Şimdi Ara

Sıfır Astra Classic 3 Aldım (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
10.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze selam. bende ford fieasta vardı bugün itibariyle onu opel bayisine verdim ve yeni astra klasik 3 dizel easytronik aldım 42.750 liraya. (3 ocakta teslim alacam)
    szilerden easytronik kullanan arkadaşlardan biraz bilgi almak istiyorum birkaç konuda
    1-örneğin yokuş aşağı arabayı saldık ve gazdan ayağımızı çektik araba vites düşürüp yavaşlıyormu?
    2- veya otomatikteyken 6. viteste gidiyoruz manuel yapmak istedik araç manuele geçince kendi kendine 6. viteste mi geçiyor ?
    3- birde araba boşa atılıyormu?
    teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: deep33

Arkadaşlar herkeze selam. bende ford fieasta vardı bugün itibariyle onu opel bayisine verdim ve yeni astra klasik 3 dizel easytronik aldım 42.750 liraya. (3 ocakta teslim alacam)
    szilerden easytronik kullanan arkadaşlardan biraz bilgi almak istiyorum birkaç konuda
    1-örneğin yokuş aşağı arabayı saldık ve gazdan ayağımızı çektik araba vites düşürüp yavaşlıyormu?
    2- veya otomatikteyken 6. viteste gidiyoruz manuel yapmak istedik araç manuele geçince kendi kendine 6. viteste mi geçiyor ?
    teşekkür ederim

Bende aynı araçtan aldım arkadaşım. çok fazla bilgi sahibi olmasamda sana bilgi vermeye çalışıyım. Otomatikde giderken vites kolunu aşağı yukartı çekerek manuel gibi kullanacağın moda alabiliyorsun. Vites kolunu aşağı yada yukarı çektiğin anda araç bir vites küçültüyor yada büyütüyor. tabi bu işlmi yaparken geçeceğin vitese uygun bir devirde olman gerekiyor. Yoksa vites değiştirmez araç. Aynı işlemi vites kolunu sağa iterek yaparsan aracı boşa alacağını düşünüyorum. Bence sen en güzeli benim gibi güzel bir test sürüşü yap.

• quote:

Arkadaşlar herkeze selam. bende ford fieasta vardı bugün itibariyle onu opel bayisine verdim ve yeni astra klasik 3 dizel easytronik aldım 42.750 liraya. (3 ocakta teslim alacam)
    teşekkür ederim

hayirli olsun
    1-genelde ayni viteste kaliyor, cok ender vites kucultuyor.
    2-vites kolunu sola cekersen otomatikte hangi vites isen o viteste manuele geciyor.
    vitesi geri cekersen vites kucultup manuele geciyor, ileri itersen vites buyutup manuele geciyor.
    3-evet bosa her turlu atabiliyorsun.

umarim yardimci olmusumdur.

• araçla 250 km yaptım. şu an ki ortalamam 7.3 lt. oldukça yüksek yani. sanırım 6.0 ltleri görmek için epey beklemem gerekecek.
    araç 1.3 dizel düz vitesti.

bir de koruma çıtaları olmadığını farkettim.
    malum bizde dan-dun kapı açılıyor, özellikle avm'lerde durum çok vahim. yan çıta yaptırmak istiyorum ama görüntüyü de bozmasın hatta daha şık olsun. var mı yaptıran? foto felan var mı?
  • Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. artık kısmet olup bindiğimde deneyim kazanırım
  • antalya günlastan aldım.karter koruma paspas y.tüpü ilk yardım vs aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: öğretmen07

39750 ye aldım.bu fiyata bu araba.fırsatı kaçırmayın derim.

hocam hayırlı uğurlu olsun... 1.3 easytronikimi aldınız bu fiyata
  • teşekkürler,manuel aldım.
  • opel astra clasıc 1.3 dızel eastronık 2012 model 42500 ıstanbul altunızadeden aldım
    paspas yangın setı karter koruma bılgınıze aracta kalmamıs bu arda ne kadar cok satılıyor
  • ben otomatik aldım Mersinden. 42750 Tl. ye onuda güç bela indirdik bu fiyata. aracı 3 ocakta teslim alacam mtv ödememek için. Karter koruma yapacaklar bide
  • Aracı haziranda 41.000'e almıştım. Millet yıl sonu düşer falan diyordu. Biz de düşmez diyorduk...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Aracı haziranda 41.000'e almıştım. Millet yıl sonu düşer falan diyordu. Biz de düşmez diyorduk...

easytronk mi aracınız?
  • Opel bu arabaya adam gibi bir motor koysa iyi olacak ya. Bende beğeniyorum ama; bisiklet motoru beni düşündürüyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: koyay

Aracı haziranda 41.000'e almıştım. Millet yıl sonu düşer falan diyordu. Biz de düşmez diyorduk...

easytronk mi aracınız?

Evet...
  • arkadaslar.. 1.3 dizel astra classic essentia 40000 TL ve 1.2 tsı comfortline jetta benzinli 46000 TL arasında kaldım... hangisi??????
  • quote:

Orijinalden alıntı: vwhanefi

arkadaslar.. 1.3 dizel astra classic essentia 40000 TL ve 1.2 tsı comfortline jetta benzinli 46000 TL arasında kaldım... hangisi??????

astranın fiyatını nereden aldınız bence cazip fiyat easytronk ise..2003 yılından beri astra g kasa kullanıcısı olarak ben astra derdim..ama jetta hiç kullanmadım o yüzden biraz daha tecrübeli arkdaşlar size cvp verebilir..
  • Easytronic fiyatları pazarlikla 42-43 arasında değişiyor. O fiyata easytronic varsa mükemmel bir fiyat bence.
  • Selamlar... aracımı teslim almaya şurda 7-8 günüm kaldı. sabırsızk-lıkla bekliyorum. arkadaşlar soğutmalı torpido özelliği varmı araçlarınızda? varsa çalışma sistemi nasıl acaba?
  • hocam hayırlı olsun aracınız,
    benimki de aynı renk ama,
    26000km oldu ve acayip kirli,
    fırsat olmuyor yıkatmaya ve içindeki ıbır-zıbırı toplamaya üşeniyorum,
    geçen yıl bu sıralar almıştım
    hayırlı olsun tekrar
  • iyi günler arkadaslar bende yıl sonu kampanyasından yararlandım. astra classic 1.3 cdtı siyah manuel aldım. pazarlık yapmaya calıstım fakat cok birsey inmedi. 40300 tl ye aldım .yılbasından sonra elimizde olacak.mutsan bayi sadece cartel koruma hediye etti. aklımda olursa teslim alırken orjinal paspasını isteyeceğim. arabayı teslim alırken kontrol etmem gereken veya yapmam gereken birsey varsa söyleyin arkadaslar.

arkadasın biri bircok hediye almış.masallah nasıl pazarlık yapmıssa helal olsun. boya korumasından motor korumsına herseyi hediye yaptırtmış.bi an üzüldüm ben niye yaptıramadım diye.neyse herkes saglıgıyla kullansın.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.