Şimdi Ara

Sıfır Astra Classic 3 Aldım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
10.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uzun zaman boyunca Renault Megane 3 1.5 dCi Expression ile Astra Classic 3 1.3 Cdti Easytronic Modeli arasında onlarca kez gidip geldiğimi söyleyebilirim .Sizlerinde fikirleri ve görüşlerini aldıktan sonra Astra Classic 3 Almaya karar verdim.Zaten almadan önce Renault un fiyat konusunda uyuzluk çıkartmasınında büyük bir etken olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca donanım seviyeleri arasında dağlar kadar fark olmasıda 2.bir etken. 46.000 TL gibi bir para veripte hala manuel klima kullanmak pekte cazip değil sizcede değilmi ? Bunun yanında Astra kıyasla donanım ciddi anlamda zayıf.Megana da full ve otomatik EDC denilen şanzımana cıktığınız zaman fiyat 56.000 TL gibi rakamlara geliyor.

Astra nın hem donanımlı olması hemde otomatik şanzıman olması büyük anlamda ilgimi cekti hemdeki meganın expression denilen versiyonundan daha ucuz bir fiyata aldım.

1.3 90 HP Essentia ( Konfor Paketli ) Easytronic Modelini 44.500 TLye aldım. Resimleri attım araca bakabilirsiniz.

Sizce yerinde bir karar olmuş mu fikirlerinizi bekliyorum.

• hayırlı olsun kazasız belasız inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aresjeese

hayırlı olsun kazasız belasız inş.

Teşekkürler Kardeşim
  • rengide yakıyor masallah :)

serviste body kit tavsiye ederim, tabe kisisel zevk
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasin90

rengide yakıyor masallah :)

serviste body kit tavsiye ederim, tabe kisisel zevk

Sorma o renk için ne uğraştık siyah ve griden heryerde var.Beyazı 2 tane vardı. Body kit bu arabaya iyi gidiyor aslında ama İlk olarak Xenon far taktırmayı düşünüyorum.

Bu arada Xenon konusunda tavsiyeleriniz varsada sevinirim.Marka olarak. Renk tonu olarka 6000 k düşünüyorum
  • mercek yoksa xenon tavsiye etmem cünkü ışık cok dağılıyor ve karşıdaki sürücüleri rahatsız eder
  • Hayırlı olsun ben de aynı araca sahibim. Rengi de aynı. Camlara film çektirip cam çitası da taktırırsanız çok yakışıyor. Tavsiye ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Hayırlı olsun ben de aynı araca sahibim. Rengi de aynı. Camlara film çektirip cam çitası da taktırırsanız çok yakışıyor. Tavsiye ederim.

Teşekkürler dostum . Cam Filmin kaç numara bu arada ? Düşünmüyor değilim aslında ...

• Benim önler 2 arkalar 3 numara. Ön ve arkayı 2 numara yaparsanız ideal olur çünkü benimki biraz koyu oldu. Cam zaten kendi de koyu renk onu da göz önünde bulundurmak lazım.
  • quote:

Benim önler 2 arkalar 3 numara. Ön ve arkayı 2 numara yaparsanız ideal olur çünkü benimki biraz koyu oldu. Cam zaten kendi de koyu renk onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Genelde coğu kişi 2 yaptırıyor.Tavsiye edeceğin bir yer varmı ? Birde muayene den geçme durumu nedir ?
  • 1 ay önce gezdircektin hesap da unuttum sanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Hannibal Lecter

1 ay önce gezdircektin hesap da unuttum sanma.

Geldiğiniz varmı acaba beyefendi Ne zaman gel desek hep bahane hazır
  • quote:

Orijinalden alıntı: henry_93

quote:

Benim zamanım belli seninkisi belli olmuyor.Ortasını tutturabilsek.

• quote:

quote:

quote:

Benim zamanım belli seninkisi belli olmuyor.Ortasını tutturabilsek.

Bak şimdi haraketlere bak .Ya davinci dersin oluyor yada mutfak hiç kaçamassın okuldan zaten dimi

• Sabah 7 akşam 8 gidip geliyorum hafta içi genelde.irlanda işi var bide sakata gelmeyelem.
  • quote:

Sabah 7 akşam 8 gidip geliyorum hafta içi genelde.irlanda işi var bide sakata gelmeyelem.

