Şimdi Ara

Sıfır B sınıfı tavsiye. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maşallah hocam bayağı sabırlıymışsınız.Ben daha ilk sürüş deneyimimde accent era gibi tehlikeli bir araçla tek şeritli , asfaltı yamuk yumuk , bozuk olan yolda 190 yapmıştım.

Clio 4 ' lere bakın isterseniz. @portative
  • quote:

Orijinalden alıntı: portative

quote:

Orijinalden alıntı: _MaxPayne_

Ben aralık 2012'de 1.2 Fabia Optimal'i 29.300'e almıştım. Şimdi 34.350'ye veriyorlar.
    Edit : @portative

Yil ortasina geldik. Peki ben 2014 model arac almak istesem en erken ne zaman hangi ay alabilirim?

2014 model aracı 2014 şubatından önce almanız zor nerdeyse. o yüzden 2013 alacaksınız büyük ihtimalle.

güvenlik konusundaki hassasiyet nedeniyle aveo yu tek geçerim. benzinli demişsiniz ancak o bütçeye aveonun hem 1.3 (1248cc) dizelini de alabilirsiniz ve az yakar. albenisine gelince özellikle önden çok çık arkadan standart bir araç olmakla birlikte zevkler tartışılmaz.

• 30 bini geçmeden nasıl 0 araba almak istiyorsunuzki ? b sınıfı arabaların çoğunun liste fiyatı 30-35 bin aralıgında. benim tavsiyem biraz kasıp i 20 1.2 sense almanız yönünde. sesnse paketi baya doludur.

abs
    klima
    4cam otomatik
    hız sabitleyici
    yağmur far ve park sensörü
    blutut
    4 yada 6 hava yastıgı vs
  • Colt yada Fabia güzel alternatifler. Fiyatı yüzünden Jazz'ı tavsiye edemiyorum; değilse favori Jazz'dır.
  • 2014 Mart'dan önce 2014 modeller gelmez herhalde.
    @portative

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 28 Haziran 2013; 14:55:20 >
  • portative P kullanıcısına yanıt
     Sıfır B sınıfı tavsiye.

yeni Clio 0.9 tce motor tavsiye ederim, clio 4 dış görünüş olarak saydığınız araçların çok önünde hatta görünüş olarak biçok C sınıfının da önünde ve güvenlik donanımı standart
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

Sıfır B sınıfı tavsiye.

yeni Clio 0.9 tce motor tavsiye ederim, clio 4 dış görünüş olarak saydığınız araçların çok önünde hatta görünüş olarak biçok C sınıfının da önünde ve güvenlik donanımı standart

bu arada clio kırmızı da pek güzelmiş yahu :)

0,9 motor demişsiniz ama ben en düşük 1,2 gördüm.

link verir misiniz?

http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/ozellikler?undefined&campaign=130613-03-sabit-faiz-oranli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portative -- 28 Haziran 2013; 15:28:52 >

• Suzuki Swift - Nissan Micra
  • Renault'un sitesinde Clio'nun teknik özelliklerine bakarsanız görebilirsiniz 0.9 TCe motoru.

• quote:

Orijinalden alıntı: portative

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

bu arada clio kırmızı da pek güzelmiş yahu :)

0,9 motor demişsiniz ama ben en düşük 1,2 gördüm.

link verir misiniz?

http://www.renault.com.tr/araba/binek/yeni-clio/ozellikler?undefined&campaign=130613-03-sabit-faiz-oranli

Alıntıları Göster
    90 BG turbo yazan 0,9 litre benzinli turbolu olan motor.

• Evet 0.9 olarak yazmıyomuş sitede Turbo 90 bg olarak geçiyormuş
    @portative

• portative P kullanıcısına yanıt
    dostum turbo 90 beygir dedikleri 0.9 motor. yeni teknoloji motor küçük ama tork yüksek olduğu için ivmelenme yokuşta yığılma gibi sorunları yok 1.2 den daha çok verim alırsınız. ilk 5 bin km de 8 litre yakar ondan sonra 5 litre yaktığı söyleniyo forumlarda

• Clio4'ün motor, donanım ve dış görünüş güzel ama iç mekan kalitesi oldukça kötü. Kullanılan plastikler beş para etmez. Bu canını sıkmıyorsa clio 4 alınıp binilir.
  • Yazdiginiz aracalar tam sizin istediginiz gibi ama o araclar az yakmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

30 bini geçmeden nasıl 0 araba almak istiyorsunuzki ? b sınıfı arabaların çoğunun liste fiyatı 30-35 bin aralıgında. benim tavsiyem biraz kasıp i 20 1.2 sense almanız yönünde. sesnse paketi baya doludur.

abs
    klima
    4cam otomatik
    hız sabitleyici
    yağmur far ve park sensörü
    blutut
    4 yada 6 hava yastıgı vs

sense paketinde artık standart navigasyon da koyuyorlar. çok da hoş görünüyor.

• Renault Clio 1.2 Joy önerdiğiniz arabalar içerisinde tip ve özellik açısından bana en uygunu gibi duruyor şimdilik.

hız sabitleyicisi de ekstrası.

Üstelik fiyatı da 30000 tl.
  • çok araştırdıkça kafan daha çok karışır.

sen düşündüklerinden şaşma

yok şu güvenlik paketi yok şu konfor eklentisi 40 bine ulaşırsın.

hiçbiri hiçbir zaman hiçbir işine yaramayacak.

1.2 corsa sahibiyim,bende 100 ü geçmem.

şu an araba alacak olsam bulabilirsem 1.0 yaris alırım gözüm kapalı.

gider alırım nokta...
  • Fiesta derim ben
  • güvenlik önemliyse aveo baktınız mı i20 ve ibiza olabilir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.