Şimdi Ara

Sıfır Astra H aldım 2 dakika sürdüm yolda kaldım (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
6.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bizim bayii aracılığıyla fabrikaya ilettiğimiz, ilk bakımın ücretsiz olması yönünde bir talebimiz vardı. Bu başlıkta yazdığım yazının bir benzeri Hürriyet Ankara'da çıktı. Bunun üzerine bayiinin müşteri hizmetleri bizi aradı. "Gazetelere yazı yazmışsınız bu yüzden bu talebi artık kabul etmeyeceklerdir" dediler. Neyse zaten dilencilik gibi oldu biraz içim sıkılmıştı, şimdi reddedilince daha kötü oldu tabi. Daha sonra bayii de gazeteye kendi yazısını yollamış. Yazıların linklerini vereyim: Benimkini okumanıza pek gerek yok nerdeyse aynı ama merak edenler bayiininkini okuyabilir.
    Ben:http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=11807610&indx=hur
    Bayii:http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=11831791&yazarid=42&tarih=2009-06-10

Daha sonra opel le ilgili bir yer aradı tam bilmiyorum, genel anlamda memnuniyetimizi sordu, biz de anlattık. Biraz ilgi arttı hoşuma gitti ama sonra bir daha ses soluk çıkmadı. Sadece şundan memnun değiliz falan dedik öyle kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi launch -- 17 Haziran 2009; 0:59:01 >

• arkadaşım sorununu halledebildiler mi?
    ya da sana ne gibi çözüm yolu falan sundular?
  • bu arkadaşın arabasına noldu, hala merak ederim.
    ne gibi çözüm sundular acaba...
  • 2. Sayfayı okuyamadım ama sizin için üzücü bir durum ama malesef her 1.000 araçtan 5 yada 10 tanesi arızalı çıkar ve de bu size denk gelmiş malesef. Araba ilk arızasında yenisi ile değiştirilmez malesef. Benim de aracımı aldım 3.600 km de akü sorunu yüzünden iki kere yolda kaldım. Yol yardımı ile yoluma devam ettim. Sonra aküyü komple değiştirdiler ve bir daha da böyle bir arıza yaşamadım.
    Bu sorun senin sorunun yada diğer her hangi bir sorun ABD kaynaklı haberlere de bakarsınız atyorum işte X markası Şu model araçlarının tamamını servise geri çağırdı ve X parçasını değiştirdi diye mutlaka duyarsınız. Fan motoru arızalandı diye hiç bir aracı değiştirmezler geri almazlar. Bu sadece bizde değiş tüm dünyada böyledir. Aynı arızayı üst üste 3 veya farklı bir arızayı 4 kere yaparsa o zaman değişim, para iadesi, değer kaybı iadesi gibi seçenekler önümüze sunulur. Tüketici hakem heyetleri sanırım 1.000 TL altına bakıyorlar üst kısımlar için mahmeye dava açman gerekiyor.

Servisten arıza hakkında rapor iste. Mümkünse Sıfır ücretli de olsa fatura kesiyorlar. Faturada ayrıntılı yazdırt. Ne değişimi yapıldıysa ne şikayetinin olduğu servis forumu var onun bir kopyasını kaşeletip servis müdürüne imzalat. Elinde belge olarak dursun. Sonra elinde belge olarak bulunur.

• ne olursa olsun tamir edilmiş ürün sıfır fiyatına alınmamalı. zaten temiz kullanılmış 2. elle bu aracın arasındaki fark bu. bir şey ellendikten sonra tekrar arıza çıkarma riski çok yükseliyor.
    ben de cep telefonunu iade etmiştim bankaya dilekçe verip. kredi kartıyla aldığım için hiç avukata falan ihtiyacım olmamıştı. keşke arabayı kredi kartıyla alabilseniz, alışveriş kaskosu gibi bir şey var.

ne oldu acaba sonuç ben de merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.