Yurtdışından uygun fiyata aldığım için fiyatlar böyle uygun, saatlerin hepsi orjinal ve Türkiye' de garantileri yok. Fiyatların hepsine 50TL eklesem hem birsürü müşteri çıkar hem de kimse orjinal mi diye sormaz eminim
Bu arada 1 adet Casio PRG-110-1VDR ve 1 adet de Citizen BJ7010-17W ekledim.
bu saatlerden alan bir arkadas seiko satan bir yere goturup arka kapagını actırmak suretiyle içindeki saat mekanizmasına baktırabilirmi dış kasadan anlamaz onlarda iç mekanizmadan belli eder kutulu modeller bir yere kadarda kutusuz poset icinde sokulu saatleri alırken 5 kere dusunun derim neden?
5 kıtada çok fazla ulke gezdim pek çok alışveriş merkezi casio nun 290 tl oldugu yerde seikoyu 100 tl ye gormedim zaten protrek ler fiyatıylada karsılastıgım fiyatlardadır ama demedi demeyin ibrahimler biri baktırsın saatine yazsın buraya sağlıcakla
seiko arctura var mı elinizde ? pm yada cevap yazarsanız sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: CMteria
bu saatlerden alan bir arkadas seiko satan bir yere goturup arka kapagını actırmak suretiyle içindeki saat mekanizmasına baktırabilirmi dış kasadan anlamaz onlarda iç mekanizmadan belli eder kutulu modeller bir yere kadarda kutusuz poset icinde sokulu saatleri alırken 5 kere dusunun derim neden?
5 kıtada çok fazla ulke gezdim pek çok alışveriş merkezi casio nun 290 tl oldugu yerde seikoyu 100 tl ye gormedim zaten protrek ler fiyatıylada karsılastıgım fiyatlardadır ama demedi demeyin ibrahimler biri baktırsın saatine yazsın buraya sağlıcakla
Hocam öncelikle bu yazdıklarınız bana "çamur at izi kalsın" niyetiyle yazılmış gibi geliyor. Benim sattığım saatlerin fiyatlarını bir alışveriş merkezindeki fiyatlarla karşılaştıracaktıysanız 5 ayrı kıtada bunu yapmış olmaya gerek yoktu, size mesajın sonunda 2 tane örnek vereceğim, sahte olma ihtimali olmayan 2 Casio saatin, alışveriş merkezlerinde de bulunan bilinen bir saatçideki fiyatlar. Aradaki fiyat farkının ne seviyede olabiliceğini siz de görün. Yine sizin bu düz mantığınızla ABD' de 35.000$' a satılan (Yani yaklaşık 50.000TL) Hyundai Genesis Türkiye' de 200.000TL' nin üzerinde bir fiyatla satılıyor, bu durumda ABD' den 4' te 1' i fiyata aynı aracı alanların da acilen sanayiye gidip araçlarını kontrol ettirmeleri gerekiyor. Bir başka konu ise, sahibinden .com hesabım yaklaşık 10 yıllık, buradaki hesabım da yine eski sayılır, buradan bunca kişiye saat satmışım bu zamana kadar, 1 kişi bile adım soyadım, adresim ve telefonum açık açık yazdığı ve değişmediği halde geri dönüp de "bana sahte saat sattın" demedi, sahte ürün satacak birisinin böyle saçma birşey yapacağını da sanmıyorum, bir başka konu da, buna kimse tabi ki inanmak zorunda değil ama, yalan dolan ve ufak da olsa sahtekarlık ve haramla işim olmaz. Burada yazdıklarınızın çamur atmak olmaması için yazmadan önce daha çok araştırmanızı tavsiye ediyorum.