Şimdi Ara

Sıfır Laptopun sıcaklık değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir hafta önce istanbulbilişimden Toshiba Qosmio X70-A aldım;

http://www.istanbulbilisim.com.tr/toshiba-qosmio-x70-pspltu-04l01x-notebook-fiyati,69495.html

sadece 10 dakika Battlefield 3 oynadım ve sıcaklık değerleri;
    masada düz zeminde kullanıyorum driverların hepsi yüklü. bana fazla gibi geldi.
     Sıfır Laptopun sıcaklık değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomtn1903 -- 16 Ekim 2013; 2:14:39 >

• ne olur bi cevap beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz yüksek
  • Öncelikle iyi bayramlar bende de toshiba satellite c855-1jp var ve senn değerlerin gayet normal çünkü en son çıkan oyunları oynuyorsun ve bunun da sıcaklık değerlerini artırması gayet doğal bi durum, aynı olay bende de oluyor, bişey olmaz merak etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: dagliogluosman

Öncelikle iyi bayramlar bende de toshiba satellite c855-1jp var ve senn değerlerin gayet normal çünkü en son çıkan oyunları oynuyorsun ve bunun da sıcaklık değerlerini artırması gayet doğal bi durum, aynı olay bende de oluyor, bişey olmaz merak etme

Sana da iyi bayramlar ustam el degilmiyor laptopa oynamaya devam etmekten korkuyorum ve i7 4700mq nun ust sicaklik seviyesi kactir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neomtn1903 -- 16 Ekim 2013; 13:23:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neomtn1903

quote:

Öncelikle iyi bayramlar bende de toshiba satellite c855-1jp var ve senn değerlerin gayet normal çünkü en son çıkan oyunları oynuyorsun ve bunun da sıcaklık değerlerini artırması gayet doğal bi durum, aynı olay bende de oluyor, bişey olmaz merak etme

Sana da iyi bayramlar ustam el degilmiyor laptopa oynamaya devam etmekten korkuyorum ve i7 4700mq nuu ust sicaklik seviyesi kactir ?

Onu bilmiyorum da valla bendeki i5 oyunu bitirdim hatta ondan bşka da bisürü oyun bitirdim herhangi bir sorunla karşılaşmadım .Zaten üst sıcaklık seviyesine geldiğinde bile sistem kendini kapatıyor diye biliyorum ve galiba o değer 80 C. Ama sen yine de bi araştır derim.

• 95 cok fazla bence usta nette de pek bi cevap bulamadim mecbur konu actim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

95 cok fazla bence usta nette de pek bi cevap bulamadim mecbur konu actim.

95 derecemiydi ki ben onu maximum diye biliyorum ordaki value'ye bakmıştım ben ..ama 95 değildir çünkü 80 i geçince pc kitleniyor yani sistem kendini kapatıyor diye biliyorum yoksa senn sistem çoktan yanmıştı.Burdan elbet birileri yardım eder.
  • quote:

quote:

95 cok fazla bence usta nette de pek bi cevap bulamadim mecbur konu actim.

95 derecemiydi ki ben onu maximum diye biliyorum ordaki value'ye bakmıştım ben ..ama 95 değildir çünkü 80 i geçince pc kitleniyor yani sistem kendini kapatıyor diye biliyorum yoksa senn sistem çoktan yanmıştı.Burdan elbet birileri yardım eder.

usta hwmonitoru actim oyuna girdim 10 dakika oynayip ciktigimda maximum ciktigi degerler orda max basliginda yazan degerler degil mi.

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:24:15 >
  • Ben acer leptopda 120 yapmıştım sorun olmadı :) meğerse fan bozulmuş :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aRnOaLd

Selamlar;
    Eğer ki 95 derece doğruysa ve bu sıcaklığa anlık çıkmış olsa bile düşüncem fazla olduğu yönünde. Kullandığım lanet acer marka notebook (t9600 işlemci) işlemci 103 dereceye çıktığında kendini kapatıyor. Zamanla tozlanma, bilgisayarın bulunduğu düzeyin sürekli ısınması, yazın hava sıcaklığı gibi faktörler devreye girdiğinde aynı sorun ile karşılaşılabilir. Ve bu sorun inanın insanı sinir krizine sokuyor.
    Ben de bu notebooktan almayı düşünüyordum fakat sizin gibi 2-3 tane daha yorum okudum ve kararım değişmeye başlıyor. Daha sıfır notebookun altına saçmasapan soğutucu, koca koca plastik şeyler koymak bana paramla eziyet gibi geliyor. Umarım başınıza sıkıntı açmaz. Önümüz kış olduğu için en azından bir süre kafanız rahat olacaktır.
    İyi forumlar.

aynen oyle ustam. eger bu bi arizaysa servise yollicam ve programin dogru olctugunden eminim. maximum sicakligi 100c imis islemcimin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.