Şimdi Ara

Sıfır km bmw 1 serisi için kapora verdim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
4.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • o bir bmw değil clio konforu ile karşılaştırmak zorunda kaldığında anlayacaksın

• wehrmacht kullanıcısına yanıt
    Sorun değil , 2013 senesinden beri 5 milyonluk araba / dükkan vs yatırımı yaptık hiç birisi kendi paramız değildi hep krediyle vs . Bu arabanın da çoğu kredi , şimdi clio alıp 3 sene sonra “gerçek bir bmw” almak istediğimde üzerine 400 bin eklemem gerekecek ama bunun üzerine 200 bin ekleyerek alırım. Sonuçta parayı çöpe atmıyoruz şayet piyasa düşse bile gerçek bir bmw için üzerine 150 bin eklemem yeterli olacak . Şunu unutmayalım arkadaşlar piyasa şuan bu arabanın ölüsü 350 bin yarın beğenmezsem o paraya satar değiştiririm. Ben geçen sene 500 bin liraya aldığım ayda 20 lira para kazanan pastaneyi geçen ay 100 bin liraya satana kadar neler çektim. Ama geçen sene 500 bine araba alsaydım piyasa düşse bile elimde ölüsü 450 bin lira edecek araba olacaktı . Yani arabaya verilen parayı çöpe atmıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: awp92

Hayalet ekran olmayabilir , ama benm ilanı kaldırmadan önce son bir ss aldım hayalet yazıyor başlığında ve kadran bu şekilde

Yazdığım gibi işte? Koyu renk ve mat cam var, daha önceki 3 serilerinde kullanıldı ve hayalet ekran diye adlandırılıyor. Aslında executive ekranı hayalettir. 

Aynı ekran benim son makyajlı 118i ile neredeyse aynı tasarım. Yarım yada benzetme gibi bir tasarım olsa da, normal kadrandan çok daha iyi ve güzel durduğu kesin/net.

Bu da benim araçtaki hayalet denilen gösterge. Bahsederken normal kadranlardan ayırmak ve karşıdakine anlatabilmek için bende hayalet ekran diyorum.

Sıfır km bmw 1 serisi için kapora verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• guzel bir tercih olmus, hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 5 Ocak 2021; 14:33:1 >
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    Bugün sanırım fiyat güncellemesi gelmiş 417.700 olmuş internet liste fiyatı
  • quote:

Bugün sanırım fiyat güncellemesi gelmiş 417.700 olmuş internet liste fiyatı
    Gördüğünüz 2021 model yılı için belirlenen fiyat. 2020 model yılı fiyatlar yukarıdaki yere tıklayınca geliyor. Ama bu yıl için 2020 model benzinli gelmeyecek mevcut 2020 dizelleri bitirmeye çalışacaklar.

2021 model 118i için 16.000TL kadar zam gözüküyor ama 2021 modeller şubat sonu gibi gelir ve o zamana kadar değişiklik olabilir.

BMW’ni bul uygulamasındaki(2020 model bunlar) de fiyatlarda bir değişim mevcut değil. Bu uygulamdaki fiyatlara ek %5~6 indirim sanıyorum hala devam ediyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Evet bu kadran ve Live Cockpit executive paket ile geliyor, araç Plus paket(cam tavan, hafızalı koltuk, elektrikli bagaj) olmaz ise executive alınamıyor(diye biliyorum ve hiç görmedim).

Yani mevcut gelenler ve satılanlara bakarsak, bu ekran varsa sunroof mutlaka vardır.

• Bir F40 kullanıcısı olarak gayet memnun kalacağınızı düşünüyorum . Tipi fotoğraftakilerden daha etkileyici , çin işi olmuş gören bakıyor beğenmesi beğenmemesi ayrı tabi :) Eski kasasından gözle görünür geniş , önü çok daha çirkin , arkası ve içi daha güzel , kalitesi aynı bir araç . Hayırlı olsun kazasız belasız binin

• Şubatta bunun 2021i ile a serisinin 2021i arasında niyeti bozabilirim ama ne dersiniz?

• Keşke bmw den de fiyat alsaydınız.Liste fiyatının üstüne çok ciddi indirimler yapıyorlar yüzde 5-6 civarı belki 2020 modeller artık 1 yaşında olduğu için daha da esneyebilirlerdi.

