Sıfır kutusunda sim dahi takılmamış 1 adet Benq E72 Cep Telefonu!
Ürün FATURA lı ve 24 Ay Garantilidir. KAYITLI dır ve Distribütör ürünüdür. Siemens e bakan tüm servislerden hizmet alabilirsiniz. Fakat Siemens cihazlarına artık sadece Teleservice bakıyor. Başarı/KVK ve GENPA ile anlaşmaları bitmiş.
Aynı cihazdan bende kullanıyorum mükemmel bir cihaz ve çok memnunum. GÖREN MUTLAKA DOKUNMAK İSTİYOR!! Resimler kendi cihazıma aittir. Sizin alacağınız kutusu açılmamış cihazdır.
Ürün paketb içeriği, 150 MB Turkcell İnternet Paketi, 1 GB Hafıza Kartı, Stereo Kulaklık, Şarj cihazı, Data Kablosu, Pil, Hediye 1.Kalite bir kılıf, CD, Kullanım Kılavuzu, Fatura dır.
Ürün nakit fiyatı 450 YTL Takas Fiyatı 500 YTL dir.
ANKARA DIŞINDAN TAKASLA ALICI OLURSA İLK OLARAK CİHAZINI BEN ALIRIM. ELİME GEÇTİĞİ GÜN SORUN YOKSA AYNI GÜN KARGOLARIM. KARŞILIKLI KARGO OLAYINA KESİNLİKLE GİRMİYORUM. LÜTFEN BU DEĞİŞMEZ ŞARTIMI KABUL ETMEYEN TEKLİFTE BİLE BULUNMASIN. FAKAT GÖNDERECEĞİM ÜRÜN ALICININ ELİNE GEÇMEDEN VE ALICININ TAMAM ONAYI OLMADAN, CİHAZINI KULLANMAM YA DA SATIŞA KOYMAM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.
Özellikler;
- Windows Mobile 6.0 İşletim Sistemi - 128 MB Flash Rom Bellek - 64 Kanal Ses Destekli Mükemmel Ses Çıkışına sahip hoparlörler - Wi-Fi üzerinden Radyo Dinlenebilir, TV İzlenebilir (Radyo için özel bir yazılımı yüklü mükemmel kanallar istediğiniz tarz müzikler kesintisiz hazırda hemen dinlemeye başlayabilirsiniz) - Uzun pil ömrü - MMs, E-Mail POP3 - İnternet Explorer - Office 2007 Mobile - Windows Media Player 10 - Kablosuz İnternet Wi-Fi 802.11 b/g 54 MBPS - Mükemmel şık ve estetik tasarım - Muhteşem Grafikli Oyunlar - MAME Oyunları!! (Eski atari salonu oyunları) - Bluetooth 2.0 A2DP! - GPRS - 2 MP Kamera - 320x240 Pixel Cam gibi TFT Ekran! - MP3/AAC/AAC+/WAV/WMA player - MPEG4/WMV/3GP player - Java MIDP 2.0 - Tek Tuşla yüksek kalitede MP3 Ses Kaydı! - Micro SD Hafıza Kartı Yuvası