hocam orada aşağıda izin alınma diye bir şey var. Önüne gelen motor satmasın diye yapılmış bir şey sanırım. Motoru satıp piyasadan yok olmasınlar diye. |
SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (75. sayfa)
-
-
12 taksitli mi
-
Arkadaşlar eldiven tavsiyesi verecek var mı? Fiyat performans, yaz kış kullanabileceğim? Çok uçuk fiyat olmasın ama kalitesizde olmasın 300-400e satılanlar gibi
-
Scoyco
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yuki best pro ile ilgili çevresinde kullanan vs var mı elektrikli düşünüyorum yedek parça şikayet vs ne durumda güncel bilgisi olan ?
-
Alınmaz
Elektrik ön yargısı mı motor marka model sorun nedeniyle mi ?
-
Yüki bedava versen almam
A sınıfı ehliyetini al, paranı biriktir adam gibi bir MT-25 ile bu işe başla derim
B ehliyet var uzun yol vs. kullanılmayacak max 15 km gündelik kullanılacak ondan bu yol düşünülüyor 30 yaş civarı için tekrardan ehliyet vs uğraştırmadan bakım vs işleri de olmuyor elektrikli diye kafa karıştırdı ama yedek parça ve çin menşe olduğu için tabi çoğunluk sıcak bakmıyor.. Bende araştırdım içten yanmalı başlangıç çin yerine hindistan TVS RTR Apache 200 alırdım sanırım ama gerek yok uzun yol vs motor özenmiyoruz araba kullanılacak zaten ama 1-2 yıla aldığına da pişman eder mi korkusu var bu çinliler işte..
-
Beyler nx500 için bayiye giden oldumu. Almayı düşünüyorum ama o fiyattan alabilir miyiz acaba.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alırsın stoklar çok
tüm bayileri tek tek ara en ucuz fiyatı bul
500 cc yüksek MTV nedeniyle tutulmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaptainSkyWalker -- 13 Ocak 2025; 9:43:14 > -
Hem MTV fazla hem NX 500 tutulmaz.Performansı kötü,teknoloji yok gibi sadece TCS var,aksesuar üzerinde gelmiyor.Youtube’a girip inceleme videolarına ve onların yorumlarına bakarsan sanırsın millet elindeki motoru satıp NX500 alacak.Öyle bir çılgınlık var.Hepsi PR çalışması diye düşünüyorum.TR’ye yeni gelen 500lükler aha buraya yazıyorum 1-2 seneye piyasadan çekilir.Para kazanmak isteselerdi PCX 160 getirirlerdi.Dertleri para değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiligBitig -- 13 Ocak 2025; 10:56:9 >
Nx250
Hornet 250
Cbr250r gelse bal gibi de tutulur
Mt-25 çok iyi tutuldu 2 silindir 250 cc olduğu içim
Hornet 750 de MT-07 katili olarak tanıtıldı ama herkes mt-07 alıyor hornet almıyor
Yamaha kadar kıymetli olmadıkları bir gerçek
bizzat kullanan birinden bilgi al arkadaşım. gören olursa yazar zaten.
o alınmaz bu alınmaz diyenleri dikkate alma. japon sevicilerin standart cevapları "çinli alınmaz". millet alıyor kullanıyor her türlü. paketçilerin yarısı japon kullanıyorsa diğer yarısı çinli kullanıyor.
yalnız elektrikli motor alacaksan 2 sene sonra satabilirmiyim diye düşünerek alma.
-
NX500 siparişi verdim.
bayilerde bulabilirsiniz.
arayın hepsini.
arayanlar bulamıyormuş enterasan.
boş motor vs haklısınız.
mtv ücreti tam kıvamında.
nx500 e alternatif himalayan450,cf450mt,ktm390 adv.
ama neden honda çünkü tüm türkiyede yetkili servis agı yaygın.
insanlar bu yüzden seçiyor.
yoksa diğer modeller daha donanımlı.
-
Hayırlı olsun. Nx 500 çok geç geldi maalesef ülkemize. Ben istenilen etkiyi yaratamayacağını da düşünüyorum.
Hangi renk aldınız? yabancılar bu makineden africa twin yeğeni çıkartıyor.
Outback MotortekyoutubeThe G.O.A.T 🐐Our build project Honda NX500 has made it to places no NX made it before.https://www.youtube.com/shorts/-_NHKHZxpkg -
motosiklette yaklaşık 10 yıl önce ÖTV %38 gibi bir rakam idi, Kenan Sofuoğlu rica etti 250cc'ye kadar olan taşıtlarda ÖTV %8'e çekildi halihazırda hazine talebi görürse ilgili oranı eski rakama çekerse KDV'de etkileneceği için vergi kaynaklı ciddi bir zam olur
-
Hangi arayan bulamamış ?
Bayilerde stok şişmiş durumda. Alan satan yok.
İskontolu veren bayiler dahi var.
Kaça aldınız ?
NX500 dezavantajı MTV 2 kat ödeniyor ve MT-25 tarafından tokatlanıyor
Mt-25 190 Km/H basarken NX500 Hornet ve CBR500r ise 160 Km/h limitli yani Top Speed de kaybediyor
Hayırlı olsun
Kenan Sofuoğlu kesinlikle basiretli bir devlet adamı
Türkiye’de 250 cc üstü tutulmuyor çünkü vatandaşın cebinde para yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X