• blacklotus01 B kullanıcısına yanıt
    3-4 bayiyi aradım kimisinde dizeli vardı kimisinde yoktu . Sadece birisinde sunroff lu modeli vardı o da son 437 dedi
  • Kaporta ekspertizi maksimum 150 tl, aracı aldığınız gün kesinlikle kaporta ekspertizi yaptırın. Tescil (bayiden alımda teslim) günü olması önemli, olası bir sorunda hak ararken daha sağlam delil olur.

Plakalı sıfır satanların çoğusu bayinin kotasını doldurma, elinde kalanı satma durumunda alınan, kısa sürede değeri artacak ya da filo şeklinde topluca ucuza alınan araçlar ama yine de tedbir almakta yarar var. Nakliye hasarlı, dolu görmüş vb. araçları da dürüst bayiler nispeten uyguna veriyor, şahıs ya da esnafta alıp kusursuz diye satabiliyor.

• Evet arkadaşlar bugün teslim aldım aracı yorumlarınız için teşekkürler hayırlısı olsun
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.

• Ne kadar rasyonel bir yaklaşım, passatı bakıp 1 serisi almak. Bir de piyasayı yükselten çakallara para kaptırmak.
    Borusandan gidip fiyat aldin mi? Bayi liste fiyatı var bir de sıcak satis fiyati var.
    Madem BMW alacağım, sahsen iyi bir bayiden alirim, ilk araç teslimat keyfi ilk sahibi olmak keyfi bambaşka, kapısı aynasi tamponu tasima esnasında sürülmüş tekrar boyanmış bilmem ne olmuş derdi tasası yok.

İhtiyaçlara göre araba almak lazım, cebindeki son kurusa kadar araba almanın anlami var mi ?

2020 araclar zaten suanda spot mal, 2021 olmasi için 2021 üretimi olmasi lazim. En basitinden camlarında yazar. Ha tabi bu camin uretim tarihi. Tedarik zinciri uretim sınırlaması olduğu için covid nedeniyle 2021 model de de 2020 model cam gelebilir şuan .

Ben sadece bilgi olsun diye ekledim. Hayırlı olsun ama ben prensip olarak araci sokmazdim ilk ruhsat tescili benim için 0km araçta önemli.

8 numaralı alan.
    Sıfır km bmw 1 serisi için kapora verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 9 Ocak 2021; 2:47:37 >

• quote:

Evet arkadaşlar bugün teslim aldım aracı yorumlarınız için teşekkürler hayırlısı olsun
    Güle güle kullan hocam çok güzel bir araç aldın. Forumun lanetiyle ilgili bir önyargın yoksa iç dış bir kaç fotoğraf paylaşırsan güzel olur :)

• Abicim arabayı ihtiyacım için değil kişisel zevkim için alıyorum hoşuma gitseydi insignia da alırdım passat da alırdım evin 3. Arabası oluyor ihtiyaçdan değil yani zevkten alınan bir araç bu . Benim icin camında 2021 yazmış 2020 yazmış, ruhsatta ilk sahibi benim veya başkası bir önemi yok bu fark içinde 30-40 bin lira vermem ki. Aracı aldığım insanlarda öyle piyasa yükseltme vs peşinde olan insanlar değildi , hatta adamların parasını vermeden adamlar arabayı üstümüze verdi yaşlı bi adamdı itip arabaya binsek gidiyorduk. bayi de de baktım arada 30-40 lira oynuyordu pazarlık dahil, sırf ruhsatında ilk sahibi olucam diye 30/40 lira vermem. Para konusuna gelince kredi çekmemizin asıl sebebi tekel bayi de işletiyoruz yeni %17 zam geldi bi firma zamsız mal veriyordu nakiti onun için kullandık yani cebimizde ki son parayı bile vermiş olsak nakit akarımız var sıkıntı olmaz ki cebimizdeki son parayı vermedik
  • selamolsun1 S kullanıcısına yanıt
    En kısa zamanda ekliycem hocam . Nazar lanet kısmına gelince onu atlattık sanırım sağa sola attık resmini 2015 de sıfır aldığımız qashqai geri dönüş yolunda yolda kaldı çekiciye yükledik, ufak birşeyi var sanırım .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.