Şimdi Ara

Sıfır km yeni alınmış olan Megan 30 km'de turbo dağıttı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 06 Mart 2015 tarihinde İstinye’de bulunan Boğaziçi Renault bayisinden Renault Megane Touch Plus 1.5 DCI EDC model aracı teslim aldım. Teslim aldığım gün akşamında, 30 km kullanım sonrasında araç kontrolüm dışında yavaşlamaya başladı, takiben devir saati sıfır değer gösterdi ve araç durdu. Sıfır km olarak aldığım aracı 30 km’lik kısa kullanım süresi boyunca herhangi bir şekilde limit dışı kullanmadım. Girişimlerim sonucunda arızalı araç İstinye Boğaziçi Renault bayisine ulaştırılmıştır. Yapılan tetkikler sonucunda aracın turbo olarak adlandırılan parçasında problem olduğu ve bu parçanın değiştirileceği tarafıma iletilmiştir. Fabrikasyon bir hatadan kaynaklanan bir sorun sebebiyle araçın tamir görmesini istemediğimi değiştirilmesini istediğimi Renault firmasına bildirdim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

• Forumda aratırsanız bu konuya benzer örnekler bulabilirsiniz , yeni kasa Ford Kuga sahibinin de başına gelmişti , yeni araç ile değişim yapılmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sddk_g

06 Mart 2015 tarihinde İstinye’de bulunan Boğaziçi Renault bayisinden Renault Megane Touch Plus 1.5 DCI EDC model aracı teslim aldım. Teslim aldığım gün akşamında, 30 km kullanım sonrasında araç kontrolüm dışında yavaşlamaya başladı, takiben devir saati sıfır değer gösterdi ve araç durdu. Sıfır km olarak aldığım aracı 30 km’lik kısa kullanım süresi boyunca herhangi bir şekilde limit dışı kullanmadım. Girişimlerim sonucunda arızalı araç İstinye Boğaziçi Renault bayisine ulaştırılmıştır. Yapılan tetkikler sonucunda aracın turbo olarak adlandırılan parçasında problem olduğu ve bu parçanın değiştirileceği tarafıma iletilmiştir. Fabrikasyon bir hatadan kaynaklanan bir sorun sebebiyle araçın tamir görmesini istemediğimi değiştirilmesini istediğimi Renault firmasına bildirdim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

Eğer bu işin peşini bırakıp o aracı alırsanız yazık.

Bu firmalar böyle böyle şımarıyor. Gerekirse bir kaç ay araçsız kalın ama sıfır araç isteyin!

Mesela ben o araca şu an sıfır fiyatının 5 bin tl altındaki rakamı bile vermem. Satarken alıcı servis kaydını isterse olay bitti.

• sıfır araç isteyin.turbo değişimiyle uğraşmayın.
  • sddk_g S kullanıcısına yanıt
    Sonuç ne oldu merak ettim?
  • takip
  • Muhtemelen turbo yağlanmıyordur ya da turbo zaten arızalıymıştır.En iyisi sıfır araç almak için mücadele.
    Şımart ya da şımartma, şu renaultun meganı,cliosu,binek,stationu hala revaçta
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.