Bildirim
Sıfır AVENSIS teslim alırken nelere dikkat etmeliyim?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hayırlı olsun...Bende düşünüyorum.. Aralık ayında tamamı nakit 64.000 Liraya fiyat aldım....Bekleyip 2014 alacağım deyince epeyce zam gelecek dediler...Şimdilik bekliyorum.Birinci adayım Avensis extra .Benzinli SUPERB - PASSAT - VE 2. el Mercedes C - 180 arasında gidip geliyorum....Kısmet bakalım..Bunların benzin tüketimi 100 Km de şehir içi 10 - 11 Lt arası...Şehir dışı ise 6,5 - 7,5 Lt...Çok ayrıntılı inceliyorum.. Ben alacak olsam boya kontrolü yaparım...Serviste avuç içi kadar boya ölçüm aleti var...İsteyin getiriyorlar...Teslim alınca ayrıntıları paylaşın okuyalım....İyi günlerde kullanın....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 1 Ocak 2014; 17:42:40 >
-
Aldığınız bayiideki boya ölçüm cihazıyla baktırabilirsiniz.
Bu arada 2012 makyajlı kasa avensis elegant extra var. 3500km . Hata boya çizik yok. ilgilenirseniz özel mesaj yolu ile irtibata geçebiliriz.
Saygılar -
bu aracın en iyi tarafı lpg ile sorunsuz çalışması,motor uygun. -
En başta yazısı ola Dursun arkadaş 15 gün geçti, arabanı teslim almadınmı ? Bir kaç cümle yaz okuyalım....
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X