Şimdi Ara

Sifir iphone 4s in ilk kullanimda sarjinin bos cikmasi normal midir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yeni bir iphone 4s aldim kutudan cikinca hic sarji yoktu. sizce bu normal mi? Cunku az da olsa olmasi gerektigini saniyorum (iphone 4 un icinde ilk actigimda sarj vardi.) Suan eski iphone 4 e gore (ayni surum yuklu) 4s in sarji 2 kata yakin daha hizli bitiyor. Bu durum canimi cok sikiyor. Sorunun batarya kaynakli mi, telefon kaynakli mi yoksa yazilim kaynakli mi oldugunu cozebilmis degilim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senaykou -- 18 Haziran 2012; 13:19:53 >

• Bana da 4 te aynısı olmuştu.Hiç şarjı yoktu.Bu fabrika çıkışı kaynaklı dostum aslen her sıfır cihazda az bişey bulunur ama bazıları tamamen boş çıkıyor.Sorun edecek bi durum değil yani.+s şarj hızına gelince zamanla oturacaktır.Başlarda bende de hızla biten şarj şimdi stabil durumda.Tabi bu kullanımına da bağlı
  • Benim 4s'te %40 şarj vardı. Belkide bekleme süresi kaynaklı pil tüketiyordur telefon. Mesela benim telefon aldığımda 3 haftalıktı. Üretim kontrolünde nisanın son haftası üretim gösteriyordu. Ben de mayıs 20'si gibi aldım ürünü. O yüzden belki içindeki şarj bitmemiş olabilir.
  • Bilgiler icin tesekkurler arkadaslar, 4 e gore iki kat hizli bitiyor sarji, umarim zamanla iyilesme olur bataryada..
  • quote:

Orijinalden alıntı: senaykou

Bilgiler icin tesekkurler arkadaslar, 4 e gore iki kat hizli bitiyor sarji, umarim zamanla iyilesme olur bataryada..

Sürüm kaç ki
  • Normaldir... Bazıları dolu çıkarken bazıları boş çıkabiliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

quote:

Orijinalden alıntı: senaykou

Bilgiler icin tesekkurler arkadaslar, 4 e gore iki kat hizli bitiyor sarji, umarim zamanla iyilesme olur bataryada..

Sürüm kaç ki

5.0.1 kullaniyorum ama iphone 4 de 5.0.1 surumu yuklu.. iphone 4s e 5.1.1 yuklesem faydasi olur mu acaba? 4s e 4 deki yedegimi kurmustum. Bu durum sarj uzerinde etkili olabilir mi? Temiz bir restore fark ettirir mi acaba?... yorumlar icin tesekkurler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk kullanımda ben de tedirgin olmuştum fakat araştırınca boş batarya olayının bana özel olmadığını görmüştüm. Yani anlayacağın o ki, bu konuda herhangi bir standart yok. Gayet normal bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim 4s te oyleydi dostum. Rahat ol. Batarya suresinin 4 e gore cabuk bitmesi normal. İslemci hizindan dolayi kaynaklaniyor. Ekran isigini aza indir ve 3g yi ihtiyac disinda aktif etme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.