Şimdi Ara

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024 (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.565
Cevap
92
Favori
74.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam artık 50 cc ler falan çok pahalancakmış. Gümrükte 400 dolara geliyorsa diyelimki mal devlet bunu en az 1180 dolardan sayacakmış. Scooterlarda 4000 dolardan sayacakmış en az. Gümrük vergisi %20 den %30 a çıktı.

Düzenleme: Bu yanlış anlaşılmaymış galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 3 Ocak 2025; 11:47:32 >
  • Yamaha 2025 yılında ZAM YOK

Noldu ? Niye zam yapamıyorsunuz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar.

Motorumu yeni yeni sürmeye başladım geçen hafta pcx almıştım. Gidon bana yamuk gibi geldi. Düz giderken gidon hafif sağlı duruyor gibi. Bunu tam olarak nasıl anlayaiblirim yamuk olup olmadığını? Yamuksa nasıl bir yol izlemeliyim?

Teşekkürler

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Hocam yamaha zaten yazın yada eylük ekim kaım da mı ne zam yapmıştı. R25 242.000 den 292.000 e çıktı.

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Servise gidin hocam yine hissederseniz yine gidin. Serviste esnetme yaparak düzeltebilirler.

• Ryo41 kullanıcısına yanıt
    Yamaha Ekim ayından beri zam yapamıyor.

Keser döner sap döner . . .

• Rks grubu ve voge fiyatlarına zam yapmış

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 30 ocaktan sonra motorlarda ek vergi muhabbeti var motor alıcak olan varsa hala bu konuyu bir araştırsın alabiliyorsa bir an önce alsın bence.

• ali119 kullanıcısına yanıt

arkadaşınız öyle kullanmaya devam mi ediyor hocam? acaba bayiye falan sordu mu hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: Nymphetaminê

arkadaşınız öyle kullanmaya devam mi ediyor hocam? acaba bayiye falan sordu mu hiç

Öncelikle kazasız belasız sürersin inşallah hayırlı olsun.
    Koruma demirinin kıymetinini yan yatarsan ufak tefek kaza yaparsan anlarsın bence takılmalı grenajlar çatlayıp çizilip kırılınca keşke demenin manası kalmıyor :)
    Eminsen eğer gidonun yamuk olduğuna servise söyle bakımda yaparlar muhtemelen montaj hatasıdır gidonda ters düz 2 büyük cıvata var belli bir açıya kadar oradan düzeltme oluyor birini biraz sıkacak diğerini gevşetecek ön grenajı sökmek kaydıyla tabi (pcx te böyle mi bilmiyorum genel üretim mantığı aynı ise çoğu motorda böyle) bilen arkadaşlar varsa konuda daha çok yardımcı olurlar

• ByPozitif kullanıcısına yanıt

voge sr1 99.999 12 taksit bedavaydı hocam valla pcx de kampanya olmasa bunu alırdım belki

• sadoby S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam cümlemize.

1000 bakımına kadar beklemeli miyim sizce? bakımla beraber söyleyip mi yaptırsam

Araştırmalarımda bazı kişiler ön tekeri ayaklarımın arasına alıp direksiyonu tutup esnetin diyorlar. Bisikletlere yaptığımız gibi küçükken. Serviste öyle yapıyormuş dediklerine göre. Ama bana pek mantıklı gelmedi

• Servis halleder sen yapma bence

• sadoby S kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam.

Biraz önce sürüşe çıktım, şöyle bir şey fark ettim daha önce yoktu. Benzin deposunun hemen alt kısmında. Küçük bir şey ama moralimi bozdu biraz

Buraya ne olmuş olabilir? Çizik desen çiziğe pek benzemiyor, leke gibi ama silince çıkmadı

SIFIR MOTOSİKLET FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİ PAYLAŞIMLARI 2024
  • Honda pcx Ocak iitbariyle yeni durum nedir ?

oraya ayakkabı ile defmişsin gibi duruyor. Daha dikkatli olmalısın. Ama bu kadar da kasma.

ayrıca motorlara ek vergi muhabbeti nedir yok öyle bir şey şimdilik daha ne kadar vergi vereceğiz ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba

şimdi aklıma geldi, honda bayiinin fatura vermesi gerekiyor muydu motor alımı için?

Birde pazarlık yaparken indirim konuşurken faturayı biraz düşük keserim demişti.

Garanti belgeleri falan hep aldım zaten ama faturayı almamam bi sorun teşkil eder mi ilerde?

Faturayı almamanız size sorun olmaz.Ta ki bir problem ile karşılaşana kadar.Hırsızlık,kaza gibi durumlarda gerekli olabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.