Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Sıfır Kapalı Kutu MacBook Air M1 16 gb ram 256 gb ssd Satın Al 1 Temmuz 2023 15:45 1 1 Sıfır Kapalı Kutu MacBook Air M1 16 gb ram 256 gb ssd Trendyol Media Mark mağazasından 29.06.2023 tarihinde sipariş vermiştim, kartımın internet bankacılığı bölümünden taksitlendirme yaparım niyetiyle aldım, ancak kartım taksitlendirme vermediği için siparişi iptal edip başka bir kartımdan tekrar sipariş verdim aynı ürünü. Ancak 2 cihazda dün kargoya çıkmış. Niyetim ilk sipariş verdiğimi teslim almadan iade etmekti ancak Apple ürünlerine zam gelince 26000 tl ye aldığım ürün 30000 e çıktı en uygunu. İsteyen olursa aldığım fiyat olan 26000 e verebilirim. Benim de işime gelir nakite çevirmiş olurum kredi bakiyemi. Uzay grisi dengidir. Muhtemelen pazartesi ile çarşamba arası kargolar elime ulaşir. Antep içerisinde elden, diğer şehirlere eft sonrası kargolayabilirim. Kargo ücreti de 40 lira olarak yansır size.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 26000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Temmuz 2025 Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Çipli Switch Oled Samsung S21 Yurt İçi [SATILDI] Kullanılmamış Apple Magic Keyboard [SATILDI] Ryzen 9 7900x