Şimdi Ara

Sıfır LG G2 mi 2.el iPhone 5 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 1100 lira civarı bir bütçem var. Sıfır Lg G2 ile 2.el iPhone 5 arasında kaldım. Fazla oyun oynamayan biriyim, ekran büyüklüğü konusunda takıntım yok. Daha çok sosyal medya, whatsapp uygulamalarını kullanıyorum. Android telefon kullanıcısıyım ve genel kasma sorunu yaşadığım için telefon değişikliğine gidiyorum. Beni 1.5-2 sene donma, kasma vs. olmadan götürebilecek bir telefon almak istiyorum. Tasarım ve kullanılabilirlik önemli benim için. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

• Degisim cihazlari var iphone 5 1000tl indan al derim. Sayet hem g2 hemde ip5 kullanan biri olarak iphonenin tadi baska
  • fotoburak F kullanıcısına yanıt
    Değişim cihazı bulabilirsem o fiyata çok iyi. Kısaca iki telefonunda + ve -'lerini yazar mısın hocam sana zahmet. Yani küçük bir kıyaslama istiyorum, genelde ikilemde kalınmış internette bu iki cihaz arasında.
  • Iphone artilari stabil. Kullanimi rahat ve kolay. Kasa kalitesi harika insan asik oluo dizaynina. Tel elle kullanimi rahat.... Eksisi ise sadece sarj az gidiyor. Lg nin artisi ekrani buyuk istersen guzel ve ekran net keskin eksisi ise android oldugu icin kasma yapabiliyor ve kasasi adi. Ben iphoneden yanayim bendeki lg yi istersen sataym iphone 6 alcam kismetse
    2.El düşünmüyorum hocam g2'yi, yinede sağol. Kıyaslama için teşekkür ederim sanırım swap ve temiz bulursam iphone 5, bulamazsam sıfır g2 alacağım.
  • Iphone
    hocam ben ancak mart başı gibi alabilirim arkadaşın bekleyeceğini sanmıyorum.
  • G2 al ip5 alip priza bagli yasama
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeMRez

G2 al ip5 alip priza bagli yasama
    sıfır g2
  • Sifir g2
  • G2 kullanan biri olarak kesinlikle G2'yi öneririm. Işlemci , ram , kamera... Hem 0 kullanmış olacaksın benim en sevdiğim özelliği çerçevesi ve bir çok teknolojik aletin kumandası olabiliyor projeksiyon , klima,televizyon vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strenuum

G2 kullanan biri olarak kesinlikle G2'yi öneririm. Işlemci , ram , kamera... Hem 0 kullanmış olacaksın benim en sevdiğim özelliği çerçevesi ve bir çok teknolojik aletin kumandası olabiliyor projeksiyon , klima,televizyon vs...
    bence bütçeyi biraz daha arttırıp 2.el iphone 5s al
  • Strenuum kullanıcısına yanıt
    Genel olarak bahsettiğiniz avantajlarından bahsediyor önerenler. 0 konusu önemli benim için 2.el almak sıkıntı biraz. G2 tarafına kayıyor gibiyim sağolun hocam.
  • nickbulamayanadam kullanıcısına yanıt
    hocam bütçeyi arttırmak gibi bir şansım yok ama 2 ay kullanılmış temiz iphone 5'ini bana 1100'e bırakabilecek bir arkadaşım var. Kafamı karıştırmıyor değil.
  • Kalite için iphone,kalite olmasın diyosan lg
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImSoFancy 3

Kalite için iphone,kalite olmasın diyosan lg
    g2 alman senin için daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witch-King of Angmar

g2 alman senin için daha iyi olur

Alıntıları Göster
    2.el iphone alacağına sıfır g2 al daha iyi iphone 5 bataryasıyla 1 günü çıkartamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkurt02

2.el iphone alacağına sıfır g2 al daha iyi iphone 5 bataryasıyla 1 günü çıkartamazsın

Alıntıları Göster
    hocam biraz daha araştır iphone 5s arada satanlar oluyo 1100-1300 e forumdada vardı az kullanılmış öyle al iphone 5 arkadaşım almıştı yurtdışından 1.5 sene önce 1000 liraya sıfır ama maalesef türkiyede 1000 liraya swap cihaz arıyoruz yıl 2015
  • İphonenin tadi her zaman baskadir o söz doğru. Ben iphone 5s sonra lumia 820 ve simdi lg g2 kullaniyorum. İphone gerçekten guzel cihaz kamerasi ekrani vs herseyiyle guzel ama kapali bir isletim sistemi olmasi bana uymayan tek noktasi diyebiliriz. Mesela whatshaptan muzik geliyor onu kaydedemiyorsun muziklere sonra bilgisayara bağlamadan veri aktarimi yapamiyorsun. İtunes benzeri progranlar lazim bilgisayarda yuklu olnasi gereken ama herseye ragmen sosyal medya ve internet icin gercekten alinabilecek bir cihaz ilerde ekranin kucuklugunden sikayetci olursun bence. Lg g2 ye gelelim ekran 10 numara gunes altinda vs cok rahat kullaniliyor, Bataryasi gercekten basarili ben full veri acik sekilde 5 saat ekran suresi aliyorum,Kamerasi yeterli isikda guzel sonuclar ortaya koyuyor ama bence bi iphone kamerasi degil, suana kadar kasma yasamdim 3 haftada ve cihazda 15gb dolu vaziyette ama androidden kaynaklanan takilmalar arada oluyor. Kasa kalitesi iyi degil bastirinca gacir gucur sesler geliyor iphoneyi ele alinca se oyle bir sey yok direk premium hissi oluyor. İki cihazdan birisinide secsen kesinlikle pisman olmazsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.