Şimdi Ara

Sıfır LG G2 mi 2.el iPhone 5 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben i5'i satıp G2 almıştım.
  • İPhone güzeldir ama 2.el olunca iş değişir. Ne olduğu muamma. Sıfır iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım hocam lg g2 daha mantıklı geliyor yavaş yavaş sağolun.
  • Genel olarak LG G2 cevabı aldım. Biraz araştırma sonucu çoğunluğun haklı olduğunu farkettim. Büyük ihtimalle LG G2 alacağım, sağolun.
  • Zaten kararini vermissin hocam ama demeden duramadim. Iphone kullanmanin zevki baska diyenlerin (kimse ustune alinmasin) %90 masaya koyunca aa iphone'u var sozlerini duydugundan iphone baska diyorlar diye dusunmekteyim. Nedenine gelecek olursak ilk olarak iphoneun bildigim tek iyi ozelligi kamerasi ve stabilitesi. Baska iyi ozellikleride olabilir ama iphone alip whatsapp facebook ve bi kac oyunla kucucuk ekranda sarj aleti & priz aramakla gecirmek yerine g2 alip daha buyuk ekranda androidin kucuk kasmalari disinda sinirsuz bir mobil dunyayi kullanmak cok daha mantikli. Tabi bunlar benim dusuncemdir.

• -ZAM- - kullanıcısına yanıt
    Hocam başlarda farklı düşünüyordum ama şu an tamamen aynı düşünüyoruz. Şarj başlı başına bir sorun zaten benim için. G2 Android 5.0 Lollipop güncellemesi de alırsa tadından yenmez diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Imsherlocked

Hocam başlarda farklı düşünüyordum ama şu an tamamen aynı düşünüyoruz. Şarj başlı başına bir sorun zaten benim için. G2 Android 5.0 Lollipop güncellemesi de alırsa tadından yenmez diye düşünüyorum.

Hocam arkadaşlarımdan kullandığım 4-4s-5-5s'ler bana hiç çekici gelmedi şimdiye kadar. Ha kafe vb. yerlerde otururken gelenler aa iphone'mu bu ne kadar cool gibi sözler duydum. İphone elime aldığım zaman kendimi kısıtlanmış gibi hissediyorum ilk olarak batarya konusunda. 4-4s zaten eskidi 5-5s ise ekran küçük + batarya + kısıtlı erişim sorunu var 6-6+'da ise batarya sorunu bildiğim kadarı ile yok ama 8.0.1 (emin değilim sürümden) sürümünde kırmızı ekran sorunu var ve ekran çerçevenin dış tarafında kaldığı için en küçük düşmede kırılıyor. Apple performans olarak çok güzel iş yapıyor bişey diyemem ama sen tutup 2.5-3 bin tl verip kaba bir tabir olcak ama eşşek gibi performanslı telefon alıp wp ve facebook gibi uygulamalarla yetinceksiniz. Paranız çoksa oyuna verirseniz orası başkadır tadından yenmez olur. Ama şahit olduğum durumdurki iphone kullanan tanıdıklarım sadece iphone kullanıyorum demek için almış gösteriş meraklısı insanlar (Asla konudakiler üzerina alınmasınlar sadece tanıdıklarımı söylüyorum.). İphone'um var diye geziyorlar resmen hocam . Bir keresinde arkadaşımın İp6+ görüp ''ooo İp6+ değilmi o çok coool yaaa.'' demesine şahit oldum. Yani demem oki iphone artık performans telefonundan çıktı gösteriş telefonu olmaya başladı genel olarak. Android gibi kapsama alanı sınırsız bir sistem varken neden apple tercih edilir bunu kullananlara sormak lazımki %60'ından ''İphone kardeşim bu'' cevabını alacağınıza iddiaya girerim. Tabikide apple telefonlarını kötüleme gibi bi amacım yok tam tersine çok güzel cihazlar yapıyorlar ama artık insanlar sadece gösteriş için 2.5-3 bin tl veriyor acıyorum hallerine.
    Bu yüzden g2 çok daha mantıklı kısıtlı yaşayıp sıkılmaktansa çok daha iyilerini g2 ile yapın derim Hem 2. el ne olur ne olmaz hocam o işlere hiç güvenmemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -ZAM- -- 7 Şubat 2015; 2:49:43 >

• -ZAM- - kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam performans yeterliliğinden çıkıp gösteriş durumuna geldi biraz iphonelar. 2.el zaten kafamı biraz karıştırıyordu, ne kadar güvenilir olursa olsun bir şekilde sorun çıkabiliyor. Batarya konusunda pek iyi yorumlar almadım iphone kullanıcılılarından açıkçası, batarya ömrü açısından. g2'de karar kıldım, 32 gb versiyonunu almayı düşünüyorum. Sağolun hocam
  • quote:

Aynen hocam performans yeterliliğinden çıkıp gösteriş durumuna geldi biraz iphonelar. 2.el zaten kafamı biraz karıştırıyordu, ne kadar güvenilir olursa olsun bir şekilde sorun çıkabiliyor. Batarya konusunda pek iyi yorumlar almadım iphone kullanıcılılarından açıkçası, batarya ömrü açısından. g2'de karar kıldım, 32 gb versiyonunu almayı düşünüyorum. Sağolun hocam

Ne demek hocam doğru kararı verdiniz şimdiden hayırlı olsun iyi kullanmalar dilerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ZAM-

quote:

Ne demek hocam doğru kararı verdiniz şimdiden hayırlı olsun iyi kullanmalar dilerim

Eyvallah sağolun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imsherlocked -- 7 Şubat 2015; 11:31:40 >

• Telefonu fazla kurcalıyorsan G2 al. Ama ben sadece arama yaparım mesajlaşırım fazla nette dolaşmam bişey indirmem diyosan iphone 5daha iyi.
  • g2
  • Polifemus kullanıcısına yanıt
    fazla kurcalıyorum hocam doğru kararı verdiğime inanıyorum. g2
  • İkinci el iPhone alıyorsan kozmetik sıkıntılarına çok dikkat et. Renk olarak beyaz öneririm daha az boya atması yaşarsın.

• Temizinden bi iphone 5

• Ikinci el riskine hic girme, direk 0 Lg G2 al, o da uzmez ama 32gb al ki uzun sure idare etsin
  • Büyük ekranın avantajını kullanmayacaksan iPhone 5 al. Donma-kasma istemiyorsan iPhone çok daha iyi seçim olur, en büyük eksisi batarya. Büyük ekranın avantajını kullanırım, telefonu kurcalarım, prize bağlı yaşamam diyorsan G2 32GB al.
  • 2. el önermiyorum alırken herşeyini kontrol edersin temiz deyip alırsın 1 hafta sonra telefon bozulur.
    1 damla su kaçması telefonu belki 1 ay sonra bozar, ama pişman olursun 5s olsa cesaret et ama 5 e değmez
    G2 al derim
  • Sıfır son seri Lg G2 çok iyi seçim olur...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.