Hiç birşey olmaz
  • Güle güle kazasız belasız kullan Henry.. Piyasada standart olarak bu kadar özellik sunup bu fiyata alınabilecek en iyi C sınıfı araç bana göre.

abimde aynısı 2011'i var haziran çıkışlı 9.000 Km'de 1.3 çekmez filan diye düşünme sonuçta torku az değil.Biz 5 kişi bilen bilir Gökova/Muğla arası Sakar Geçidi'nden bagajla yüklendik daha araç yeniydi bana mısın demedi.6-7 bin km'den sonra yakıtta da tasarrufa giriyor..

araçta belki çoğunuzun bildiği fakat benim yeni farkettiğim bir başka güzel özellik:

Örneğin araçta kalan yakıt 20,3 lt. Bunu max.depo kapasitesi olan 52'den çıkartıyorum benzinliğe girip depoyu fulluyorum; karşıma aynı hesap çıkıyor virgülü virgülüne tutuyor. Bir sapma yok yani.

Opel anasayfasında galerilerde görünen 5 kollu yıldız jantı veriyorlar mı?
  • quote:

quote:

Benim önler 2 arkalar 3 numara. Ön ve arkayı 2 numara yaparsanız ideal olur çünkü benimki biraz koyu oldu. Cam zaten kendi de koyu renk onu da göz önünde bulundurmak lazım.

Genelde coğu kişi 2 yaptırıyor.Tavsiye edeceğin bir yer varmı ? Birde muayene den geçme durumu nedir ?

Hocam işini sağlam yapan herhangi bir aksesuarcıya yaptır. Ben cam çitaları, 4 krom eşik ve 5 cam film için 170 TL verdim. Sade filme en fazla 100 TL verebilirsin. Çizilmez iste özellikle. Ziebart vs. şirketlere bir sürü para dökme. Arabanı yeni aldığından 3 yıl sonra muayeneye girecek. O zaman kim öle kim kala.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Hocam işini sağlam yapan herhangi bir aksesuarcıya yaptır. Ben cam çitaları, 4 krom eşik ve 5 cam film için 170 TL verdim. Sade filme en fazla 100 TL verebilirsin. Çizilmez iste özellikle. Ziebart vs. şirketlere bir sürü para dökme. Arabanı yeni aldığından 3 yıl sonra muayeneye girecek. O zaman kim öle kim kala.

Sağolasın tavsiyelerin için en yakın zamanda bakacağım

• quote:

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar

Uzun zaman boyunca Renault Megane 3 1.5 dCi Expression ile Astra Classic 3 1.3 Cdti Easytronic Modeli arasında onlarca kez gidip geldiğimi söyleyebilirim .Sizlerinde fikirleri ve görüşlerini aldıktan sonra Astra Classic 3 Almaya karar verdim.Zaten almadan önce Renault un fiyat konusunda uyuzluk çıkartmasınında büyük bir etken olduğunu söyleyebilirim.

Ayrıca donanım seviyeleri arasında dağlar kadar fark olmasıda 2.bir etken. 46.000 TL gibi bir para veripte hala manuel klima kullanmak pekte cazip değil sizcede değilmi ? Bunun yanında Astra kıyasla donanım ciddi anlamda zayıf.Megana da full ve otomatik EDC denilen şanzımana cıktığınız zaman fiyat 56.000 TL gibi rakamlara geliyor.

Astra nın hem donanımlı olması hemde otomatik şanzıman olması büyük anlamda ilgimi cekti hemdeki meganın expression denilen versiyonundan daha ucuz bir fiyata aldım.

1.3 90 HP Essentia ( Konfor Paketli ) Easytronic Modelini 44.500 TLye aldım. Resimleri attım araca bakabilirsiniz.

Sizce yerinde bir karar olmuş mu fikirlerinizi bekliyorum.

Hayırlı olsun hocam bende 1 aydır araştırıyordum bugün kapora verdim manuel viteslisi ni 40.000 tl ye anlaştık karter koruma cam filmi orjinal paspas hediye olarak aldım istanbul gedizlerden aldım ilk başta ciddi olmadan alıcı gibi fiyat sordum 41.500 e indiler sonra nakit parayı görünce 10 dakka pazarlıkla 40 bin liraya aldık :D 2012 liste fiyatı 42.900 dü 40 bine iyi aldığımı düşünüyorum :D olimpik beyaz rengini söyledim .

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.