bundan 5 ay önce şirketin verdiği sıfır kapalı kutu iphone 8 plus a (sıfırı 4800 iken) 4200 TL istediğimde burun kıvıran, 3500 vereyim diye mesaj atanlar 50 TL nin hesabını yapanlar şimdi alsın bakalım 5900 den elimi öpene 5500 e bırakırım artık
ne boş insanlar var bu forumda . adam mal varlığını imzaya yazmış . mausu bile yazmış
Burası donanım forumu tabi yazacak adam. Ben bakacağım adam bunu bunu kullanıyor. Eğer onun kullandığı üründen almak istiyorsam adama soracağım..
ne boş insanlar var bu forumda . adam mal varlığını imzaya yazmış . mausu bile yazmış
quote:
Orijinalden alıntı: realitych
konu dışında dolaştığına göre sende boşsun demekki mouse yazmayı öğrende öyle gel bari
quote:
Burası donanım forumu tabi yazacak adam. Ben bakacağım adam bunu bunu kullanıyor. Eğer onun kullandığı üründen almak istiyorsam adama soracağım..
ayfon veren bi şirketimiz de yokki
Hocam ne iş yapıyorsun kac mayış aliyorsun niye iphone verdiler
Seni gayet iyi anliyorum sifiri en ucuz 200tl olan utuyu yine sifir şekilde 150ye koydum gelen teklifleri gormen lazim
geçen hafta 852 liraya almıştım
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Hocam ne iş yapıyorsun kac mayış aliyorsun niye iphone verdiler
Seni gayet iyi anliyorum sifiri en ucuz 200tl olan utuyu yine sifir şekilde 150ye koydum gelen teklifleri gormen lazim
100 lira vereyim ütüye
şirket bilgisi paylaşmam uygun olmaz ama bilgi teknolojilerinde çalışıyorum.
esnke yan hak uygulaması var, bazı yan haklarından vazgeçip, bir bütçe oluturuyorsun. oluşan bütçenlede başka yan haklar satın alabiliyorsun. o şekilde aldım bende paray çevirmek istedim, nakit lazımdı teklifler çok bomba olunca kendim kullanmaya kara verdim iyiki de vermişim. full detay PUBG mobil çok iyi gidiyor :)
quote:
Orijinalden alıntı: CeyKalDa
geçen hafta 852 liraya almıştım
bu nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: levent_yavuz
100 lira vereyim ütüye
şirket bilgisi paylaşmam uygun olmaz ama bilgi teknolojilerinde çalışıyorum.
esnke yan hak uygulaması var, bazı yan haklarından vazgeçip, bir bütçe oluturuyorsun. oluşan bütçenlede başka yan haklar satın alabiliyorsun. o şekilde aldım bende paray çevirmek istedim, nakit lazımdı teklifler çok bomba olunca kendim kullanmaya kara verdim iyiki de vermişim. full detay PUBG mobil çok iyi gidiyor :)
Alıntıları Göster
Hmm bence satip dolar alman daha iyi olurdu hocam 2 3 aya yenisi çıkacak
Yine de ölü fiyatına vermekten iyidir cogu kez satacagima satmiyorum daha iyi oluyor
quote:
mouse, klavye yazılır eyvallah ama powerbank yazmak nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: Meticulous
mouse, klavye yazılır eyvallah ama powerbank yazmak nedir?
Alıntıları Göster
araba ve bisiklet de normal diyorsun yani
quote:
Orijinalden alıntı: hamza5806
Hmm bence satip dolar alman daha iyi olurdu hocam 2 3 aya yenisi çıkacak
Yine de ölü fiyatına vermekten iyidir cogu kez satacagima satmiyorum daha iyi oluyor
Alıntıları Göster
2 sene sonra en son çıkan modelini alırım şirketten yine :) kullanıp keyfine varıyorum valla
quote:
Orijinalden alıntı: levent_yavuz
araba ve bisiklet de normal diyorsun yani
Alıntıları Göster
forumda otomobil genel ve bisiklet alt forumları var. o yüzden bi şey diyemem onlara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme