XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB (1024GB)
- 7400MB/s Okuma, 5500MB/s Yazma
- 1GB DRAM
- Minimum yazma garantisi: 740 TBW
- AES 256-bit donanımsal şifreleme sistemi
Kapalı kutu (kutu üzerindeki güvenlik bantları açılmamıştır.) Alıcı isterse, ödeme sonrasında görüntülü arama ile alıcının gözü önünde kutuyu açıp PC'ye takarak arızalı olup olmadığını test edebiliriz. Olur da arızalı çıkarsa SSD'yi servise gönderirim ve alıcıya parasını iade ederim.
Fiyat: 2590 TL
(incehesap.com'dan alınmıştır, fatura tarihi: 08/06/2024) Fatura, alıcıya gönderilecektir.
Not: Servis belgesinde "garanti geçerlilik tarihi: 05/04/2026" şeklinde hatalı yazılmış; fatura tarihine göre 08/06/2026'ya kadar garantilidir.
*
Neden sattığımı merak edenler için açıklama:
Yeni PC kurmak üzere geçen ay donanımları almaya başladım. Tüm donanımlar gelince montajı yaptım ama windows kuramadım, çünkü SSD arızalı çıktı. 14 günlük iade/değişim süreci geçtiği için incehesap ürünü distribütöre göndereceğini belirtti. Ben de bu süreci bilgisayarsız şekilde beklemek istemediğim için derhal yeni SSD satın aldım ve arızalı SSD'yi incehesap'a gönderdim. İncehesap arızalı ürünü distribütöre göndermiş ve distribütör(Endeks Bilişim) ürünü yenisi ile değiştirmiş (servis belgesi mevcut)
Servis sürecini beklemek istemediğim için derhal yeni bir SSD almış olmamdan ötürü, ihtiyaç fazlası durumuna düşen bu SSD'yi kutusunu bile açmadan satışa çıkardım.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.