Bildirim
Sıfır Bir - Bir Zamanlar Adana'da | BluTv (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
-
4 guzeldi, 5 dede aksiyon bolca askiyon var sanirim ama konu bulmakta zorlanabilirler gibime geliyor, bikac bolum sonra Mahallenin Muhtarlari na baglamasindan korkuyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Lionel Fusco
Kötü değil, hatta oynayanlar iyi de oynamış. Ama konu çok klişe, TV'de gördüğümüz aşiret dizilerinin Adana versiyonu olmuş...
Adana zaten böyle bir yer. -
Onlar sana bulaşıyor zaten -
-
Geçenlerde youtube'da rastgele takılırken denk geldim bu diziye.
Ne diye merak ettim izledim resmen müptelası oldum dizinin.
Buram buram kalite kokuyor dizi. -
Çöp. -
-
Yeni sezon tiyzırı yayınlandı, fragman 20 kasımda, 1 aralıkta da yeni bölüm çıkıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=0pyqUqzHQg4&feature=share -
1.sezonu bir şekilde izledim. Ama bana hitap eden bir dizi olmadığı için 2.sezonu izlemem. Sevenleri tarafından izlenilir tabi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Spora gitmeden önce izliyordum bir zamanlar. Kaldığım yerden devam edeyim. -
-
Tesadüfen keşfedip bi oturuşta 4 bölüm izlemiştim youtube'da. Bırakamadım devam ettim 2.sezonda çıkmış dün izledim. Gerçekten bi internet dizisine göre çok kaliteli ve başarılı.Umarım uzun soluklu olur. -
-
Adana adana madana Merkez patlıyor herkes çatliyor herkeş felan filan hesabı bu dizide aynen böyle bişet gibi görünüyor -
Merak ettim bir bakmak lazım. -
2 sezon 5 bölüm fragmanı yayınlandı onda da sezon finani diyor ulan olacak işmi şimdi bu, -
Beyler yeni sezon ne zaman? 1 haziran filan diyorlar çok geç
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X