Şimdi Ara

sıfır mı ikinci el milyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm arkadaşlar, kia sport ve nissan quassqia modellerine bakıyoruz. Bi bayide 774000 tl ye 2015 model sıfır var, ikinci elde 59000 civari kia var ama dolusu nissan en boşu sizn fikirlerinizi almak istedim sıfır araç mı düşünsek, ikinci el mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Burada iş size düşüyor . Boştan kasıt araçta ne donanım var ama bilmiyorum . Yani onları öğrenip kendinizi sorgulayacaksınız .

Bir de 0 avantajı var tabi ilk siz bineceksiniz ben buna pek takılmam donanıma da pek takılmam Aux olsun , bixenon olsun yeter .

Arada da neredeyse 20 Bin tl fark var iyi düşünmek lazım az para değil . Ancak 60 bin verdikten sonra ben 77 e sıfır alırdım heralde .
  • bu trafikte sıfır araç alanlara hiç acımamak lazım,ya biri deydirir,ya mahalle arasında park sorunu olan yerde sürten olur,ya otoparkta yan araba kapısı açılır kapanırken deyer
    sonrada arabaya yok niye deydirdin diye horoz gibi kabarırlar,bunlara verecen sopayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

bu trafikte sıfır araç alanlara hiç acımamak lazım,ya biri deydirir,ya mahalle arasında park sorunu olan yerde sürten olur,ya otoparkta yan araba kapısı açılır kapanırken deyer
    sonrada arabaya yok niye deydirdin diye horoz gibi kabarırlar,bunlara verecen sopayı

Dikkat etmek zorundasin tabiki carpisan araba mi bunlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selcukucar55

Slm arkadaşlar, kia sport ve nissan quassqia modellerine bakıyoruz. Bi bayide 774000 tl ye 2015 model sıfır var, ikinci elde 59000 civari kia var ama dolusu nissan en boşu sizn fikirlerinizi almak istedim sıfır araç mı düşünsek, ikinci el mi

Ne olur su mesajin basina slm yerine selam yazsaniz? Bende ingilizce karakterlerle yaziyorum ama mobilden dolayi.Kia sport yerine dogrusunu yani Sportage yazsaniz ne olacak?Biraz daha dikkat etsek forumumuz icin iyi olur gercekten

Ayrica ismini bile yazamadiginiz arabayi nasil almayi dusunuyorsunuz? "Qashqai"

• Dostum Nissan 774000 TL degil ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Slm bnce temiz olsn iknci el olsn by

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bütçeye hangi 2. el telefon
    11 yıl önce açıldı
    2. El bu pc alınır mı
    3 hafta önce açıldı
    Sıfır vs 2. El Fiyat Farkı
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

bu trafikte sıfır araç alanlara hiç acımamak lazım,ya biri deydirir,ya mahalle arasında park sorunu olan yerde sürten olur,ya otoparkta yan araba kapısı açılır kapanırken deyer

Adam gibi sureceksin arabani. Çalışıp emek verip çanta dolusu parayla araba alacam senin gibi kendini bilmez biri gelip surtecek. Bide utanmadan üste çıkacak. O sopayi sana yedirirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Müdür. -- 12 Mayıs 2015; 18:37:44 >
  • O markalarin oyle modelleri yok. Sifir mi ikinci el milyon ne demek. 2 kelimeyi duzgun yazamiyorsunuz tofas alin gecin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

quote:

Slm arkadaşlar, kia sport ve nissan quassqia modellerine bakıyoruz. Bi bayide 774000 tl ye 2015 model sıfır var, ikinci elde 59000 civari kia var ama dolusu nissan en boşu sizn fikirlerinizi almak istedim sıfır araç mı düşünsek, ikinci el mi

Ne olur su mesajin basina slm yerine selam yazsaniz? Bende ingilizce karakterlerle yaziyorum ama mobilden dolayi.Kia sport yerine dogrusunu yani Sportage yazsaniz ne olacak?Biraz daha dikkat etsek forumumuz icin iyi olur gercekten

Ayrica ismini bile yazamadiginiz arabayi nasil almayi dusunuyorsunuz? "Qashqai"

Doğrudur haklısınız ama bende biraz hızı seferim cep telefonumdan açtığımın için konuyu orada yavaş yazıyorum ve beni deli ediyor, onun için mümkün olduğunca kısaltmaya çalışıyorum kelimeleri arabanın ismini yanlış yazmış olabilirim ama baktığımız araç o ismini bilmesekde hoşumuza giden araç sayısını ikiye düşürdük ve bizim için mantıklı bir araç almaya çalışıyoruz herkes gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Dostum Nissan 774000 TL degil ki?

Ben bilmem eşim bilir programındaki ünlülerden birisi satmış sıfır araç 74000 tl bırakıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muti9696

O markalarin oyle modelleri yok. Sifir mi ikinci el milyon ne demek. 2 kelimeyi duzgun yazamiyorsunuz tofas alin gecin derim.

bazı hatalarım olmuş olabilir ama sende okuyamıyorsan veya okuduğunu anlamadıysan gözlük alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcukucar55 -- 12 Mayıs 2015; 22:59:21 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Glp107Oa

Dostum Nissan 774000 TL degil ki?

Ben bilmem eşim bilir programındaki ünlülerden birisi satmış sıfır araç 74000 tl bırakıyorlar.

yediyüzyetmişdörtbin
  • selcukucar55 S kullanıcısına yanıt
    Okuyamasam yanlis oldugunu anlayamazdim degil mi. Anlasiliyor nasil olsa diye ne oldugu belirsiz kelimeler mi kullanmak lazim bunu mu savunuyorsun. Turkcende cok ciddi sorunlar var okudugunu anlayamiyorsan gozluk al ne demek. Anlama ile gozlugun alakasini cozen bana bir anlatsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muti9696 -- 13 Mayıs 2015; 22:46:12 >
  • Bu aklıma geldi
    Peki sen 3 milyar 750 milyon sen milyar sen para çekmişsin sen bu parayı sen ne yaptın ?

47.sn

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MaxPayne_ -- 13 Mayıs 2015; 22:59:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.