mıyım.ve boya koruma fiyatları ne kadar....

Gereksiz arkadaşım. Aracınız koyu renkse kendiniz piyasadaki cilalardan alıp uygulayabilirsiniz.En fazla bir saatinizi alır.
  • arkadaşlar aracım şimdi 70 km. de falan. yakıt tüketimi 9,5 ile 9,6 litre arasında değişiyor ( dizel otomatik) sizce yüksek değilmi bu değer.
  • arkadaşlar arabayı bu akşam aldım.50 km kadar denedim uzun yolda ve kalkışlarda denedim.kullananlara sormak istiyorum araba turboya gectikten sonra hemen hızını almıyor veya bir anda hızlan mıyor.bu kasada hep böyle midir.daha önce hyundai getz kıllandım o cok pratikti.sanki zıplıyordu. arkadaslar biraz fikir alışverişi yapalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep33

arkadaşlar aracım şimdi 70 km. de falan. yakıt tüketimi 9,5 ile 9,6 litre arasında değişiyor ( dizel otomatik) sizce yüksek değilmi bu değer.

benimki 4800km de ve sürekli soğuk motorla dur-kalk trafikte kullanıyorum. Bende de 8,5 -9 arasında.
  • Hayırlı olsun. 40bin kilometre kullandım bu araçtan. Kalkışları dışında çok iyidir. Yakıtı sakin kullanımda 5,5 lt/100 km'yi geçmez, biraz gitsin derseniz 6,0'ı geçtiğimi hatırlamıyorum. Yoğun trafik çok çekmedim yalnız. İçi beklemediğiniz kadar geniş gelecektir. Bagaj 350 lt ile 400 küsürlük kasalardan eksik ama bu kasanın tasarım yılına bakarsanız hiç de az değildir. Hele 280 lt'lik Golf'e sahip olanlaraa göre 70 lt artınız var.

Sağlam arabadır.

Tek arzum Fiatlarda kullanılmaya başlanan 1.6 Mjet motorların bu araçlarda da kullanılmasıydı ama bu kasanın dizeli artık üretilmeyecekmiş. Oysa şöyle 1.6 Mjet 105 HP 280 Nm torkluk değeri koysalardı bu kasa rekorları alt üst ederdi.

Bende spor paketi vardı. Sunroof gerçekten keyifliydi.

80binde almıştım. Özel serviste bakımları 150 TL'yi geçmezdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

Hayırlı olsun. 40bin kilometre kullandım bu araçtan. Kalkışları dışında çok iyidir. Yakıtı sakin kullanımda 5,5 lt/100 km'yi geçmez, biraz gitsin derseniz 6,0'ı geçtiğimi hatırlamıyorum. Yoğun trafik çok çekmedim yalnız. İçi beklemediğiniz kadar geniş gelecektir. Bagaj 350 lt ile 400 küsürlük kasalardan eksik ama bu kasanın tasarım yılına bakarsanız hiç de az değildir. Hele 280 lt'lik Golf'e sahip olanlaraa göre 70 lt artınız var.

Sağlam arabadır.

Tek arzum Fiatlarda kullanılmaya başlanan 1.6 Mjet motorların bu araçlarda da kullanılmasıydı ama bu kasanın dizeli artık üretilmeyecekmiş. Oysa şöyle 1.6 Mjet 105 HP 280 Nm torkluk değeri koysalardı bu kasa rekorları alt üst ederdi.

Bende spor paketi vardı. Sunroof gerçekten keyifliydi.

80binde almıştım. Özel serviste bakımları 150 TL'yi geçmezdi.

valla bnde kararsızım hocam şu mantıkmı gönülmü ne biliyim hangi gözle bakıcağımı bilemedim bravolarda ki o motor beni ona daha çok yaklaştırıo ama işte fiat olunca düşünüyorumda

• quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

valla bnde kararsızım hocam şu mantıkmı gönülmü ne biliyim hangi gözle bakıcağımı bilemedim bravolarda ki o motor beni ona daha çok yaklaştırıo ama işte fiat olunca düşünüyorumda

Çabuk sıkılmıyorsanız, en az 3-5 yıl binecekseniz Bravo da tercih edilebilir. 2. eli zayıf olur biraz daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgealp.ozturk

quote:

Orijinalden alıntı: 26_____

Çabuk sıkılmıyorsanız, en az 3-5 yıl binecekseniz Bravo da tercih edilebilir. 2. eli zayıf olur biraz daha

haklısnız hocam ama baklaım nasip kısmet işi bu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.