Şimdi Ara

sıfır ekran kartım yandı (rtx 3060) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
5.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke riser kullanmasaydın kartın yanmazdı

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt
    Him valla fazla bilmiyorum hocam umarim sorununuz en kisa zamanda ugrastirmadan cozulur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yurt dışı kart alırken bir daha düşünün ! garanti durumu malum ucuz etin yahnisi misali

• abekaynana123 A kullanıcısına yanıt

Senin paran ucuz, adamların malı değil....

• Bu riser zırıltısı direkt anakarttaki yuvayı birebir ekran kartına bağlayan kablo değil mi, yoksa arada çip mip, devre kartı falan mı var ? Ekran kartının bağlantı bacaklarına büyüteçle bir baksaydınız, acaba pinlerden birinemi zarar verdi bu riser zımbırtısı. Öyle bişeyse kolayca hallolur diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun, şu zamanda çok üzüldüm sizin adınıza.
  • Riserinizin markası ismi nedir ?

Link atabilirmisiniz ?

bu arada geçmiş olsun.

• Master_Sergeant kullanıcısına yanıt

Hocam bacaklarında herhangi bir şey göremedim, zaten kartın altında ve üstünde plaka var, muhtemelen iç sistemde bir yerler yandı, kartı komple açmadan da göremiyorum, anlamadığım için bilgisayarcıya verdim haber bekliyorum,

• Hocam riser da marka basılmamış, ver0009s modeldi, aldığım yerde 60 tane değerlendirme vardı hepsi de 5 yıldızdı, belki bendeki fabrikasyon hatası, adamların günahını almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

Hocam riser da marka basılmamış, ver0009s modeldi, aldığım yerde 60 tane değerlendirme vardı hepsi de 5 yıldızdı, belki bendeki fabrikasyon hatası, adamların günahını almadım.

kaç liraya satın aldınız ?

• Konuyu açan üyenin bahsettiği ekran kartlarını kasaya dikey şekilde monte edilmesini sağlayan PCIe uzatma kablosu değil, mining sistemlerinde kullanılan anakarta PCIe 1X kartı ve USB kablosuyla veri akışını sağlayan, SATA güç- 6 pin çeviricisiyle de ekran kartına 75W veren, 40-50 TL'lik dandik parçadır.

Umarım sorun başka bir yerdedir, eğer kartta ise de tamir edilir... Ancak hem garantisiz ekran kartı alarak hem de çin malı çöp aparat kullanarak şansını biraz fazla zorlamışsın.

• 9k

• quote:

Orijinalden alıntı: wearesorryserver

9k

9000 TL ?

bu kablolar boşuna bu paralara satılmıyor. resmen cahillik. tekrar geçmiş olsun.

ASUS ROG STRIX PCIE 16X RİSER KABLO: Amazon.com.tr

Thermaltake PCI-e X16 Riser Kablo (AC-053-CN1OTN-C1): Amazon.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaLVaToRe_V -- 7 Mayıs 2021; 7:54:0 >

• şu konuya bakıp cidden sinirleniyor insan ama yaa 9000 tl ye ekran kartı alıyorsun kasana sığmıyor diye ucuz bir riser alıyorsun 300 tl verip idarelik güzel kasalar var niye almıyorsun neden böyle bir riske giriyorsun ne diyim arkadaş

para kolay kazanılmıyor ama zenginim ben diyorsanız sıkıntı yok

kart amazon.eu üzerinden alındıysa satıcıyla iletişim geç en azından geri göndersin onlar iade alırlar amazon.jp ise aradan 1 ay geçtiyse yapacak bir şey yok artık.

• Aerosol 34 kullanıcısına yanıt

Hocam kartı ben satın almadım, 5 Nisan da alındı ispanya üzerinden, 550 euro falan faturası vardı sanırsam, ben esnaftan 9k ya kapalı kutu aldım, dediğiniz gibi 300₺ lik bahsettiğiniz aparatı alacaktım normalde lakin o aparatı boyu 24 cm falan, bana en azından 50 cm lik uzatıcı lazım, o bahsettiğiniz şeylerin boyu en fazla 25 cm gördüm, o yüzden riser a yönlendim

bu arada gönderdiğim bilgisayarcı sağolsun açıp incelemiş, 2 entegre + 1 çip sorunlu dedi, 2 entegreyi sipariş etmiş, çipi tamir etmeye çalışcam dedi, çip tamir edilirse sorun çözülür gibi dedi, neden yandığını sorduğumda rise rmi psu mu dedim, psu kaynaklı olsaydı komple yakardı dedi, riser kaynaklı dedi muhtemelen umarım tamir edilir  

• Amazon ispanyaya gönder bozuk kart gönderdiniz de. Belki yer

• quote:

Orijinalden alıntı: EMRE_RUSLAN

Amazon ispanyaya gönder bozuk kart gönderdiniz de. Belki yer

ne kadar ahlaklı bir yaklaşım.

• Çok geçmiş olsun adınıza üzüldüm
    Keşke bir tanede kasa alsaydınız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EMRE_RUSLAN kullanıcısına yanıt

etik değil, zaten msi servisi aradığımda direk kart yurtdışı, galiba yaktım birkaç günlük kart, ücreti neyse verim bir şekilde tamiri olursa yapın dediydim gel gör ki yurtdışı ürüne hiçbir şekilde işlem yapmıyoruz dediler  

• wearesorryserver kullanıcısına yanıt

Microsoft hariç hiçbirfirma yurtdışı ürüne bakmiyor forumda devamlı söylüyoruz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.