Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SIFIR CORSAIR MP600 PRO XT 2TB / SAMSUNG 990 PRO 2TB / CRUCIAL P3 PLUS 1TB/2TB
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Corsair ve crucial ssdler tarafimdan alınmıştır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hızlı iletişim için aradım ancak tel cevap vermedi! CORSAIR MP600 PRO XT 2TB
FİYAT: 4.250 TL veya SAMSUNG 990 PRO 2TB
FİYAT: 4.250 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 15 Ocak 2024; 13:5:34 > -
Reis bende 990 pro 2tb var 5.699 lira sıfır hiç anakarta takılmamış almak istersen buyur benden al özelden iletişime geçebilirsin kgf tam 4.300e 2tb kimse vermez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung için 2tb 4.200e kimse vermez
Moruk babandır, ağır konuşacam şimdi ama senin gibi trollere değmez, olum görmüyormusun? gerçekten ma**mısın? güvenlik bantı üzerinde, bi bitmediniz, heryerde varsınız bıktım ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CESAJANS -- 17 Ocak 2024; 16:53:47 > -
Ağır konuşsan ne olacak lan dürrük banane aldıysan 4.200e sifir almis bide foto atiyor dingil seni
Sen ilk bi yazmayı ögren üserinde değil o üzerinde
la bebe, bak iyi dinle, sen gibileri güdmekten gına geldi bana, klavye zırtapozu seni, işsiz güçsüz ergen z-tomruğu, gerçi girsin çıksın sana "Sirkeci Garı", biliyorum da, anca buralarda sosyal medyada , yapamayacaklarınızla millete sallarsınız, neden gidip sivilcelerinle oynamazsınız da, bu tür ortamlarda gelip büyüklerinize sataşırsınız bilmem ki? boş-beleş trolümsü seni.. günde kaç tanenizi sıfırlayabilirim ki?
-
Z tomruğu gelir senin üzerinde tepinir kafasini yardimin moruğu seni laflarina dikkat et
Allahın beyinsizi seni
Zırtapozda babandır
Samsung 990 pro 2tb elenizde mevcut mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X