Şimdi Ara

Sıfır montaj sonrası yüksek cpu sıcaklığı! (Çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar m5a97 anakart üzerine fx6300 işlemciyi xigmatek red scorpion 2 soğutucusuyla montajladım kurulumunu falan yaptım gece format attım bios falan herşey stabil gibiydi sabah kalktım açtım biostan birkaç ayar yapıcaktım biosa girdim ve sıcaklığın ciddi anlamda artışta olduğunu gördüm 40 tan başlayıp 2 dakika içerisinde 75 80 oluyor ve kendini kapatıyor bilgisayar biosa girmeyip normal şekilde açtığımdaysa 50 75 arası dolanıyor biosta tasarruf modunda kullanıyorum anlamadım oyun için soğutucu alıyorum sıcaklık hala korkulucak rakamlarda sıcaklık 75 gösterdiğinde sadece kopyalama işlemi ve oyun kurulumu yapıyordum resimdeki gibi. Montajda bir hata yapmadım yanlış yok sizce sorun nedir?

SORUN ÇÖZÜLDÜ! soğutucunun fanı çok az titreşim yaptığından vidaları gevşetmiş ve hafif aralık oluşmuş tüm vidaları iyice sıktım şuan yük altında 20c geçmedi beklediğim performans:)

Sıfır montaj sonrası yüksek cpu sıcaklığı! (Çözüldü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captainpurity -- 23 Nisan 2015; 17:07:53 >

• Captainpurity C kullanıcısına yanıt
    Keşke windows 8.1 yükleseydin..
  • Windows 7 tek geçerim 8.1 görselliğe ağırlık vermiş olduklarından kullanışsız yani normal bir bilgisayar kullanıcısının ihtiyaclarına göre düzenlenmiş tasarımı ve menüsü var hem hala bazı uyumsuzluk sorunları yaşatıyor programlarla. "Kullanım amacına göre seçim yapılmalı:)"
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.