Aradık bitmiş Şubat diyor.. 500r ilginç şekilde çok konforlu bir spor motosiklet olmuş soft bir makine A2 için biçilmiş kaftan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (77. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bilerek şubatı bekleyip zamlı satmak istiyor olabilirler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Motosiklet sektöründe büyük zamlar gelecek diyorlar yeni gümrük vergileri Euro 5 plus normları vs..
Dedikleri gibi olursa
400 bine scooter alırız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelen geldi zaten
Bu vakitten sonra başka zam filan gelmez
Talep yok
2. Elde alan satan yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
CBR500 sadece siyah kalmış 1 adet
-
uzak doğudan gelen motosikletlere ek gümrük vergisi arttı üstüne gözetim vergisine baremler geldi sektör %20 parça parça zam bekliyormuş
-
Günaydın dayı onlar geleli uzun zaman oldu
Piyasada ne sıkırtı var ne tıkırtı
Fiyat artacak diye milleti gazlama o iş birti
Hocam istanbuldayım. Maltepedeki bayi dedi 18 inde sabah gelen sırayla alacak ön satış olmayacak. Peki deyip sabahın köründe gebzeden koştur koştur gittik içeride 1 kişi motorun başında başka kimse yoktu dedim nx için geldim satıldı hepsi dedi nasıl dedi hepsini sattık dedi kaçtane geldi dedim 4 dedi. Bumuydu yaygara yapıp şu fiyata motor veriyoruz diye reklam yaptığınız stok. Birde günü gelmeden satmışsınız. O sinirle çıktım gittim düşük km 2023 tenere aldım biraz daha üzerine koyup.
Severek takip ediyorum.
Klasik bir "esnaflık" örneği sergilemişler
Tenere bence daha iyi olmuş
NX şişirilmiş bir model. 250 cc gücünde 500 cc olmaz.
-
Bende iyiki almışım diyorum tenere ralli edition aldım karşısına geçip izliyorum o bile yetiyor baya yakışıklıymış namussuz.
Daha yansıtmadığını söylüyor bayiler bilemiyorum 10 güne görürüz ne olduğunu
Hayırlı olsun. Tenere iyi makina
-
Eyvallah hocam baya yakışıklı bakmaya doyamıyorum valla. Garaj yapıyorum sokağa bırakmamak için duman etti beni 😀 ama tenere için değer.
Garaj yapma imkanın varsa yap tabii.. Kediler gelip çöreklenmesin :))
Bende Mondial Nevada aldım.. Plaka ruhsat çıkaramıyorum iyimi.. Euro5 muhabbetine.. 3 ocaktan beri ha bugün ha yarın.. Artık bıkkınlık geldi.. Pazartesiye kadar evraklar gelmesse alın motorunuzu dedim.. Moraller bozuk !
-
Selamlar,
2016 xmax 250 motorumu güncellemeye niyetledim.
Bayilerden fiyat alan var mı İstanbul'da ?
-
Volta rs6 125cc 30.000 TL
Ne dersiniz.
Vespa lisanslı
Hindistan bajaj üretimi diyorlar
Bilgisi olan var mı
son sahibi olma ihtimalini göz önünde bulunduraraktan, şehir içi yada yazlık bölgede ufak tefek git gel işlerini görmek için alınabilir. 125cc 30 bin tl fiyat çok iyi.
yıllık 2-3 bin km den 3 yıl binip çöpe atsanız aylık 1000 tl ye motosiklet kiraladım dersiniz. biraz dikkatli ve koruyarakta 3 yıl binersiniz her türlü.
ama 50 küsürden 30 a inen bir motor neden fiyat düşürdü ? kronik sorunları olupta satışını durduracak dereceyemi geldi ?
euro norm değişikliği sebebiyle bir çok eski normlara sahip motor fiyat düşürecektir diye düşünüyorum bunun gibi...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X